رنگ رنگی

کوکوی تره فرنگی ساده

کوکوی تره فرنگی ساده

کوکوی تره فرنگی، از جمله غذاهای ایرانی محبوب و پرطرفدار است که به سادگی و با مواد اولیه در دسترس تهیه می‌شود. کوکوی تره فرنگی علاوه بر طعم فوق‌العاده، خواص بی‌نظیری نیز برای سلامتی دارد. تره فرنگی سرشار از ویتامین‌ها و مواد معدنی مانند ویتامین C، ویتامین K، پتاسیم، منگنز و فیبر است. این مواد مغذی برای سلامتی بدن فواید بسیاری از جمله, تقویت سیستم ایمنی بدن, حفظ سلامت استخوان‌ها و بهبود سلامت قلب و عروق دارند. کوکوی تره فرنگی طعمی ملایم و مطبوع دارد. تره فرنگی طعم خاص خود را دارد که با تخم مرغ، سیر و ادویه‌ها ترکیب شده و طعمی دلچسب و منحصر به فرد به کوکو می‌دهد. کوکو تره فرنگی برای افرادی که به دنبال یک غذای سالم و خوشمزه و سریع هستند، انتخابی ایده‌آل است. اگر به دنبال راه‌حل یک غذای سریع و خوشمزه هستید, در ادامه برای آموزش مرحله به مرحله دستور پخت کوکوی تره فرنگی ساده و خوشمزه با سایت رنگ رنگی همراه باشید.

کوکوی-تره-فرنگی-ساده

کوکوی تره فرنگی راه‌حل یک غذای سریع و خوشمزه

تهیه شده توسط
  • مناسب برای 4 نفر
  • زمان آماده سازی 5 دقیقه
  • زمان پخت 15 دقیقه
  • میزان کالری 170 کالری

مواد لازم کوکوی تره فرنگی

  • تره فرنگی 4 ساقه
  • تخم مرغ 3 عدد بزرگ
  • سیر تازه 4 تا 5 حبه
  • آرد 4 قاشق غذا خوری
  • نمک و فلفل سیاه و زردچوبه به میزان لازم
  • روغن به میزان لازم

طرز پخت کوکوی تره فرنگی

1

برای تهیه کوکوی تره فرنگی خوشمزه و مقوی, ابتدا تره فرنگی‌ها را به خوبی بشورید. برای این منظور ابتدا ریشه تره فرنگی را ببرید و برگ های سبز آن را برش بزنید و کنار بگذارید. سپس تره ها را از وسط به صورت عمودی برش بزنید.

2

سینک ظرفشویی یا یک لگن بزرگ را آب کنید و تره ها را با کمی نمک داخل آن بگذارید تا چند دقیقه بماند. سپس همانطور که از آب خارج میکنید باز لایه های میانی را دست بکشید تا گل‌ها خارج شود و داخل آبکش بریزید. (اگر لازم بود این مرحله را دوبار انجام دهید)

خرد کردن تره فرنگی

3

تره فرنگی‌های شسته شده را به صورت ریز و یا حلقه حلقه خرد کنید.

خررد کردن سیر

4

سیرها را پوست بکنید و با رنده ریز رنده کنید.

مخلوط کردن مواد

5

تخم مرغ‌ها را در یک کاسه بشکنید و به همراه نمک، فلفل و زردچوبه به خوبی هم بزنید تا یکدست شوند.

اضافه کردن تره فرنگی و سیر

6

تره فرنگی خرد شده و سیر رنده شده را به مخلوط تخم مرغ اضافه کنید و مواد را به آرامی مخلوط کنید تا ترکیب شوند.

7

به تدریج آرد را به مواد اضافه کنید و هم بزنید تا مایه‌ای غلیظ و یکدست حاصل شود.

پخت کوکو

8

تابه مناسبی را روی حرارت ملایم قرار دهید و مقداری روغن داخل آن بریزید. پس از گرم شدن روغن، مایه کوکو را داخل تابه بریزید و سطح آن را صاف کنید.

9

درب تابه را ببندید و اجازه دهید تا یک طرف کوکو پخته شود. سپس کوکو را برگردانید و طرف دیگر آن را نیز بپزید تا طلایی رنگ شود.

نکته‌های کوکوی تره فرنگی ساده

برای داشتن کوکوی تره فرنگی پفکی، می‌توانید از بیکینگ پودر به میزان 1/2 قاشق چایخوری استفاده کنید.
می‌توانید از مقداری شوید یا جعفری ساطوری شده نیز در صورت تمایل در مواد کوکو استفاده کنید.
برای تردتر شدن کوکو، می‌توانید قبل از سرخ کردن، مقداری آرد سوخاری به مایه کوکو اضافه کنید.
کوکوی تره فرنگی را می‌توانید به تنهایی یا به همراه نان، ماست، سالاد و یا ترشی سرو کنید.
در صورت تمایل می‌توانید کوکوی تره فرنگی را با سیب زمینی تهیه کنید به این صورت که مقداری سیب زمینی رنده شده به مواد کوکو اضافه کنید. این کار باعث می‌شود کوکو پفکی‌تر و خوشمزه‌تر شود.
همچنین می‌توانید در مایه کوکوی تره فرنگی از پنیر رنده شده استفاده کنید. این کار باعث می‌شود کوکو طعمی مطبوع‌تر و ظاهری زیباتر پیدا کند.
لطفا به این مطلب امتیازی دهید و نظر خود را بگویید:

1 نفر دیدگاه خود را نوشته‌اند

  • ا حامدی

    من کوکوی پیاز خیلی دوست داشتم. کوکوی تره فرنگی رو هم امتحان کردم عاشقش شدم