رنگ رنگی

ژولین مرغ و قارچ مجلسی با سس خامه‌ای + طرز تهیه آسان

ژولین مرغ و قارچ از غذاهای خوشمزه و محبوب فرانسوی است. ژولیئن مرغ یک غذای آسان است که با مواد متنوعی درست می‌شود، ترکیب مرغ لطیف، قارچ خوشمزه، سس خامه‌ای و پنیر ذوب شده طعمی بی‌نظیر دارد.

ژولین مرغ را چطوری سرو کنیم

همانطور که گفتم ژولین قارچ و مرغ یک غذای راحت است که برای یک شام خوشمزه در وسط هفته مناسب است. ژولین قارچ را می‌توانید هم به تنهایی میل کنید و هم در کنار نودل‌های آماده سرو کنید تا یک غذای اصلی کامل شود.

در ادامه برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه ژولین مرغ و قارچ با سایت رنگ رنگی همراه باشید.

ژولین مرغ و قارچ

تهیه شده توسط
  • زمان آماده سازی 30 دقیقه
  • زمان پخت 30 دقیقه
  • مناسب برای 4 نفر
  • میزان کالری 300 کالری

مواد لازم ژولین مرغ و قارچ

موادمقدار
فیله مرغ300 گرم
کره2 قاشق غذا خوری
پیاز بزرگ1 عدد
قارچ200 گرم
شیر1 فنجان
خامه200 گرم
آرد1 قاشق غذا خوری
پنیر پیتزابه میزان لازم
نمک و فلفل سیاهبه میزان لازم
پاپریکابه میزان لازم
روغن زیتون2 قاشق غذا خوری

1 طرز تهیه ژولین مرغ و قارچ لذیذ و خوشمزه

برای تهیه ژولین مرغ و قارچ خوشمزه ابتدا فیله مرغ را به صورت نوار های باریک برش بزنید.

2

پیاز خرد شده را در یک تابه حاوی روغن بریزید و تفت دهید تا سبک و شیشه‌‌ای شود، سپس مرغ‌های ورقه شده را به تابه اضافه کنید و به تفت دادن ادامه دهید.

3

قارچ‌ها را ورقه ورقه خرد کنید و به تابه مرغ و پیاز اضافه کنید تا قارچ نرم و سرخ شود. سپس ادویه‌ها را اضافه کنید و تفت دهید.

4

حرارت را بسیار کم کنید و اجازه دهید مواد مرغ و قارچ کمی بپزند.

5 آماده کردن سس بشامل

یک تابه کوچک را روی حرارت قرار دهید1 قاشق آرد را در تابه بریزید و هم بزنید تا مقداری از خامی آرد گرفته شود, سپس 1 قاشق کره اضافه کنید و تفت دهید.

6

وقتی کره و آرد مخلوط شدند و کمی تفت خوردن, 1 فنجان شیر سرد را اضافه کنید و به خوبی مخلوط کنید تا آرد کاملا باز شود و گلوله‌ای از آرد باقی نماند. سپس به هم زدن ادامه دهید تا سس کمی غلیظ شود. نمک سس را تست کنید و مقداری نمک و فلفل سیاه به سس بشامل اضافه کنید.

7

وقتی سس به غلظت مناسب رسید، گاز را خاموش کنید و خامه صبحانه را به سایر ترکیبات سس بشامل اضافه کنید و کمی هم بزنید.

اضافه کردن خامه اختیاری است، این سس به تنهایی و بدون خامه هم طعم بسیار خوب و دلچسبی دارد.

8 چیدن ژولین مرغ و قارچ در ظرف فر

ظرف مناسب فر را بردارید کمی چرب کنید و به ترتیب مقداری مواد مرغ و قارچ بریزید, سپس سس بشامل اضافه کنید, و در آخر پنیر پیتزا رنده شده بریزید.

9

ژولین مرغ را در درون فر گرم شده از قبل با دمای 180درجه قرار دهید تا وقتی که پنیر طلایی شود. سپس به صورت گرم سرو کنید.

نکته‌های ژولین مرغ و قارچ

دستور پخت کلاسیک ژولین قارچ و مرغ یک غذای خوشمزه فرانسوی است که تهیه آن ساده و کم‌هزینه است. ژولین مرغ در زمان کمی آماده می‌شود و نتیجه آن فراتر از انتظار است. علاوه بر‌این، این میان‌وعده لذیذ برای بدن مفید است، چون مواد لازم ژولین مرغ و قارچ ترکیبات مغذی ارزشمندی دارد.

طرز تهیه بیورینگ مرغ و بادمجان؛ پیش غذای مجلسی و آسان

دنبال طرز تهیه بیورینگ مرغ و بادمجان متفاوت و مجلسی هستید؟ این پیش غذای خوشمزه با مرغ و بادمجان را به راحتی درست کنید و همه را شگفت‌زده کنید!

طرز تهیه بیکد زیتی به روش رستوران‌های ایتالیا

طرز تهیه بیکد زیتی(Baked ziti) یا پاستا گوشت روش رستوران‌های ایتالیا. بیکد زیتی غذای معروف ایتالیایی و آمریکایی است که با پاستای شکل‌دار، سس و پنیر تهیه می‌شود

پرسش‌های متداول ژولین مرغ و قارچ

چرا سس ژولین مرغ من گلوله می شود؟ +

چگونه می توانم ژولین مرغ را از قبل آماده کنم؟ +

بهترین نوع پنیر برای ژولین مرغ کدام است؟ +

چگونه می توانم کالری ژولین مرغ را کاهش دهم؟ +

چه نکاتی باعث می شود ژولین مرغ من مثل رستوران شود؟ +

آیا می توانم ژولین مرغ را فریز کنم؟ +

ژولین مرغ چیست و اصالت آن به کجا برمی گردد؟ +

جدول ارزش غذایی در هر وعده

مواد مغذیمقدار٪ نیاز روزانه *
🔥 کالری408.18 kcal-
🥩 پروتئین28.84 g%58
🌾 کربوهیدرات13.38 g%4
🍬 قند7.59 g%15
🥑 چربی26.76 g%38
🧈 چربی اشباع12.02 g%60
🥦 فیبر1.37 g%5
🧂 سدیم107.10 mg%5
* نیاز روزانه بر اساس رژیم 2000 کالری در روز
امتیاز و نظر شما کمک می‌کند این مقاله را بهتر کنیم! 🤍

1 نفر دیدگاه خود را نوشته‌اند

  • فاطمه

    خیلی خیلی خوووشمزه بود. خیلی هم راحت بود