رنگ رنگی

ژولین مرغ و قارچ

ژولین مرغ و قارچ مجلسی با سس خامه‌ای + طرز تهیه آسان

ژولین مرغ و قارچ از غذاهای خوشمزه و محبوب فرانسوی است. ژولیئن مرغ یک غذای آسان است که با مواد متنوعی درست می‌شود، ترکیب مرغ لطیف، قارچ خوشمزه، سس خامه‌ای و پنیر ذوب شده طعمی بی‌نظیر دارد.

ژولین مرغ را چطوری سرو کنیم

همانطور که گفتم ژولین قارچ و مرغ یک غذای راحت است که برای یک شام خوشمزه در وسط هفته مناسب است. ژولین قارچ را می‌توانید هم به تنهایی میل کنید و هم در کنار نودل‌های آماده سرو کنید تا یک غذای اصلی کامل شود.

در ادامه برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه ژولین مرغ و قارچ با سایت رنگ رنگی همراه باشید.

ژولین-مرغ-و-قارچ

ژولین مرغ و قارچ

تهیه شده توسط
  • زمان آماده سازی 30 دقیقه
  • زمان پخت 30 دقیقه
  • مناسب برای 4 نفر
  • میزان کالری 300 کالری

مواد لازم ژولین مرغ و قارچ

موادمقدار
فیله مرغ300 گرم
کره2 قاشق غذا خوری
پیاز بزرگ1 عدد
قارچ200 گرم
شیر1 فنجان
خامه200 گرم
آرد1 قاشق غذا خوری
پنیر پیتزابه میزان لازم
نمک و فلفل سیاهبه میزان لازم
پاپریکابه میزان لازم
روغن زیتون2 قاشق غذا خوری

1 طرز تهیه ژولین مرغ و قارچ لذیذ و خوشمزه

برای تهیه ژولین مرغ و قارچ خوشمزه ابتدا فیله مرغ را به صورت نوار های باریک برش بزنید.

2

پیاز خرد شده را در یک تابه حاوی روغن بریزید و تفت دهید تا سبک و شیشه‌‌ای شود، سپس مرغ‌های ورقه شده را به تابه اضافه کنید و به تفت دادن ادامه دهید.

3

قارچ‌ها را ورقه ورقه خرد کنید و به تابه مرغ و پیاز اضافه کنید تا قارچ نرم و سرخ شود. سپس ادویه‌ها را اضافه کنید و تفت دهید.

4

حرارت را بسیار کم کنید و اجازه دهید مواد مرغ و قارچ کمی بپزند.

5 آماده کردن سس بشامل

یک تابه کوچک را روی حرارت قرار دهید1 قاشق آرد را در تابه بریزید و هم بزنید تا مقداری از خامی آرد گرفته شود, سپس 1 قاشق کره اضافه کنید و تفت دهید.

6

وقتی کره و آرد مخلوط شدند و کمی تفت خوردن, 1 فنجان شیر سرد را اضافه کنید و به خوبی مخلوط کنید تا آرد کاملا باز شود و گلوله‌ای از آرد باقی نماند. سپس به هم زدن ادامه دهید تا سس کمی غلیظ شود. نمک سس را تست کنید و مقداری نمک و فلفل سیاه به سس بشامل اضافه کنید.

7

وقتی سس به غلظت مناسب رسید، گاز را خاموش کنید و خامه صبحانه را به سایر ترکیبات سس بشامل اضافه کنید و کمی هم بزنید.

اضافه کردن خامه اختیاری است، این سس به تنهایی و بدون خامه هم طعم بسیار خوب و دلچسبی دارد.

8 چیدن ژولین مرغ و قارچ در ظرف فر

ظرف مناسب فر را بردارید کمی چرب کنید و به ترتیب مقداری مواد مرغ و قارچ بریزید, سپس سس بشامل اضافه کنید, و در آخر پنیر پیتزا رنده شده بریزید.

9

ژولین مرغ را در درون فر گرم شده از قبل با دمای 180درجه قرار دهید تا وقتی که پنیر طلایی شود. سپس به صورت گرم سرو کنید.

نکته‌های ژولین مرغ و قارچ

دستور پخت کلاسیک ژولین قارچ و مرغ یک غذای خوشمزه فرانسوی است که تهیه آن ساده و کم‌هزینه است. ژولین مرغ در زمان کمی آماده می‌شود و نتیجه آن فراتر از انتظار است. علاوه بر‌این، این میان‌وعده لذیذ برای بدن مفید است، چون مواد لازم ژولین مرغ و قارچ ترکیبات مغذی ارزشمندی دارد.
طرز تهیه بیورینگ مرغ و بادمجان؛ پیش غذای مجلسی و آسان

طرز تهیه بیورینگ مرغ و بادمجان؛ پیش غذای مجلسی و آسان

دنبال طرز تهیه بیورینگ مرغ و بادمجان متفاوت و مجلسی هستید؟ این پیش غذای خوشمزه با مرغ و بادمجان را به راحتی درست کنید و همه را شگفت‌زده کنید!

طرز تهیه بیکد زیتی به روش رستوران‌های ایتالیا

طرز تهیه بیکد زیتی به روش رستوران‌های ایتالیا

طرز تهیه بیکد زیتی(Baked ziti) یا پاستا گوشت روش رستوران‌های ایتالیا. بیکد زیتی غذای معروف ایتالیایی و آمریکایی است که با پاستای شکل‌دار، سس و پنیر تهیه می‌شود

پرسش‌های متداول ژولین مرغ و قارچ

چرا سس ژولین مرغ من گلوله می شود؟ +

چگونه می توانم ژولین مرغ را از قبل آماده کنم؟ +

بهترین نوع پنیر برای ژولین مرغ کدام است؟ +

چگونه می توانم کالری ژولین مرغ را کاهش دهم؟ +

چه نکاتی باعث می شود ژولین مرغ من مثل رستوران شود؟ +

آیا می توانم ژولین مرغ را فریز کنم؟ +

ژولین مرغ چیست و اصالت آن به کجا برمی گردد؟ +

جدول ارزش غذایی در هر وعده

مواد مغذیمقدار٪ نیاز روزانه *
🔥 کالری408.18 kcal-
🥩 پروتئین28.84 g%58
🌾 کربوهیدرات13.38 g%4
🍬 قند7.59 g%15
🥑 چربی26.76 g%38
🧈 چربی اشباع12.02 g%60
🥦 فیبر1.37 g%5
🧂 سدیم107.10 mg%5
* نیاز روزانه بر اساس رژیم 2000 کالری در روز
امتیاز و نظر شما کمک می‌کند این مقاله را بهتر کنیم! 🤍

1 نفر دیدگاه خود را نوشته‌اند

  • فاطمه

    خیلی خیلی خوووشمزه بود. خیلی هم راحت بود