ژولین مرغ و قارچ
- نوشته نغمه
- به روز شده در
- در غذا بینالمللی
- 1 دیدگاه
ژولین مرغ و قارچ از غذاهای خوشمزه و محبوب فرانسوی است که با مواد متنوعی درست میشود، ترکیب مرغ لطیف، قارچ خوشمزه، سس خامهای و پنیر ذوب شده طعمی بینظیر دارد. در ادامه برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه ژولین مرغ و قارچ با سایت رنگ رنگی همراه باشید.
طرز تهیه ژولین مرغ و قارچ لذیذ و خوشمزه
تهیه شده توسط نغمه- مناسب برای 4 نفر
- زمان آماده سازی 30 دقیقه
- زمان پخت 30 دقیقه
- میزان کالری 300 کالری
مواد لازم ژولین مرغ و قارچ
- فیله مرغ 300 گرم
- کره 2 قاشق غذا خوری
- پیاز 1 عدد بزرگ
- قارچ 200 گرم
- شیر 1 فنجان
- خامه صبحانه 200 گرم
- آرد 1 قاشق غذا خوری
- پنیر پیتزا به میزان لازم
- نمک و فلفل سیاه به میزان لازم
- پاپریکا به میزان لازم
- روغن زیتون 2 قاشق غذا خوری
طرز تهیه ژولین مرغ و قارچ لذیذ و خوشمزه
برای تهیه ژولین مرغ و قارچ خوشمزه ابتدا فیله مرغ را به صورت نوار های باریک برش بزنید.
پیاز خرد شده را در یک تابه حاوی روغن بریزیذ و تفت دهید تا سبک و شیشهای شود، سپس مرغهای ورقه شده را به تابه اضافه کنید و به تفت دادن ادامه دهید.
قارچها را ورقه ورقه خرد کنید و به تابه مرغ و پیاز اضافه کنید تا قارچ نرم و سرخ شود. سپس ادویه ها را اضافه کنید و تفت دهید.
حرارت را بسیار کم کنید و اجازه دهید مواد مرغ و قارچ کمی بپزند.
آماده کردن سس بشامل
یک تابه کوچک را روی حرارت قرار دهید1 قاشق آرد را در تابه بریزید و هم بزنید تا مقداری خامی آرد گرفته شود, سپس 1 قاشق کره را اضافه کنید و تفت دهید.
وقتی کره و آرد مخلوط شدند و کمی تفت خوردن, 1 فنجان شیر سرد را اضافه کنید و به خوبی مخلوط کنید تا آرد کاملا باز شود و گلولهای از آرد باقی نماند. سپس به هم زدن ادامه دهید تا سس کمی غلیظ شود.
چیدن ژولین مرغ و قارچ در ظرف فر
ظرف مناسب فر را بردارید کمی چرب کنید و به ترتیب مقداری مواد مرغ و قارچ بریزید, سپس سس بشامل اضافه کنید, و در آخر پنیر پیتزا رنده شده بریزید.
ژولین مرغ را در درون فر گرم شده از قبل با دمای 180درجه قرار دهید تا وقتی که پنیر طلایی شود. سپس به صورت گرم سرو کنید.
1 نفر دیدگاه خود را نوشتهاند
خیلی خیلی خوووشمزه بود. خیلی هم راحت بود