رنگ رنگی

بیورینگ مرغ و بادمجان

طرز تهیه بیورینگ مرغ و بادمجان؛ پیش غذای مجلسی و آسان

بیورینگ مرغ و بادمجان؛ پیش‌غذایی که همه عاشقش می‌شوند!

بیورینگ مرغ و بادمجان یک پیش‌غذای ساده و لذیذ ترکی/بین‌المللی است که با ترکیب بادمجان سرخ یا کبابی شده، مرغ پخته، ماست، سیر و گردو و سس مایونز تهیه می‌شود. بیورینگ مرغ و بادمجان بافتی نرم و طعمی به‌یادماندنی دارد که گزینه‌ای عالی برای مهمانی‌ها و دورهمی‌هاست.

بیورینگ چیست و کی بخوریم؟

بیورینگ (Biyoring یا مشابه آن) یک سالاد یا دیپ خنک و خوشمزه است که با ترکیب بادمجان و ماست به عنوان مواد اصلی تهیه می‌شود. این پیش‌غذای پرطرفدار با افزودن موادی مانند مرغ، گوشت، سبزیجات و مغزها، طعم‌های متنوع و جذابی پیدا می‌کند. جالب است بدانید که تهیه بیورینگ مرغ و بادمجان بسیار ساده‌تر از آن چیزی است که تصور می‌کنید!

بیورینگ بادمجان سرد سرو میشود یا گرم؟

این غذا به طور سنتی به صورت سرد یا در دمای محیط سرو می‌شود که همین ویژگی آن را به گزینه‌ای ایده‌آل برای مهمانی‌ها و فصل‌های گرم سال تبدیل کرده است. خنک بودن بیورینگ نه تنها امکان آماده‌سازی از قبل و نگهداری در یخچال را فراهم می‌کند، بلکه باعث می‌شود طعم منحصر به فرد ماست، سیر و بادمجان به بهترین شکل حس شود و آن را به انتخابی عالی برای سینی مزه یا پیش‌غذاهای مختلف تبدیل کند.

تزئین بیورینگ بادمجان برای میزهای مهمانی

برای اینکه بیورینگ شما ظاهر جذاب‌تری داشته باشد، می‌توانید روی آن را با کمی روغن زیتون، پاپریکا، مغز گردوی خرد شده، چند برگ نعنا یا جعفری تازه، و حتی دانه‌های انار (در فصل پاییز) تزئین کنید. سیب‌زمینی سرخ‌شده رشته‌ای که در این دستور آمده نیز هم به طعم و هم به زیبایی آن کمک می‌کند.

نگاهی کوتاه به مواد اولیه و فواید سلامتی

در این دستور از بادمجان (منبع خوب فیبر و آنتی‌اکسیدان)، سینه مرغ (پروتئین باکیفیت)، ماست چکیده (پروبیوتیک و کلسیم)، گردو (چربی‌های سالم امگا-۳) و سیر و جعفری (ویتامین‌ها و خواص ضدالتهابی) استفاده می‌کنیم. این ترکیب، یک پیش‌غذای نسبتاً مغذی و خوش‌طعم را ایجاد می‌کند. البته سرخ کردن بادمجان و سیب‌زمینی کالری را بالا می‌برد که می‌توانید با کبابی کردن بادمجان، آن را کم کالری‌تر کنید.

بیورینگ-مرغ-و-بادمجان

بیورینگ مرغ و بادمجان

تهیه شده توسط
  • زمان آماده سازی 25 دقیقه
  • زمان پخت 35 دقیقه
  • مناسب برای 4 نفر
  • میزان کالری 399 کالری

مواد لازم بیورینگ مرغ و بادمجان

موادمقدار
سینه مرغ
حدود یک عدد سینه کامل
200 گرم
بادمجان متوسط
ترجیحا قلمی و کم‌تخم
2 عدد
سیب زمینی متوسط
برای تهیه سیب زمینی رشته‌ای
1 عدد
ماست چکیده یا ماست یونانی2 قاشق غذا خوری
سس مایونز
می‌توانید بسته به سلیقه مقدار را کم و زیاد کنید
2 قاشق غذا خوری
سیر رنده شده
بسته به ذائقه می‌توانید کمتر یا بیشتر بریزید
2 حبه
مغز گردو خرد شده
حدود نصف پیمانه، برای داخل غذا و کمی برای تزئین
50 گرم
جعفری تازه، ساطوری شده
می‌توانید از شوید یا نعنا خشک هم استفاده کنید
3 قاشق غذا خوری
روغن مایع
برای سرخ کردن بادمجان و سیب‌زمینی
یک چهارم پیمانه
نمک1 قاشق غذا خوری
فلفل سیاهنصف قاشق چای خوری
آب
برای پخت مرغ و خیساندن بادمجان
به میزان لازم
کنجد (اختیاری) برای تزئین1 قاشق غذا خوری

1 آماده‌سازی بادمجان‌ها

ابتدا بادمجان‌ها را بشویید و پوست بگیرید. سپس آن‌ها را به صورت ورقه‌های نازک یا نگینی خرد کنید. در یک کاسه بزرگ، چند لیوان آب و ۲-۳ قاشق غذاخوری نمک بریزید و هم بزنید. بادمجان‌های خرد شده را در آب نمک بریزید، طوری که آب روی آن‌ها را بگیرد. اجازه دهید حدود ۲۰ تا ۳۰ دقیقه بمانند تا تلخی آن‌ها گرفته شود.

2 آبکش کردن و خشک کردن بادمجان

پس از گذشت زمان لازم، بادمجان‌ها را در آبکش بریزید و با آب سرد کمی بشویید تا نمک اضافی‌شان برود. سپس با فشار دست یا با قرار دادن بین دو دستمال تمیز، آب اضافی بادمجان‌ها را تا حد امکان بگیرید. این کار باعث می‌شود موقع سرخ کردن روغن کمتری جذب کنند و غذا چرب نشود.

3 پختن مرغ

سینه مرغ را همراه با مقداری آب، کمی نمک و یک پیاز کوچک (اختیاری) در یک قابلمه کوچک بریزید. قابلمه را روی حرارت قرار دهید و اجازه دهید مرغ به مدت حدود ۲۰ تا ۳۰ دقیقه بپزد تا کاملاً مغزپخت شود. پس از پخت، مرغ را از آب خارج کرده و کنار بگذارید تا کمی خنک شود.

4 آماده‌سازی سیب‌زمینی رشته‌ای

سیب‌زمینی را پوست بگیرید و با استفاده از رنده درشت یا رنده مخصوص رشته کرد، به صورت خلالی نازک یا رشته‌ای درآورید. رشته‌های سیب‌زمینی را در یک کاسه آب سرد بریزید و حدود ۱۰ دقیقه نگه دارید تا نشاسته اضافی‌شان خارج شود. سپس آن‌ها را آبکش کرده و روی یک دستمال تمیز پهن کنید تا کاملاً خشک شوند. خشک بودن سیب‌زمینی باعث می‌شود موقع سرخ شدن تردتر شوند.

5 سرخ کردن بادمجان

در یک تابه مناسب، مقداری روغن مایع بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا داغ شود. بادمجان‌های خشک‌شده را در روغن بریزید و سرخ کنید تا نرم و طلایی شوند. بسته به اندازه تابه، ممکن است لازم باشد این کار را در چند مرحله انجام دهید. بادمجان‌های سرخ‌شده را روی دستمال حوله‌ای قرار دهید تا روغن اضافی آن‌ها گرفته شود.

اگر می‌خواهید بادمجان روغن کمتری جذب کند، می‌توانید قبل از سرخ کردن، ورقه‌های بادمجان را با قلم‌مو به کمی سفیده تخم‌مرغ زده‌شده یا ماست آغشته کنید.
می‌توانید بجای سرخ کردن بامجان‌ها، آنها را کبابی کنید و یا در فر بپذید.

6 خرد کردن مرغ و بادمجان

مرغ پخته و خنک‌شده را به صورت نگینی ریز خرد کنید یا با دست ریش‌ریش کنید. بادمجان‌های سرخ‌شده و روغن‌گرفته را نیز با چاقو روی تخته آشپزخانه به صورت ریز ساطوری کنید تا حالتی نرم و له شده پیدا کنند.

7 ترکیب مواد اصلی

در یک کاسه بزرگ، بادمجان ساطوری شده، مرغ خرد شده، ماست چکیده، سس مایونز، سیر رنده شده، مغز گردوی خرد شده (مقداری برای تزئین نگه دارید) و جعفری ساطوری شده را بریزید. نمک و فلفل سیاه را هم اضافه کنید.

8 مخلوط کردن مواد

با استفاده از یک قاشق، تمام مواد را به خوبی با هم مخلوط کنید تا کاملاً یکدست شوند و سس به خورد تمام اجزا برود. در این مرحله مواد مخلوط شده را بچشید و اگر لازم بود، نمک یا فلفل بیشتری اضافه کنید.

در صورت تمایل می‌توانید در این مرحله کمی آبلیمو هم برای طعم بهتر اضافه کنید.

9 سرخ کردن سیب‌زمینی

در همان تابه قبلی (یا یک تابه تمیز) مقدار بیشتری روغن بریزید و روی حرارت قرار دهید تا کاملاً داغ شود. سیب‌زمینی‌های رشته‌ای و خشک‌شده را در روغن داغ بریزید و سرخ کنید تا طلایی و ترد شوند. سیب‌زمینی‌های سرخ‌شده را روی دستمال حوله‌ای بریزید تا روغن اضافی‌شان گرفته شود و کمی نمک روی آن‌ها بپاشید.

مراقب باشید که سیب زمینی‌ها بیش از حد سرخ نشود و نسوزد. به دلیل نازک بودن رشته‌ها، سیب‌زمینی خیلی سریع سرخ می شود.

10 سرو و تزئین

مخلوط بیورینگ مرغ و بادمجان را در ظرف سرو مورد نظر بریزید و سطح آن را صاف کنید. روی آن را با سیب‌زمینی‌های سرخ‌شده ترد بپوشانید. سپس با باقیمانده مغز گردو، کمی جعفری تازه و در صورت تمایل کنجد تزئین کنید.

نکته‌های بیورینگ مرغ و بادمجان

بیورینگ را حداقل 1 ساعت در یخچال قرار دهید تا طعم‌ها به خوبی با هم ترکیب شوند و جا بیفتند.
بیورینگ مرغ و بادمجان را می‌توانید تا ۳ روز در ظرف دربسته در یخچال نگهداری کنید. بهتر است سیب‌زمینی سرخ‌شده را درست قبل از سرو اضافه کنید تا ترد باقی بماند.
به جای ماست چکیده می‌توانید از ماست پرچرب معمولی یا ماست یونانی استفاده کنید. اگر طعم مایونز را دوست ندارید، می‌توانید آن را حذف کرده و مقدار ماست را کمی بیشتر کنید یا ۱-۲ قاشق ارده اضافه کنید. به جای جعفری از ترکیب نعنا و شوید خشک یا تازه هم می‌توانید استفاده کنید.
برای طعم دودی ملایم، بادمجان‌ها را کبابی کنید. اضافه کردن کمی پودر پاپریکا دودی یا معمولی به مخلوط بیورینگ طعم خوبی به آن می‌دهد. کمی آب لیموترش تازه هم باعث ایجاد طراوت در طعم می‌شود.
این پیش‌غذا را معمولاً با نان پیتا، نان لواش، کراکرهای نمکی یا حتی چیپس‌های سبزیجات سرو می‌کنند. می‌توانید آن را به عنوان بخشی از سینی مزه در کنار حمص، سالاد تبوله و زیتون قرار دهید.
ژولین مرغ و قارچ مجلسی با سس خامه‌ای + طرز تهیه آسان

ژولین مرغ و قارچ مجلسی با سس خامه‌ای + طرز تهیه آسان

آموزش ساده و حرفه‌ای ژولین مرغ و قارچ با سس خامه‌ای و پنیر پیتزا! دستور پخت رستورانی در خانه + نکات طلایی برای ترد شدن مرغ

طرز تهیه بیکد زیتی به روش رستوران‌های ایتالیا

طرز تهیه بیکد زیتی به روش رستوران‌های ایتالیا

طرز تهیه بیکد زیتی(Baked ziti) یا پاستا گوشت روش رستوران‌های ایتالیا. بیکد زیتی غذای معروف ایتالیایی و آمریکایی است که با پاستای شکل‌دار، سس و پنیر تهیه می‌شود

پرسش‌های متداول بیورینگ مرغ و بادمجان

آیا می‌توان بادمجان را به جای سرخ کردن، کبابی کرد؟ +

آیا می‌توان مرغ را کبابی کرد؟ +

چرا بیورینگ من خیلی چرب شد؟ +

آیا می‌توان این غذا را بدون مرغ تهیه کرد؟ +

چرا بیورینگ من شل شد؟ +

جدول ارزش غذایی در هر وعده

مواد مغذیمقدار٪ نیاز روزانه *
🔥 کالری399.64 kcal-
🥩 پروتئین20.30 g%41
🌾 کربوهیدرات17.98 g%6
🍬 قند5.53 g%11
🥑 چربی28.73 g%41
🧈 چربی اشباع4.07 g%20
🥦 فیبر5.99 g%24
🧂 سدیم1552.60 mg%68
* نیاز روزانه بر اساس رژیم 2000 کالری در روز
هنوز هیچ نظری ثبت نشده! ❤️‍🔥
می‌خواهید اولین نفر باشید؟ 😊
امتیاز و نظر شما کمک می‌کند این مقاله را بهتر کنیم! 🤍