کیک مرغ
- نوشته آلما
- به روز شده در
- در پیشغذا بینالمللی
- 1 دیدگاه
کیک مرغ با نان تست یک پیش غذای سبک و خوشمزه است که با ترکیب نان تست، مرغ پخته شده و سس های مختلف تهیه میشود.
کیک مرغ مجلسی به دلیل ظاهر جذاب و طعم لذیذش، برای مهمانی ها، دورهمیهای دوستانه و حتی یک شام ساده در خانه بسیار مناسب است.
به دنبال یک غذای سریع و آسان هستید؟
تهیه تارت مرغ یا کیک مرغ بسیار سریع و آسان است و نیازی به پخت طولانی ندارد. همچنین با تغییر در نوع سس و مواد افزودنی، میتوانید طعمهای متنوعی به این کیک مجلسی بدهید.
نکات مهم برای تهیه کیک مرغ مجلسی و خوشمزه
با رعایت چند نکته خیلی ساده یک پیش غذای بسیار خوشمزه تهیه کنید و لذت ببرید.
بهترین بخش مرغ برای تهیه کیک مرغ خوشمزه, سینه مرغ بدون استخوان است. زمان پخت به آب مرغ کمی برگ بو و زردچوبه اضافه کنید تا طعم بهتری بگیرد.
اگر رژیم غذایی خاصی دارید, ترکیب سس مایونز و ماست چکیده گزینه مناسبی است و طعم دلپذیری به کیک مرغ میدهد.
نان تستها را قبل از استفاده کمی تست کنید تا خشکتر شوند و در زمان سرو کیک، بهتر مواد را نگه دارند.
در صورت تمایل برای مواد درون کیک مرغ از سبزیجات مختلف مثل ذرت، نخود فرنگی، هویج رنده شده یا فلفل دلمهای خرد شده استفاده کنید تا کیک شما رنگارنگتر و خوشمزهتر شود.
نکات طلایی برای تزیین کیک مرغ مجلسی
همیشه تزیین غذا یکی از مهمترین مراحل آن است. علاوه بر طعم خوشمزه کیک مرغ، مهم است که به جذابیت کیک و تحریک اشتها هم توجه کنیم.
پوشش روی کیک, یادتون نره سس کافی برای روی کیک کنار بگذارید. سطح کیک را با یک لایه نازک از سس مایونز و یا ماست چکیده بپوشانید.
سبزیجات رنگارنگ همیشه گزینه اول برای تزئین انواع سالاد هستند. با سبزیجات مختلف مثل, خیارشور, گوجه فرنگی, هویج, فلفل دلمه رنگی, زیتون, برگ ریحان, جعفری و نعنا میتوانید طرح های زیبا درست کنید.
تاثیر قالبهای آشپزی را در جذابیت کیک مرغ نادیده نگیرید. اگر قالبهای متفاوت دارید کار شما راحت تر میشود.
کیک مرغ را به صورت تک نفره هم میتوانید سرو کنید. با استفاده از قالبهای مافین کیک مرغ تک نفره تهیه کنید و در سینی فینگر فود خود قرار دهید.
برای مشاهده آموزش کیک مرغ ساده و مجلسی در ادامه با سایت رنگرنگی همراه باشید.
طرز تهیه کیک مرغ با نان تست
تهیه شده توسط آلما- مناسب برای 6 نفر
- زمان آماده سازی 30 دقیقه
- زمان پخت 30 دقیقه
- میزان کالری 400 کالری
مواد لازم لایههای میانی
- سینه مرغ پخته شده 2 عدد
- نان تست 1 بسته
- جعفری نصف لیوان
- پیازچه 1 لیوان
- ذرت و نخود فرنگی و هویج پخته به میزان لازم (اختیاری)
- مغز گردو 1 لیوان (اختیاری)
- نمک و فلفل سیاه به میزان لازم
مواد لازم سس
- سس مایونز به میزان لازم
- ماست خامه ای یا ماست چکیده نصف لیوان
- لیمو ترش 1 قاشق غذا خوری
- پودر سیر نصف قاشق چای خوری
- نمک و فلفل سیاه به میزان لازم
مواد لازم برای تزئین
- خیارشور نصف لیوان برای تزئین
- گوجه فرنگی به میزان لازم برای تزئین
- زیتون به میزان لازم برای تزئین
- سبزیجات تازه به میزان لازم برای تزئین
تهیه سس
ماست و سس مایونز را با هم مخلوط کنید سپس آب لیمو ترش و نمک, فلفل و پودر سیر را اضافه کنید و هم بزنید تا یک سس یکدست و نرم به دست آید.
آماده کردن مواد داخل کیک
سینه مرغ را بپزید و پس از سرد شدن، ریش ریش کنید.
مقداری از سس را به مرغ ریش ریش شده اضافه کنید و همگی مواد را خوب زیر و رو کنید تا سس کاملا به خورد مواد برود.
برای اینکه لایه های متفاوتی داشته باشید, بخشی از سس را با هویج, ذرت و یا نخود سبز پخته شده ترکیب کنید.
چیدن کیک
در ظرف و یا قالب مورد نظر یک لایه نان تست بچینید.
مواد مرغی را روی نان تست پخش کنید, سپس مقداری از ترکیب جعفری و پیازچه خرد شده روی آن بریزید. سپس یک لایه دیگر نان تست روی مواد بچینید.
در لایه بعد از سبزیجات سسی روی لایه جدید نان تست بریزید و پخش کنید.
به همین ترتیب چندین لایه را بچینید تا مواد به طور کامل تمام شود. لایه آخر را با نان تست بپوشانید.
روی کیک را با سلفون بپوشانید و چند ساعت در یخچال قرار دهید تا مواد به خوبی به هم بچسبند.
پس از گذشت چند ساعت کیک را از یخچال خارج کنید و سلفون را از روی آن بردارید.
روی کیک را با ماست یا سس مایونز کاور کنید. سپس اطراف کیک را با گوجه گیلاسی, زیتون, خیارشور و یا سبزیجات تازه تزئین کنید.
1 نفر دیدگاه خود را نوشتهاند
خیار شور تو مواد کیک مرغ خیلی خوشمزه ترش میکنه