کاپ کیک بلک فارست
کاپ کیک بلک فارست نوعی کاپ کیک شکلاتی نرم و مرطوب است که طعم شکلاتی قوی و لذیذی دارد. مواد میانی کاپکیک بلک فارست با مربای گیلاس ترش و شیرین پر میشود. روی کاپ کیک بلک فارست با خامه وانیلی سبک و کمی شیرین تزئین میشود که طعم دلپذیری به کاپ کیک میبخشد. کاپ کیک بلک فارست که اصالتا آلمانی میباشد گزینه مناسبی برای پذیرایی در مهمانیهای خاص و لاکچری است، در ادامه برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کاپ کیک بلک فارست با سایت رنگ رنگی همراه باشید.
طرز تهیه کاپ کیک بلک فارست خوشمزه و خاص
تهیه شده توسط هانا- مناسب برای 4 نفر
- زمان آماده سازی 35 دقیقه
- زمان پخت 35 دقیقه
- میزان کالری 350 کالری
مواد لازم کاپ کیک بلک فارست
- آرد سفید 150 گرم
- شکر دانه ریز 200 گرم
- تخم مرغ 2 عدد بزرگ
- شکلات تلخ 80 گرم
- پودر کاکائو 100 گرم
- آب جوش سه چهارم پیمانه
- جوش شیرین 1 قاشق چای خوری
- روغن مایع 2 قاشق غذا خوری
- وانیل یک چهارم قاشق چای خوری
مواد لازم برای فیلینگ
- گیلاس 2 پیمانه
- نشاسته ذرت 2 قاشق چای خوری
- آب لیمو تازه 1 قاشق غذا خوری
- شکر یک سوم پیمانه
- وانیل نوک قاشق چای خوری
مواد لازم برای تزئین کاپ کیک
- خامه قنادی 300 گرم
- شکلات تخته ای رنده شده 2 قاشق غذا خوری برای تزئین
طرز تهیه کاپ کیک بلک فارست خوشمزه و خاص
برای تهیه کاپ کیک بلک فارست خوشمزه ابتدا فر را با حرارت 180 درجه سانتی گراد روشن کنید تا فر کاملا گرم شود.
آماده کردن مایه شکلاتی
آب جوش را بههمراه پودر کاکائو و شکلات تلخ درون یک کاسه مناسب بریزید و هم بزنید. زمانی که مخلوط شکلات و پودر کاکائو کاملا یکدست شد، آنرا به مدت 15 دقیقه درون یخچال قرار دهید تا کاملا خنک شود.
الک کردن مواد خشک
در یک کاسه بزرگ آرد و بیکینگ پودر و جوش شیرین را با هم الک و به خوبی مخلوط کنید.
درست کردن مخلوط تخم مرغ
تخم مرغها را بههمراه شکر و وانیل درون یک کاسه مناسب بریزید و با دور تند همزن برقی به مدت 5 تا 7 دقیقه بزنید.
وقتی مخلوط تخم مرغ کرم رنگ و کش دار شد، روغن مایع را بههمراه مخلوط شکلات خنک شده به کاسه اضافه کنید و با همزن در حد مخلوط شدن بزنید.
اضافه کردن مواد خشک
مواد خشک الک شده را طی 2 مرحله به مایه تخم مرغ بیافزایید. سپس مایه کیک را با لیسک به صورت دورانی مخلوط کنید تا بافت مایه کیک یکدست شود.
پر کردن مافین با مایه کیک
درون قالب مافین کاغذهای کپسولی کاپ کیک قرار دهید. سپس مایه کیک را درون کپسولها بریزید تا تقریبا دو سوم حجم آنها پر شود، سپس قالب را طبقه میانی فر بگذارید تا به مدت 20 دقیقه بپزند.
تهیه مایه فیلینگ کاپ کیک بلک فارست
برای تهیه مواد فیلینگ هسته گیلاسها را جدا کنید و بههمراه شکر درون یک قابلمه مناسب بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید.
نشاسته ذرت را بههمراه آب لیمو ترش تازه و وانیل به قابلمه اضافه کنید و هم بزنید، اجازه دهید به مدت 10 دقیقه بجوشد. زمانی که مایه فیلینگ غلیظ و شفاف شد، قابلمه را از روی حرارت بردارید, و اجازه دهید خنک شود.
خالی کردن میان کاپ کیک
وقتی کاپ کیکها پختند از فر خارج کنید و صبر کنید تا کاملا خنک شوند. سپس با کمک یک قاشق کوچک روی کاپ کیکها یک حفره ایجاد کنید.
پر کردن فیلینگ
برای راحتی کار مایه فیلینگ خنک شده را درون قیف بریزید, سپس حفرههای ایجاد شده روی کاپ کیکها را با مواد فیلینگ پر کنید.
تزئین کاپ کیک
روی حفرههای پر شده با فیلینگ گیلاس را با خامه قنادی زده شده بپوشانید، سپس با گیلاسهای آغشته به بریلو تزیین کنید.