شیرینی تاتلیسی گردو
شیرینی تاتلیسی گردو، از معروفترین و خوشمزهترین شیرینیهای کشور ترکیه می باشد که در اغلب جشنهای آنها در طول سال پذیرای مهمانانشان است، این شیرینی از شیرینیهای شهد دار است که به راحتی و در فر تهیه میشود و با شربت مرطوب میشود. در ادامه برای مشاهده آموزش طرز تهیه شیرینی تاتلیسی گردو با سایت رنگ رنگی همراه باشید.
طرز تهیه شیرینی تاتلیسی گردو ترکیهای
تهیه شده توسط هانا- مناسب برای 4 نفر
- زمان آماده سازی 30 دقیقه
- زمان پخت 30 دقیقه
- میزان کالری 200 کالری
مواد لازم شیرینی تاتلیسی گردو
- کره 125 گرم
- پودر قند 1 فنجان
- مغز گردو خرد شده 1 فنجان
- آرد سمولینا 1 فنجان
- تخم مرغ 1 عدد متوسط
- بیکینگ پودر 1 قاشق غذا خوری
- آرد 2 لیوان
مواد لازم برای شربت
- آب 3 لیوان
- شکر 3 لیوان
- لیمو 1 عدد
برای تهیه شیرینی تاتلیسی گردویی ابتدا شربت را تهیه کنید. برای تهیه شربت، شکر و آب را درون یک قابلمه بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا شکر حل شود و بجوشد.
وقتی آب و شکر به جوش آمد، آب لیمو را به آن اضافه و مخلوط کنید. سپس از روی حرارت بردارید و اجازه دهید تا خنک شود.
در یک کاسه بزرگ کره و پودر قند را با هم مخلوط کنید تا یکدست شوند. سپس تخممرغ، گردو و آردسمولینا را اضافه و مخلوط کنید تا یکدست شود.
آرد و بیکینگپودر را کمکم به سایر مواد اضافه کنید تا یک خمیر نرم و یکدست بدست آید.
روی سطح کار را آرد پاشی کنید سپس خمیر را نصف کنید و آن را روی سطح با وردنه باز کنید. سپس آن را به آرامی رول کنید.
با یک استکان روی خمیر رول شده را فشار دهید تا به صورت ماه برش بخورد.
کف سینی فر را کاغذ روغنی پهن کنید. سپس شیرینیها را روی سینی قرار دهید.
یک زرده تخم مرغ را درون یک کاسه بریزید و با چنگال مخلوط کنید تا کاملا یکدست شود. سپس زرده را با فرچه روی شیرینیها بمالید.
سینی فر را درون فر 200 درجه که از قبل روشن کرده اید قرار دهید تا زمانی که روی آنها قهوهای شوند. سپس سینی را از فر خارج کنید و در ظرف سرو بچینید و شربت سرد شده را روی آن بریزید.