رنگ رنگی

پاستا بروکلی

پاستا بروکلی

پاستا بروکلی، یک غذای ساده و خوشمزه که اصالت آن به ایتالیا برمی‌گردد. پاستا بروکلی اخیرا به یکی از محبوب‌ترین غذاها در سرتاسر جهان تبدیل شده است. ترکیب پاستا و بروکلی در کنار سس‌های متنوع، طعمی بی‌نظیر و دلچسب را خلق می‌کند که مورد پسند تمام سلیقه‌ها است. پاستا بروکلی به سادگی و در زمانی کوتاه آماده می‌شود و می‌تواند یک گزینه عالی برای شام‌های خانوادگی یا مهمانی‌های دوستانه باشد. پاستا بروکلی و قارچ نه تنها طعمی دلنشین دارد، بلکه سرشار از مواد مغذی و ویتامین‌ها نیز می‌باشد. پاستا بروکلی می‌تواند یک وعده غذایی کامل و سالم را برای شما فراهم کند. بروکلی، عنصر اصلی پاستا بروکلی است، که منبع غنی از ویتامین‌های C و K، فیبر و آنتی‌اکسیدان‌ها است. بروکلی، سیستم ایمنی بدن شما را تقویت می‌کند، به سلامت قلبتان کمک می‌کند و از ابتلا به بسیاری از بیماری‌ها پیشگیری می‌نماید. پاستا نیز منبع کربوهیدرات و انرژی است و به شما در طول روز احساس سیری و شادابی می‌دهد. در ادامه با ما همراه باشید تا آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه پاستا بروکلی را در سایت رنگ رنگی آموزش دهیم.

پاستا-بروکلی

طرز تهیه پاستا بروکلی خوشمزه

تهیه شده توسط
  • مناسب برای 4 نفر
  • زمان آماده سازی 30 دقیقه
  • زمان پخت 30 دقیقه
  • میزان کالری 180 کالری

مواد لازم پاستا بروکلی

  • پاستا طرح دلخواه 500 گرم
  • بروکلی خرد شده 400 گرم
  • قارچ خرد شده 1 پیمانه

مواد لازم برای سس

  • شیر 5 پیمانه
  • سیر 10 حبه
  • آرد 3 قاشق غذا خوری
  • آبلیمو به میزان دلخواه
  • نمک و فلفل سیاه به میزان لازم
  • روغن زیتون 1 قاشق غذا خوری

روش پخت پاستا بروکلی

1

برای تهیه پاستای بروکلی خوشمزه و مخصوص ابتدا، نصف یک قابلمه را پر از آب کنید و روی حرارت قرار دهید تا به جوش بیاید. بعد از به جوش آمدن آب، مقداری نمک و روغن داخل قابلمه بریزید.

پخت پاستا

2

پاستا را در آب جوش بریزید و بعد از 8 تا 10 دقیقه آن را با آب سرد آبکش کنید تا آب آن کشیده و خنک شود.

بخار پز کردن بروکلی و قارچ

3

بروکلی و قارچ خرد شده را درون یک ظرف یا صافی قرار دهید. سپس در یک قابلمه به عمق 2 سانتی متر آب بریزید.

4

صافی حاوی بروکلی و قارچ را درون قابلمه آب بگذارید و روی حرارت قرار دهید تا حدود 8 دقیقه بخار پز شود.

تهیه سس پاستا بروکلی

5

سیر را خرد کنید. سپس یک تابه را با کمی روغن زیتون روی حرارت قرار دهید تا داغ شود. سپس سیر را به تابه اضافه کنید و تفت دهید تا سیر شروع به قهوه‌ای شدن کند.

6

آرد را به تابه سیر داغ اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شود. سپس شیر را کم‌کم اضافه کنید و همچنان هم بزنید، سپس آبلیمو را اضافه کنید. حرارت را کم کنید, تا جوش بخورد و مرتب هم بزنید تا سس غلیظ شود.

7

اگر سس غلیظ نبود یک قاشق غذاخوری آرد اضافه کنید. در نهایت سس را با نمک و فلفل مزه دار کنید.

ترکیب مواد پاستا بروکلی و سرو

8

بروکلی و قارچ پخته شده را با پاستا ترکیب کنید سپس سس پاستا را مخلوط و سرو کنید.

نکته‌های پاستا بروکلی

می‌توانید از انواع مختلف پاستا برای تهیه پاستا بروکلی استفاده کنید.
برای طعم قوی‌تر، می‌توانید از سیر رنده شده به جای سیر خرد شده استفاده کنید.
می‌توانید به پاستای خود، مواد دیگری مانند قارچ، گوجه فرنگی، مرغ یا گوشت نیز اضافه کنید.
برای سرو، می‌توانید از جعفری یا ریحان تازه خرد شده نیز استفاده کنید.
لطفا به این مطلب امتیازی دهید و نظر خود را بگویید:
شما اولین نفری هستید که نظر خود را می نویسید.