
طرز تهیه پاستا بروکلی خوشمزه
- نوشته آلما
- به روز شده در
- در غذا بینالمللی
پاستا بروکلی، یک غذای ساده و خوشمزه که اصالت آن به ایتالیا برمیگردد. پاستا بروکلی اخیرا به یکی از محبوبترین غذاها در سرتاسر جهان تبدیل شده است. ترکیب پاستا و بروکلی در کنار سسهای متنوع، طعمی بینظیر و دلچسب را خلق میکند که مورد پسند تمام سلیقهها است. پاستا بروکلی به سادگی و در زمانی کوتاه آماده میشود و میتواند یک گزینه عالی برای شامهای خانوادگی یا مهمانیهای دوستانه باشد. پاستا بروکلی و قارچ نه تنها طعمی دلنشین دارد، بلکه سرشار از مواد مغذی و ویتامینها نیز میباشد. پاستا بروکلی میتواند یک وعده غذایی کامل و سالم را برای شما فراهم کند. بروکلی، عنصر اصلی پاستا بروکلی است، که منبع غنی از ویتامینهای C و K، فیبر و آنتیاکسیدانها است. بروکلی، سیستم ایمنی بدن شما را تقویت میکند، به سلامت قلبتان کمک میکند و از ابتلا به بسیاری از بیماریها پیشگیری مینماید. پاستا نیز منبع کربوهیدرات و انرژی است و به شما در طول روز احساس سیری و شادابی میدهد. در ادامه با ما همراه باشید تا آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه پاستا بروکلی را در سایت رنگ رنگی آموزش دهیم.

پاستا بروکلی
تهیه شده توسط آلما- زمان آماده سازی 30 دقیقه
- زمان پخت 30 دقیقه
- مناسب برای 4 نفر
- میزان کالری 180 کالری
مواد لازم پاستا بروکلی
مواد | مقدار | |
---|---|---|
پاستا طرح دلخواه | 500 گرم | |
بروکلی خرد شده | 400 گرم | |
قارچ خرد شده | 1 پیمانه |
مواد لازم برای سس
مواد | مقدار | |
---|---|---|
شیر | 5 پیمانه | |
سیر | 10 حبه | |
آرد | 3 قاشق غذا خوری | |
آبلیمو | به اندازه دلخواه | |
نمک و فلفل سیاه | به میزان لازم | |
روغن زیتون | 1 قاشق غذا خوری |
1 روش پخت پاستا بروکلی
برای تهیه پاستای بروکلی خوشمزه و مخصوص ابتدا، نصف یک قابلمه را پر از آب کنید و روی حرارت قرار دهید تا به جوش بیاید. بعد از به جوش آمدن آب، مقداری نمک و روغن داخل قابلمه بریزید.
2 پخت پاستا
پاستا را در آب جوش بریزید و بعد از 8 تا 10 دقیقه آن را با آب سرد آبکش کنید تا آب آن کشیده و خنک شود.
3 بخار پز کردن بروکلی و قارچ
بروکلی و قارچ خرد شده را درون یک ظرف یا صافی قرار دهید. سپس در یک قابلمه به عمق 2 سانتی متر آب بریزید.
صافی حاوی بروکلی و قارچ را درون قابلمه آب بگذارید و روی حرارت قرار دهید تا حدود 8 دقیقه بخار پز شود.
5 تهیه سس پاستا بروکلی
سیر را خرد کنید. سپس یک تابه را با کمی روغن زیتون روی حرارت قرار دهید تا داغ شود. سپس سیر را به تابه اضافه کنید و تفت دهید تا سیر شروع به قهوهای شدن کند.
آرد را به تابه سیر داغ اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شود. سپس شیر را کمکم اضافه کنید و همچنان هم بزنید، سپس آبلیمو را اضافه کنید. حرارت را کم کنید, تا جوش بخورد و مرتب هم بزنید تا سس غلیظ شود.
اگر سس غلیظ نبود یک قاشق غذاخوری آرد اضافه کنید. در نهایت سس را با نمک و فلفل مزه دار کنید.
8 ترکیب مواد پاستا بروکلی و سرو
بروکلی و قارچ پخته شده را با پاستا ترکیب کنید سپس سس پاستا را مخلوط و سرو کنید.
نکتههای پاستا بروکلی
جدول ارزش غذایی در هر وعده
مواد مغذی | مقدار | ٪ نیاز روزانه * |
---|---|---|
🔥 کالری | 406.48 kcal | - |
🥩 پروتئین | 21.18 g | %42 |
🌾 کربوهیدرات | 64.22 g | %21 |
← 🍬 قند | 15.61 g | %31 |
🥑 چربی | 8.35 g | %12 |
← 🧈 چربی اشباع | 2.31 g | %12 |
🥦 فیبر | 5.92 g | %24 |
🧂 سدیم | 155.35 mg | %7 |
* نیاز روزانه بر اساس رژیم 2000 کالری در روز |