رنگ رنگی

تارت گردویی

تارت گردویی

تارت گردویی، شیرینی خوشمزه و پرطرفداری است که در میان ایرانیان جایگاه ویژه‌ای دارد. اصالت شیرینی تارت گردویی به طور دقیق مشخص نیست. اما برخی معتقدند که ریشه در شیرینی‌های فرانسوی دارد, و به مرور زمان با ذائقه ایرانی‌ها سازگار شده است. مواد اصلی تارت گردویی شامل آرد، کره، تخم مرغ، شکر و گردو است. شیرینی تارت گردویی به عنوان دسر یا عصرانه در کنار چای یا قهوه بسیار دلپذیر است. تارت گردویی با طعم دلچسب و ظاهر زیبای خود، مورد استقبال بسیاری از افراد قرار گرفته است. طرز تهیه‌های مختلفی برای تارت گردویی وجود دارد. اما به طور کلی تهیه تارت گردویی شامل دو مرحله اصلی تهیه خمیر و مواد میانی می‌شود. برای تهیه خمیر تارت گردویی، از قالب مخصوص تارت استفاده می‌کنند. مرحله دوم پرکردن تارت‌ها با مواد میانی تشکیل شده از گردو، شکر، زرده تخم مرغ که بسیار خوشمزه و مقوی است. بهترین طرز تهیه تارت گردویی، به سلیقه و ذائقه شما بستگی دارد. در ادامه برای مشاهده یکی از بهترین آموزش‌های مرحله به مرحله طرز تهیه تارت گردویی با سایت رنگ رنگی همراه باشید.

تارت-گردویی

طرز تهیه تارت گردویی خوشمزه و مجلسی

تهیه شده توسط
  • مناسب برای 4 نفر
  • زمان آماده سازی 35 دقیقه
  • زمان پخت 35 دقیقه
  • میزان کالری 200 کالری

مواد لازم خمیر تارت گردویی

  • آرد 150 گرم
  • کره 75 گرم
  • پودر قند 50 گرم
  • تخم مرغ 1 عدد
  • بیکینگ پودر یک چهارم قاشق چای خوری
  • وانیل یک چهارم قاشق چای خوری

مواد میانی تارت گردویی

  • مغز گردو پودر شده 70 گرم
  • تخم مرغ 1 عدد
  • کره 25 گرم
  • آرد 30 گرم
  • شکر 50 گرم
  • پودر هل 1 قاشق چای خوری
  • وانیل نوک قاشق چای خوری

طرز تهیه تارت گردویی خانگی

1

برای تهیه تارت گردویی خوشمزه ابتدا فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن کنید.

تهیه خمیر تارت

2

کره را به‌همراه پودر قند داخل یک کاسه بزرگ بریزید، سپس با همزن به مدت 5 دقیقه مخلوط کنید تا رنگ مواد روشن شود.

3

تخم مرغ و وانیل را به ترکیب کره و شکر اضافه کنید و 1 دقیقه دیگر مخلوط کنید.

4

آرد و بیکینگ پودر را با هم ترکیب کنید، سپس روی مواد الک کنید و به آرامی مواد را مخلوط کنید تا خمیر جمع شود.

خمیر تارت را نباید زیاد ورز دهید, چون حاوی کره است و گرمای دست باعث می‌شود به روغن بیفتد.

استراحت دادن خمیر تارت

5

پس از اینکه خمیر منسجم و یکدست شد، آن‌را درون سلفون بپیچید و به مدت یک ساعت در یخچال قرار دهید تا خمیر استراحت کند.

صاف کردن خمیر روی سطح کار

6

پس از گذشت 1 ساعت، خمیر تارت را از یخچال خارج کنید. سپس یک کیسه فریزر را نصف کنید و روی سطح کار قرار دهید. سپس خمیر را بین کیسه فریزر قرار دهید و با وردنه و به قطر یک سانتی‌متر باز کنید.

کاتر زدن خمیر با قالب تارت

7

پس از صاف کردن خمیر کیسه فریزر رویی را بردارید و خمیر را با کاتر تارت قالب بزنید. سپس به همان صورت درون قالب‌های تارت آن‌را حالت دهید تا وسطش گود شود. سپس با استفاده از یک چنگال روی خمیرها را چند سوراخ بزنید.

تهیه مواد میانی تارت

8

برای تهیه مواد میانی تارت ابتدا تخم مرغ را به‌همراه وانیل و شکر داخل یک کاسه مناسب با همزن به خوبی مخلوط کنید تا یکدست شوند.

9

آرد را به مواد اضافه کنید و در حدی که با دیگر مواد ترکیب شود، مخلوط کنید. سپس کره و پودر هل را اضافه کنید و مجددا با دیگر مواد ترکیب کنید.

10

مغز گردوی پودر شده را به سایر مواد بی‌افزایید و به خوبی ترکیب کنید.

پر کردن تارت‌ها با مواد میانی

11

مواد میانی را درون خمیرهای تارت بریزید، سپس قالب‌های تارت را درون سینی فر بچینید و به مدت 30 دقیقه درون فر قرار دهید تا شیرینی‌ها آماده شوند.

نکته‌های تارت گردویی

برای اینکه خمیر تارت ترد و خوشمزه شود، از کره سرد و با کیفیت استفاده کنید.
آرد را قبل از استفاده حتما چندین بار الک کنید تا تارت شما پوک و لطیف شود.
مواد میانی تارت را زیاد هم نزنید تا سفت نشوند.
تارت را در فر از قبل گرم شده بپزید تا به طور یکنواخت پخته شود.
بعد از پخت تارت، می‌توانید آن را با پودر قند، دارچین یا میوه‌های تازه تزیین کنید.
در صورت تمایل می‌توانید کمی شربت بار یا عسل روی شیرینی‌های آماده شده بریزید.
لطفا به این مطلب امتیازی دهید و نظر خود را بگویید:
شما اولین نفری هستید که نظر خود را می نویسید.