سوپ شیر
- نوشته آوا
- به روز شده در
- در پیشغذا ایرانی
- 1 دیدگاه
سوپ شیر و خامه و قارچ, برای روزهای سردی که نیاز به یک غذای گرم و آرامبخش دارید، عالی است. این دستور سوپ شیر و قارچ هم بسیار ساده است و هم یک سوپ لاکچری و مجلسی است و به راحتی میتوانید در منزل تهیه کنید.
سوپ شیر و قارچ خانگی یک جایگزین سالم و خوشمزه برای سوپهای آماده
طرفدار سوپ قارچ خامهای هستید، ولی نگران مواد نگهدارنده و سدیم زیاد سوپهای آماده هستید؟ خبر خوب اینکه میتوانید به جای خرید سوپ آماده، این سوپ خوشمزه و مقوی را با مواد تازه در خانه خودتان تهیه کنید و به اندازه سوپهای آماده از آن لذت ببرید.
سوپهای خانگی به مراتب خوشمزهتر از سوپهای کنسروی پر از نمک و ادویههای مصنوعی است.
با تهیه این سوپ شیر در خانه، از مواد اولیه تازه و باکیفیت استفاده میکنید و میتوانید میزان نمک و ادویه آن را به دلخواه خودتان تنظیم کنید.
همچنین, سوپ خانگی در مقایسه با خرید سوپهای نیمه آماده به صرفهتر است.
مواد اصلی مورد نیاز برای تهیه سوپ شیر
محبوبترین نوع سوپشیر ، سوپ جو با شیر است که معمولا به همراه جو پرک یا جو پوست کنده تهیه میشود. سوپ جو با شیر طعم بسیار خوبی دارد که تقریبا همه آنرا می پسندند.
جو، یک غلات کامل سرشار از فیبر، ویتامینها و مواد معدنی است. جو همچنین فواید زیادی برای سلامتی از جمله, تقویت سیستم ایمنی,کاهش کلسترول, کنترل قند خون دارد.
سوپ جو با شیر، یک غذای کامل و مغذی است که به راحتی و در مدت زمان کوتاهی تهیه میشود.
آب مرغ، یکی از مواد پایه در تهیه سوپ شیر است، که به طور طبیعی حاوی مقدار قابل توجهی سدیم هست. این سدیم میتواند از مواد تشکیل دهنده مرغ، مثل گوشت و استخوان، یا از نمک اضافه شده در طول پخت مرغ به وجود بیاید.
استفاده از آب مرغ کم سدیم در تهیه سوپ شیر، یک راه ساده و موثر برای کاهش مصرف سدیم و حفظ سلامتی است. برای این منظور به جای استفاده از عصاره مرغ آماده, میتوانید خودتان در منزل آب مرغ تهیه کنید. با پخت مرغ در آب بدون نمک و صاف کردن آب آن، آب مرغ کم سدیم و سالم خواهید داشت.
قارچ, منبع عالی از فیبر, با اضافه کردن قارچ به سوپ قارچ و مرغ، نه تنها از طعم و مزه و فواید سلامتی این ماده غذایی شگفتانگیز بهرهمند میشوید، بلکه یک سوپ خوشمزه، مغذی و سیر کننده را برای خودتان و عزیزانتان تهیه میکنید.
اضافه کردن کره, خامه و جعفری در تهیه سوپ خامه و قارچ، به خوشمزهتر، دلچسبتر و مغذیتر شدن سوپ کمک میکنند, و در نهایت یک سوپ لاکچری بسیار خوشمزه خواهید داشت.
راز خوشمزه شدن سوپ شیر
برای پخت سوپ خامه ای با شیر، ترجیحاً از شیر محلی استفاده کنید, و یا از شیر تازه و پرچرب استفاده کنید. شیر پرچرب یا محلی، طعم و مزه خوشمزهتر و کرمیتری به سوپ میدهد.
قبل از اضافه کردن قارچها به سوپ قارچ، آنها را در کره تفت دهید تا نرم و طلایی بشوند. تفت دادن قارچها، طعم و مزه آنها را به طور قابل توجهی افزایش میدهد.
میتوانید بسته به ذائقه خود, سیر تازه هم به سوپ قارچ و شیر خوداضافه کنید. برای این منظور سیر را به همراه قارچها تفت دهید تا عطر و طعم خودش را به سوپ منتقل کند.
اضافه کردن جعفری خرد شده به سوپ میتواند به آن عطر و طعم بینظیری ببخشد. میتوانید در مرحله پخت، کمی جعفری خرد شده را به سوپ اضافه کنید تا مزه آن تقویت شود.
برای تهیه یک سوپ خامه ای رستورانی، میتوانید در آخر پخت به سوپ مقداری خامه اضافه کنید.
جلوگیری از بریدن سوپ شیر
شاید برای شما هم پیش آمده باشد که در حین پخت سوپ شیر و خامه, بعد از اضافه کردن شیر به سوپ با این مشکل روبرو شوید, که به اصطلاح شیر ببرد و یا دون دون شود.
به هیچ وجه نباید شیر را به صورت سرد به سوپ اضافه کنید. بهتر است شیر به صورت ولرم و به تدریج به سوپ اضافه شود تا از بریده شدن جلوگیری شود.
از ریختن مواد اسیدی در سوپ خودداری کنید. مواد اسیدی مانند آب لیمو، سرکه و گوجه فرنگی باعث بریده شدن شیر می شوند.
وقتی سوپ شما بیش از حد روی حرارت ماند و بیش از حد غلیظ و سفت شد, مقداری شیر را داخل شیرداغ کن بجوشانید سپس به سوپ اضافه کنید.
سوپ شیر بدون مرغ
گوشت مرغ باعث خوشمزهتر شدن سوپ شیر میشود، اما اگر به هر دلیلی دوست ندارید از گوشت مرغ در سوپ خود استفاده کنید میتوانید گوشت مرغ را بههمراه مراحل طبخ آن از دستور حذف کنید و سوپ شیر و قارچ را بدون گوشت مرغ تهیه کنید.
سوپ شیر را به همراه چی سرو کنیم؟
نان، همراه همیشگی سرو سوپ هست. شما میتوانید سوپ جو خامهای را با یک تکه نان تازه یا نان تست سرو کنید.
طرز تهیه نان سوپ ترد و مخصوص با سیخ چوبی
طرز تهیه نان سوپ ترد با سیخ چوبی. نان سوپ نوعی نان فانتزی است که بافت تردی دارد و میتوانید آن را با کنجد یا سبزیهای معطر تهیه کنید, و در کنار انواع سوپ سرو کنید.
در ادامه برای آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه سوپ شیر و خامه و قارچ با سایت رنگرنگی همراه باشید.
طرز تهیه سوپ شیر و خامه و قارچ, به همراه راز خوشمزه شدن سوپ شیر
تهیه شده توسط آوا- مناسب برای 4 نفر
- زمان آماده سازی 20 دقیقه
- زمان پخت 90 دقیقه
- میزان کالری 180 کالری
مواد لازم سوپ شیر
- سینه مرغ 1 عدد کامل
- شیر نصف لیتر
- قارچ 250 گرم
- جو پرک 100 گرم
- هویج 1 عدد متوسط
- پیاز 2 عدد متوسط
- کره 2 قاشق غذا خوری
- آبلیمو 1 قاشق غذا خوری
- جعفری خرد شده 1 قاشق غذا خوری
- خامه به میزان لازم (اختیاری)
- نمک و فلفل سیاه و زردچوبه به میزان لازم
- روغن به میزان لازم
پخت مرغ
برای تهیه سوپ شیر مجلسی, ابتدا 1 عدد پیاز را پوست بگیرید سپس به 4 قسمت تقسیم کنید, و بههمراه گوشت مرغ ، 4 لیوان آب و مقداری نمک و زردچوبه داخل یک قابلمه مناسب بریزید.
قابلمه را روی حرارت زیاد قرار دهید تا آب به جوش بیاید. پس از اینکه آب به جوش آمد حرارت را کم کنید تا مرغ به آرامی بپزد.
پس از اینکه مرغ پخت آنرا از قابلمه خارج کنید و اجازه دهید کمی خنک شود سپس به صورت ریش ریش ریز خرد کنید.
تفت دادن پیاز
1 عدد پیاز باقیمانده را به صورت نگینی ریز خرد کنید. سپس درون قابلمه مقداری روغن مایع بریزید. پس از اینکه روغن داغ شد پیاز خرد شده را به قابلمه اضافه کنید و کمی تفت دهید تا پیاز نرم و سبک شود.
پس از اینکه پیاز سرخ شد, مقداری زردچوبه به آن اضافه کنید و تفت دهید تا زمانیکه زردچوبه کاملا با پیاز یکدست شود.
اضافه کردن هویج و جو پرک
هویج را به صورت نگینی ریز خرد کنید. پس از خرد کردن هویج آنرا به همراه جو پرک به قابلمه پیاز اضافه کنید. سپس آب مرغ را اضافه کنید.
حرارت زیر قابلمه را کم کنید تا جو پرک لعاب بیندازد ، جو پرک حدود دو ساعت باید روی حرارت بماند تا لعاب بیندازد.
پس از اینکه جو پرک لعاب انداخت مرغ ریش ریش شده را به همراه شیر به قابلمه اضافه کنید و به مدت ۲۰ دقیقه اجازه دهید شیر به خورد مواد برود.
پس از اضافه کردن شیر ، با ملاقه یا قاشق سوپ را خوب هم بزنید تا یکدست شود. سپس طعم سوپ را بچشید و در صورت نیاز نمک و فلفل اضافه کنید.
پس از اینکه سوپ کاملا پخت و کرمی شد, نیمی از جعفری خرد شده را به قابلمه اضافه کنید و مخلوط کنید. سپس سوپ را درون ظرف سرو بریزید و با بقیه جعغریها تزئین کنید.
1 نفر دیدگاه خود را نوشتهاند
نگفتید خامه روکی اضافه کنیم