باکله پته
- نوشته رها
- به روز شده در
- در غذا ایرانی
- 2 دیدگاه
باکله پته از انواع غذاهای سنتی و بسیار خوشمزه استان مازندران است که از ترکیب باقلا و بلغور گندم تهیه میشود، در ادامه برای مشاهده آموزش طرز تهیه باکله پته با سایت رنگ رنگی همراه باشید.
طرز تهیه باکله پته خوراک باقالی و بلغور مازندرانی
تهیه شده توسط رها- مناسب برای 4 نفر
- زمان آماده سازی 45 دقیقه
- زمان پخت 45 دقیقه
- میزان کالری 400 کالری
مواد لازم
- باقالی خشک 1.5 لیوان
- بلغور گندم 1 لیوان
- روغن مایع 3 قاشق غذا خوری
- عصاره گوشت 1 قرص
- پیاز 4 عدد
- رب نارنج یا آب نارنج به میزان لازم
- پودر گلپر به میزان لازم
- نمک و فلفل سیاه و زردچوبه به میزان لازم
طرز تهیه باکله پته خوراک باقالی و بلغور مازندرانی
برای تهیه باکله پته مازندرانی, بهتر است از شب قبل باقالی خشک و بلفور را بشویید و هر کدام را در ظرفی جدا در آب بخیسانید.
یک قابلمه را تا نیمه پر از آب کنید و روی حرارت زیاد قرار دهید. نمک, فلفل سیاه و زردچوبه را به قابلمه اضافه کنید و صبر کنید آب بجوشد.
پخت باقالی و بلغور
بلغور و باقالی را درون آبکش بریزید تا آب اضافی خارج شود. سپس باقالی را بههمراه روغن مایع و بلغور به قابلمه آب جوش اضافه کنیدو اجازه دهید مواد کاملا بپذند.
سرخ کردن پیاز
پیازها را به صورت خلالی نازک خرد کنید، سپس درون روغن سرخ کنید. پس از سرخ شدن پیازها را به قابلمه باقالی و بلغور اضافه کنید.
اضافه کردن رب نارنج و عصاره گوشت
وقتی باقالی و بلغور کاملا پخته شدند، رب نارنج را بههمراه پودر گلپر و عصاره گوشت بره به قابلمه بیافزایید و مخلوط کنید.
اجازه دهید باکله پته روی حرارت بماند تا کاملا جا بیفتد. زمانی که غذا جا افتاد قابلمه را از روی حرارت بردارید و باکله پته را در ظرف بریزید و با پیاز داغ تزئین کنید.
2 نفر دیدگاه خود را نوشتهاند
یادش به خیر، بچه تر از اینی که الان هستم یادمه تو محلمون یه نفر با گاریش باقلا میفروخت. هر وقت میومد با صدای بلند، با گویش گیلانی میگفت:باقالا بخور کشتی بگیر، زمین خوردی پولشو بگیر
باکله ر پوس نيريم؟؟