سیب زمینی کرهای
- نوشته لاله
- به روز شده در
- در پیشغذا بینالمللی
سیبزمینی کرهای از انواع پیش غذاهایی است که در کشورهای مختلف به شکل های مختلفی تهیه میشود. سیبزمینی کرهای در ترکیه نیز به روش خاصی تهیه میشود که با ذائقه ایرانیها کاملا سازگار است. سیبزمینی کرهای را میتوان به عنوان غذای اصلی و یا پیشغذا سرور کرد و حتی میتوان از آن در مجالس و مهمانیها استفاده کرد. سیبزمینی کرهای با ادویههای مختلفی تهیه میشود و هرکس میتواند بسته به سلیقه خود ادویههای آن را تغییر دهد. در این مطلب از سایت رنگ رنگی آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه سیبزمینی کرهای به سبک ترکیهای را مطالعه کنید.
طرز تهیه سیب زمینی کرهای ترکیهای، یک غذای گیاهی ساده
تهیه شده توسط لاله- مناسب برای 4 نفر
- زمان آماده سازی 15 دقیقه
- زمان پخت 15 دقیقه
- میزان کالری 180 کالری
مواد لازم برای سیب زمینی کره ای
- سیب زمینی 1 کیلوگرم کوچک
- روغن زیتون 3 قاشق غذا خوری
- کره 3 تا 4 قاشق غذا خوری
- سیر 4 حبه
- پیاز 2 عدد متوسط
- نمک و فلفل سیاه به میزان لازم
- آویشن و فلفل قرمز به میزان لازم
- پنیر پارمسان به میزان لازم (اختیاری) برای تزئین
طرز تهیه سیبزمینی کرهای
برای تهیه سیبزمینی کرهای خوشمزه ابتدا سیبزمینیها را پوست بگیرید، سپس درون آبکش قرار داده و با آب سرد به خوبی بشورید تا نشاسته روی سیبزمینیها کاملا از شسته شود. اگر از سیب زمینی ریز (بیبی سیب زمینی) یا سیب زمینی پوست نازک استفاده میکنید بهتر است که فقط سیب زمینیها رو بشورید پوست نکنید.
آب پز کردن سیب زمینیها
حالا یک قابلمه مناسب را تا نیمه آب پر کنید و روی حرارت زیاد قرار دهید تا آب سریعتر جوش بیاید. وقتی که آب جوش آمد، یک قاشق نمک به قابلمه اضافه کنید و کمی هم بزنید تا نمک به طور کامل درون آب حل شود. سیبزمینیها را به قابلمه اضافه کنید و بگذارید تا 15 دقیقه درون آب جوش قل بزند تا نیمپز شوند. پس از گذشت این زمان سیبزمینیها را درون آبکش بریزید و صبر کنید تا آب اضافیشان کاملا خارج شود.
ترکیب ادویهها
فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن کنید و اجازه دهید تا کاملا گرم شود. در ادامه روغن زیتون و کره را بههمراه ادویههای، یعنی مقداری نمک، فلفل سیاه، آویشن و فلفل قرمز درون یک کاسه کوچک بریزید و خوب هم بزنید تا با هم ترکیب شوند.
مزه دار کردن سیب زمینی
حالا سیبزمینیها را بههمراه سیر و پیاز درون سینی فر و یا ظرف پیرکس مناسب فر بریزید. ترکیب کره و ادویهها را اضافه کرده و سیبزمینیها را زیر و رو کنید تا به ترکیب کره و ادویه آغشته شوند. در ادامه سینی را درون فر قرار دهید تا سیبزمینیها طلایی شوند.
پختن سیب زمینی در فر
پس از اینکه یک سمت سیبزمینیها رنگ گرفت، سینی را از فر خارج کرده و سیبزمینیها را بر گردانید، سپس مجددا درون فر قرار دهید تا طرف دیگر سیبزمینیها نیز به طور کامل رنگ بگیرد و طلایی شود. پس از اینکه هر دو سمت سیبزمینیها طلایی شد، سینی را از فر خارج کنید. در ادامه سیبزمینیها را درون ظرف مورد نظر قرار داده و باقیمانده کره را روی آنها بریزید، سپس بههمراه سس دلخواه سرو کنید.