رنگ رنگی

عرایس گوشتی

عرایس گوشتی

عرایس گوشتی از غذاهای سنتی عربی است که به نام نان گوشتی نیز شناخته می‌شود این نان خوشمزه در رستوران‌های ایرانی هم اغلب سرو می‌شود، عرایس را می‌توان هم با خمیر فیلو درست کرد و هم نان پیتا, در این آموزش نحوه درست کردن این نان خوشمزه را هم با خمیر و هم با نان می‌آموزید. در ادامه برای مشاهده آموزش کامل تهیه عرایس گوشتی با سایت رنگ رنگی همراه باشید.

عرایس-گوشتی

طرز تهیه عرایس گوشتی خوشمزه و سنتی عربی

تهیه شده توسط
  • مناسب برای 4 نفر
  • زمان آماده سازی 30 دقیقه
  • زمان پخت 30 دقیقه
  • میزان کالری 200 کالری

مواد لازم عرایس گوشت

  • خمیر فیلو یا نان پیتا 5 تا 10 عدد
  • گوشت چرخ کرده 300 گرم
  • رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذا خوری سر خالی
  • گوجه فرنگی رنده شده 2 تا 3 عدد متوسط
  • فلفل سبز خرد شده 1 عدد
  • جعفری خرد شده یک سوم لیوان
  • سیر رنده شده 2 حبه
  • پیاز رنده شده 1 عدد
  • هفت ادویه یا ادویه گوشت 1 قاشق چای خوری
  • فلفل قرمز یک سوم قاشق چای خوری
  • نمک به میزان لازم
  • روغن زیتون به میزان لازم

طرز تهیه عرایس گوشتی خوشمزه و سنتی عربی

1

برای تهیه عرایس گوشتی خوشمزه ابتدا فر را با دمای 200 درجه سانتیگراد روشن کنید و اجازه دهید به طور کامل گرم شود.

آماده سازی مواد گوشتی

2

گوشت چرخ کرده را به‌همراه سیر, پیاز و گوجه‌فرنگی‌ رنده شده و فلفل سبز و جعفری خرد شده و رب گوجه‌فرنگی, ادویه گوشت، روغن زیتون, مقداری نمک و فلفل قرمز داخل یک ظرف بریزید و به خوبی با هم ترکیب کنید.

آماده سازی عرایس با خمیر فیلو

3

سینی فر را با روغن چرب کنید، سپس خمیرهای فیلو را به صورت کاسه‌ای شکل دهید و درون سینی بچینید. درون هر کدام از خمیرها یک قاشق از مواد گوشتی بریزید, و روی آن‌ها را صاف کنید.

آماده سازی عرایس با نان پیتا

4

پیتاها را نصف کنید و وسط پیتاها را باز کنید. سپس وسط پیتاها را 1و نیم تا 2 قاشق غذاخوری مخلوط گوشت بریزید. سپس نان پیتا را فشار دهید و صاف کنید و روی پیتاها را با فرچه روغن زیتون بمالید.

قرار دادن نان‌ها در فر

5

سینی فر حاوی عرایس را درون فر قرار دهید و اجازه دهید نان‌ها به طور کامل بپزند.

6

پس از اینکه نان‌ها پختند، چند دقیقه گریل را روشن کنید تا روی آن نیز طلایی شود، سپس نان‌ها را از فر خارج کنید و درون ظرف سرو بچینید.

نکته‌های عرایس گوشتی

برای پخت این نان خوشمزه با خمیر فیلو حدود 20 الی 25 دقیقه زمان نیاز است, و با نان پیتا 12 الی 15 دقیقه زمان پخت در فر نیاز است.
می‌توانید نان عرایس گوشتی را در باربیکیو و یا کباب پز هم بپزید.
لطفا به این مطلب امتیازی دهید و نظر خود را بگویید:
شما اولین نفری هستید که نظر خود را می نویسید.