فلافل اسفناج
- نوشته یاسمین
- به روز شده در
- در غذا بینالمللی
فلافل اسفناج، یک غذای گیاهی خوشمزه و مغذی است که با اضافه کردن اسفناج به نخود در فلافل سنتی تهیه میشود. فلافل اسفناج به دلیل طعم جدید و دلچسب، به سرعت در حال محبوب شدن است. فلافل اسفناج یک انتخاب عالی برای کسانی است که به دنبال یک غذای گیاهی، خوشمزه و مغذی هستند. فلافل اسفناج به دلیل طعم جدید و دلچسب، می تواند به عنوان یک تنوع در رژیم غذایی شما جای بگیرد همچنین فلافل اسفناج یک منبع عالی از پروتئین برای افراد گیاهخوار و وگان است. برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه فلافل اسفناج با سایت رنگ رنگی همراه باشید.
طرز تهیه فلافل اسفناج خوشمزه به همراه نکتههای مهم
تهیه شده توسط یاسمین- مناسب برای 4 نفر
- زمان آماده سازی 5 دقیقه
- زمان پخت 20 دقیقه
- میزان کالری 115 کالری
مواد لازم برای فلافل اسفناج
- اسفناج 200 گرم
- نخود خام 2 لیوان
- پیاز 1 عدد بزرگ
- سیر 5 تا 6 حبه
- ادویه فلافل 1 قاشق چای خوری
- پودر تخم گشنیز نصف قاشق چای خوری
- زیره نصف قاشق چای خوری
- فلفل قرمز نصف قاشق چای خوری
- نمک به میزان لازم
آموزش فلافل اسفناج
برای تهیه فلافل اسفناج ، نخود خام، اسفناج، سیر و پیاز خرد شده و سایر مواد را را داخل غذاساز بریزید و به خوبی مخلوط کنید و در یک کاسه مناسب بریزید. اگر غذا ساز ندارید نخود، اسفناج، سیر و پیاز را با چرخ گوشت چرخ کنید پس از چرخ شدن سایر مواد را به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید.
شکل دادن فلافل
یک تا یکونیم قاشق غذاخوری از مواد را بردارید و با قالب فلافل مواد را به شکل استوانهای شکل دهید. اگر قالب فلافل زن ندارید، میتوانید مایه فلافل را با دست یا با قاشق حالت دهید.
آماده کردن روغن برای سرخ کردن فلافل اسفناج
حالا یک تابه گود روی حرارت ملایم قرار دهید، سپس به اندازهای روغن اضافه کنید که فلافلها هنگام سرخ شدن در روغن شناور باشند. برروی حرارت قرار دهید و اجازه دهید تا روغن کاملا داغ شود.
سرخ کردن فلافل
فلافلهای اسفناج را یکی یکی درون روغن بیاندازید تا به خوبی سرخ شوند. پس از اینکه یک سمت فلافلها سرخ شد، آنها را برگردانید تا سمت دیگرشان نیز سرخ شود. در انتها فلافلهای اسفناج سرخ شده را روی دستمال حوله ای بگذارید تا روغن اضافی فلافل گرفته شود.