پلمبیر وانیلی
پلمبیر وانیلی از دسرهای خوشمزه و پرطرفدار بینالمللی است. پلمبیر وانیلی با دستورهای متنوعی تهیه میشود و معمولاً در مجلسها و جشنها سرو میشود. نام دیگر این دسر پودینگ وانیلی نیز است. پلمبیر وانیلی با طعم خامهای و عطر وانیلی، یک تجربه لذتبخش برای عاشقان دسرهای خوشمزه است. در ادامه برای مشاهده آموزش کامل طرز تهیه پلمبیر وانیلی با سایت رنگ رنگی همراه باشید.
طرز تهیه پلمبیر وانیلی خوش طعم و جذاب
تهیه شده توسط آوا- مناسب برای 4 نفر
- زمان آماده سازی 30 دقیقه
- زمان پخت 30 دقیقه
- میزان کالری 400 کالری
مواد لازم
- تخم مرغ 4 عدد
- بستنی وانیلی 2 لیوان
- وانیل 1 قاشق مرباخوری
- شیر داغ 2 لیوان
- پودر ژلاتین 3 قاشق غذا خوری
- خامه صبحانه 200 گرم
- شکر 6 قاشق غذا خوری
- آب سرد نصف لیوان
طرز تهیه پلمبیر وانیلی خوش طعم و جذاب
برای تهیه دسر پلمبیر وانیلی ابتدا سفیده و زرده تخم مرغها را جدا کنید.
زدن سفیده تخم مرغ
سفیده تخممرغ را با دور تند همزن برقی بزنید تا پف کند و تا وقتی که کاسه را برگردانید سفیده تخم مرغ از داخل کاسه بیرون نریزد. روی ظرف را با سلفون بپوشانید و درون یخچال قرار دهید.
زدن زده تخم مرغ
زرده تخم مرغ را بههمراه شکر و وانیل درون یک کاسه جداگانه بریزید و با همزن مخلوط کنید تا بافت مواد کشدار و کرم رنگ شود.
شیر داغ را کمکم به مخلوط زرده و شکر اضافه کنید و مخلوط کنید. وقتی مخلوط یکدست شد صبر کنید تا مخلوط زرده تخم مرغ کمی خنک شود.
تهیه ژلاتین
پودر ژلاتین را با آب سرد مخلوط کنید و روی بخار آب قرار دهید و به آرامی هم بزنید تا کاملا حل و شفاف شود.
ترکیب همه مواد
بستنی و خامه صبحانه را در فضای محیط قرار دهید تا کمی نرم شوند. سپس آنها را به کاسه حاوی زرده تخم مرغ اضافه کنید و مواد را با لیسک هم بزنید تا یکدست شوند.
سفیده تخم مرغ زده شده و ژلاتین خنک شده را هم کمکم به مایه دسر اضافه کنید و با لیسک مخلوط کنید تا بافت مواد یکدست شود.
انتقال مایه پودینگ به قالب
قالب مورد نظر را با کمی روغن چرب کنید، سپس مایه دسر را درون قالب بریزید و در فریزر قرار دهید تا سفت شود.