رنگ رنگی

پلمبیر وانیلی

پلمبیر وانیلی

  • نوشته آوا
  • به روز شده در
  • در دسر

پلمبیر وانیلی از دسرهای خوشمزه و پرطرفدار بین‌المللی است. پلمبیر وانیلی با دستورهای متنوعی تهیه می‌شود و معمولاً در مجلس‌ها و جشن‌ها سرو می‌شود. نام دیگر این دسر پودینگ وانیلی نیز است. پلمبیر وانیلی با طعم خامه‌ای و عطر وانیلی، یک تجربه لذت‌بخش برای عاشقان دسرهای خوشمزه است. در ادامه برای مشاهده آموزش کامل طرز تهیه پلمبیر وانیلی با سایت رنگ رنگی همراه باشید.

پلمبیر-وانیلی

طرز تهیه پلمبیر وانیلی خوش طعم و جذاب

تهیه شده توسط
  • مناسب برای 4 نفر
  • زمان آماده سازی 30 دقیقه
  • زمان پخت 30 دقیقه
  • میزان کالری 400 کالری

مواد لازم 

  • تخم مرغ 4 عدد
  • بستنی وانیلی 2 لیوان
  • وانیل 1 قاشق مرباخوری
  • شیر داغ 2 لیوان
  • پودر ژلاتین 3 قاشق غذا خوری
  • خامه صبحانه 200 گرم
  • شکر 6 قاشق غذا خوری
  • آب سرد نصف لیوان

طرز تهیه پلمبیر وانیلی خوش طعم و جذاب

1

برای تهیه دسر پلمبیر وانیلی ابتدا سفیده و زرده تخم مرغ‌ها را جدا کنید.

زدن سفیده تخم مرغ

2

سفیده تخم‌مرغ را با دور تند همزن برقی بزنید تا پف کند و تا وقتی که کاسه را برگردانید سفیده تخم مرغ از داخل کاسه بیرون نریزد. روی ظرف را با سلفون بپوشانید و درون یخچال قرار دهید.

زدن زده تخم مرغ

3

زرده تخم مرغ را به‌همراه شکر و وانیل درون یک کاسه جداگانه بریزید و با همزن مخلوط کنید تا بافت مواد کشدار و کرم رنگ شود.

4

شیر داغ را کم‌کم به مخلوط زرده و شکر اضافه کنید و مخلوط کنید. وقتی مخلوط یکدست شد صبر کنید تا مخلوط زرده تخم مرغ کمی خنک شود.

تهیه ژلاتین

5

پودر ژلاتین را با آب سرد مخلوط کنید و روی بخار آب قرار دهید و به آرامی هم بزنید تا کاملا حل و شفاف شود.

ترکیب همه مواد

6

بستنی و خامه صبحانه را در فضای محیط قرار دهید تا کمی نرم شوند. سپس آن‌ها را به کاسه حاوی زرده تخم مرغ اضافه کنید و مواد را با لیسک هم بزنید تا یکدست شوند.

7

سفیده تخم مرغ زده شده و ژلاتین خنک شده را هم کم‌کم به مایه دسر اضافه کنید و با لیسک مخلوط کنید تا بافت مواد یکدست شود.

در صورت تمایل مقداری مغز گردو یا مغزیجات دیگر و موز را به مایه دسر اضافه کنید و در حدی مخلوط کنید که مغزیجات درون مایه دسر پخش شوند.

انتقال مایه پودینگ به قالب

8

قالب مورد نظر را با کمی روغن چرب کنید، سپس مایه دسر را درون قالب بریزید و در فریزر قرار دهید تا سفت شود.

لطفا به این مطلب امتیازی دهید و نظر خود را بگویید:
شما اولین نفری هستید که نظر خود را می نویسید.