رنگ رنگی

کنسرو تن ماهی خانگی با روغن زیتون

کنسرو تن ماهی خانگی با روغن زیتون

تن ماهی خانگی کنسرو شده با روغن، تجربه‌ای مجلل، پر از تکه های لطیف و سرشار از طعم است. بسیار متفاوت از اکثر کنسروهای تجاری. ماهی تن یک غذای کم اسید است، بنابراین باید با یک زودپز، ترجیحا از نوع وزنه دار، کنسرو شود. فشار ایجاد شده توسط زودپز دمایی بالاتر از نقطه جوش ایجاد می‌کند که هر گونه باکتری که ممکن است باعث فساد شود را از بین می‌برد. تن ماهی کنسرو شده خانگی در غذاهای کلاسیکی مانند سالاد تن ماهی یا پاستا فوق العاده است. با این حال، طعم واقعی تن ماهی زمانی مشخص می‌شود که به صورت "طبیعی" سرو شود. به اینصورت که تن ماهی خانگی کنسرو شده لذیذ را به عنوان غذای اصلی خود با سیب زمینی، برنج یا کینوا سرو کنید. در ادامه برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه تن ماهی خانگی کنسرو شده با سایت رنگ رنگی همراه باشید.

کنسرو-تن-ماهی-خانگی-با-روغن-زیتون

طرز تهیه کنسرو تن ماهی خانگی با روغن زیتون

تهیه شده توسط
  • مناسب برای 4 نفر
  • زمان آماده سازی 30 دقیقه
  • زمان پخت 100 دقیقه
  • میزان کالری 210 کالری

مواد لازم برای تن ماهی خانگی

  • فیله ماهی بدون استخوان و پوست 1 کیلوگرم
  • روغن زیتون یک سوم لیوان
  • فلفل قرمز به میزان لازم
  • فلفل سبز و فلفل قرمز خرد شده به میزان لازم
  • لیمو تازه 1 عدد (اختیاری)

طرز تهیه تن ماهی خانگی کنسرو شده با روغن زیتون

1

برای تهیه تن ماهی خانگی کنسرو شده خوشمزه ابتدا شیشه‌های مورد نظر برای نگهداری تن ماهی را استریل کنید.

استریل کردن شیشه‌ها

2

یک قابلمه 6 لیتری آب را به جوش بیاورید. سپس شیشه‌های کنسرو نیم لیتری را به همراه درب و حلقه‌هایشان به مدت 30 ثانیه در آب جوش قرار دهید.

3

با استفاده از انبر، شیشه ها، درب ها و حلقه ها را روی یک دستمال آشپزخانه تمیز روی پیشخوان منتقل کنید و بگذارید در معرض هوا خشک شوند.

آماده سازی ماهی

4

ماهی تن را بشویید. خط خون تیره و هر بافت همبند را جدا کنید و دور بریزید.

برش و چیدن ماهی در شیشه

5

ماهی تن را به تکه‌های 6 در 7.5 سانتی‌متری برش دهید. تکه‌های ماهی را در شیشه‌های استریل شده بچینید. در صورت نیاز ماهی‌ها را برای جا شدن در شیشه برش دهید، و 2.5 سانتی‌متر فضای خالی در بالای شیشه باقی بگذارید. (از هر تکه اضافی ماهی برای پر کردن فضاهای خالی در کناره‌های شیشه‌ها استفاده کنید.)

6

در هر شیشه ½ قاشق چایخوری نمک بپاشید و به اندازه کافی روغن زیتون بریزید تا روی ماهی را بپوشاند، به گونه‌ای که دقیقا 1.9 سانتی متر زیر لبه هر شیشه باقی بماند.

خارج کردن هوا و درزگیری شیشه‌ها

7

با استفاده از یک چاقو، ماهی را از کناره‌های شیشه‌ها جدا کنید تا روغن بتواند هرگونه حباب هوا را پر کند. لبه‌های شیشه‌ها را با یک پارچه داغ و مرطوب تمیز کنید، شیشه‌ها را با درب‌ها ببندید و حلقه‌ها را سفت کنید.

قرار دادن شیشه‌ها در زودپز و تنظیم فشار

8

سبد زودپز را در کف زودپز 10.5 لیتری قرار دهید و شیشه‌های دربسته را روی آن بچینید. به اندازه کافی آب جوش بریزید تا زودپز تا ارتفاع 5 تا 7.5 سانتی‌متر پر شود. درب زودپز را طبق دستورالعمل سازنده قفل کنید.

پخت با زودپز

9

زودپز را روی حرارت زیاد قرار دهید و اجازه دهید بخار به مدت 10 دقیقه از دریچه خارج شود تا بیشتر هوای موجود در زودپز خارج شود. هنگامی که فشارسنج بالا آمد، حرارت را کم کنید و شیشه ها را به مدت 1 ساعت و 40 دقیقه بپزید.

10

پس از 100 دقیقه حرارت را خاموش کنید و اجازه دهید فشار به صفر برسد. 2 دقیقه صبر کنید، سپس درب زودپز را بلند کنید و مراقب بخار باقیمانده باشید.

خنک کردن و نگهداری

11

با استفاده از انبر یا بلند کننده شیشه با دسته لاستیکی، شیشه‌ها را روی یک دستمال آشپزخانه روی پیشخوان منتقل کنید و بگذارید به مدت 12 ساعت خنک شوند. (در صورت چرب بودن شیشه‌ها، آنها را با دستمالی که در سرکه سفید آغشته شده است، پاک کنید.)

12

برای بررسی درب‌ها، حلقه‌ها را بردارید و شیشه‌ها را از درب‌هایشان بلند کنید. اگر درب‌ها به درستی بسته شده باشند، باید محکم نگه داشته شوند و به راحتی باز نشوند.

13

در صورتی که در شیشه‌ای باز شد، آن را بلافاصله در یخچال قرار دهید و ظرف 2 روز ماهی تن را مصرف کنید. در غیر این صورت، تن ماهی کنسرو شده را می‌توانید تا 1 سال در جای خنک و تاریک نگهداری کنید. پس از باز شدن درب، شیشه را در یخچال بگذارید.

نکته‌های کنسرو تن ماهی خانگی با روغن زیتون

در صورت تمایل و بسته به ذائقه خود می‌توانید در هنگام چیدن ماهی در شیشه‌ها از برگ‌های تازه رزماری, شوید و یا هر طعم دهنده دلخواه دیگر نیز استفاده کنید.
لطفا به این مطلب امتیازی دهید و نظر خود را بگویید:
شما اولین نفری هستید که نظر خود را می نویسید.