رنگ رنگی

حلوا بادام تبریزی

طرز تهیه حلوا بادام تبریزی یا کفگیری خوشمزه و مجلسی

حلوای بادام تبریزی از حلواهای سنتی ایرانی است که بیشتر در شهر تبریز تهیه می‌شود. این حلوا به صورت قالبی سرو می‌شود و می‌توانید آن را به صورت مربعی برش بزنید یا مانند حلواهای بوتیکی داخل قالب سیلیکونی بریزید. حلوای بادام تبریزی از آرد بادام تهیه می‌شود و ترکیب آن با پودر هل و زنجبیل مزه فوق‌العاده‌ای را ایجاد می‌کند. می‌توانید این حلوا را برای مناسبت‌های مختلف تهیه کنید. حلوا بادام یک میان‌وعده بسیار مقوی و کامل است که می‌توانید برای یک عصرانه یا دورهمی جذاب تهیه کنید. حلوای بادام علاوه بر حلوابادام با نام حلوای کفگیری هم شناخته می‌شود، دلیل اینکه به این حلوا، حلوای کفگیری می‌گویند این است که با کفگیر قسمت و پخش می‌گردد، در ادامه برای مشاهده آموزش حلوا بادام با سایت رنگ‌رنگی همراه باشید.

حلوا-بادام-تبریزی

حلوا بادام تبریزی

تهیه شده توسط
  • زمان آماده سازی 30 دقیقه
  • زمان پخت 30 دقیقه
  • مناسب برای 8 نفر
  • میزان کالری 220 کالری

مواد لازم حلوای بادام

موادمقدار
آرد سفید قنادی (سه صفر) ( 2 و 0.25 پیمانه)50 گرم
پودر قند ( 1 و 0.25 پیمانه)50 گرم
کره130 گرم
پودر بادام ( 1 پیمانه)100 گرم
پودر هل1 قاشق سوپ خوری
پودر زنجبیلنصف قاشق چای خوری
مغز گردو خرد شده30 گرم

1 طرز تهیه حلوا بادام تبریزی یا کفگیری

برای تهیه حلوا بادام ابتدا آرد را الک کنید، سپس داخل یک تابه مناسب بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید و با یک قاشق چوبی آرد را به صورت متداوم تفت دهید تا بوی خامی آرد گرفته شود ولی آرد تغییر رنگ ندهد.

2

پس از اینکه بوی خامی آرد به طور کامل گرفته شد (معمولا بین 30 تا 45 دقیقه زمان می‌برد) تابه را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید. حالا مجددا آرد را الک کنید و به تابه برگردانید.

3

کره نرم شده را به تابه آرد اضافه کنید, حدود 5 دقیقه تفت دهید تا کره کاملا آب شود و با آرد ترکیب شود، سپس تابه را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید تا مخلوط آرد و کره از حرارت بیفتد.

4

پودر قند را الک کنید و به‌همراه پودر بادام، پودر هل و پودر زنجبیل به مخلوط آرد و کره اضافه کنید و با قاشق چوبی مواد را به خوبی ترکیب کنید تا کاملا یکدست شوند و به خورد همدیگر بروند.

5

گردوی خرد شده را به سایر مواد اضافه کنید و حلوا را کف یک سینی دیواره‌دار به ضخامت 2 سانتی متر فشرده کنید تا کاملا منسجم و یکدست شود.

6

حلوای منسجم شده را با یک چاقوی تیز یا کاتر برش بزنید و در ظرف سرو بچینید و با پودر پسته یا پودر گل تزئین کنید.

نکته‌های حلوا بادام تبریزی

در روش سنتی حلوا را قالب نمی زنند، به این صورت که حلوا را در تابه با پشت کفگیر فشرده می‌کنند، سپس مقداری از حلوا را با کفگیر برمی‌دارند و در بشقاب می‌ریزند. به همین دلیل این حلوا با نام حلوا کفگیری هم شناخته می‌شود.

جدول ارزش غذایی در هر وعده

مواد مغذیمقدار٪ نیاز روزانه *
🔥 کالری244.48 kcal-
🥩 پروتئین3.62 g%7
🌾 کربوهیدرات10.74 g%4
🍬 قند6.94 g%14
🥑 چربی22.00 g%31
🧈 چربی اشباع9.06 g%45
🥦 فیبر2.16 g%9
🧂 سدیم2.47 mg%0
* نیاز روزانه بر اساس رژیم 2000 کالری در روز
امتیاز و نظر شما کمک می‌کند این مقاله را بهتر کنیم! 🤍

1 نفر دیدگاه خود را نوشته‌اند

  • هادی

    خیلی خیلی عالی تشکر