حلوا بادام تبریزی
حلوای بادام تبریزی از حلواهای سنتی ایرانی است که بیشتر در شهر تبریز تهیه میشود. این حلوا به صورت قالبی سرو میشود و میتوانید آن را به صورت مربعی برش بزنید یا مانند حلواهای بوتیکی داخل قالب سیلیکونی بریزید. حلوای بادام تبریزی از آرد بادام تهیه میشود و ترکیب آن با پودر هل و زنجبیل مزه فوقالعادهای را ایجاد میکند. میتوانید این حلوا را برای مناسبتهای مختلف تهیه کنید. حلوا بادام یک میانوعده بسیار مقوی و کامل است که میتوانید برای یک عصرانه یا دورهمی جذاب تهیه کنید. حلوای بادام علاوه بر حلوابادام با نام حلوای کفگیری هم شناخته میشود، دلیل اینکه به این حلوا، حلوای کفگیری میگویند این است که با کفگیر قسمت و پخش میگردد، در ادامه برای مشاهده آموزش حلوا بادام با سایت رنگرنگی همراه باشید.
طرز تهیه حلوا بادام تبریزی یا کفگیری خوشمزه و مجلسی
تهیه شده توسط رها- مناسب برای 8 نفر
- زمان آماده سازی 30 دقیقه
- زمان پخت 30 دقیقه
- میزان کالری 220 کالری
مواد لازم حلوای بادام
- آرد قنادی ( 2 و 0.25 پیمانه) 50 گرم
- پودر قند ( 1 و 0.25 پیمانه) 50 گرم
- کره 130 گرم
- پودر بادام ( 1 پیمانه) 100 گرم
- پودر هل 1 قاشق سوپ خوری
- پودر زنجبیل نصف قاشق چای خوری
- مغز گردو خرد شده 30 گرم
طرز تهیه حلوا بادام تبریزی یا کفگیری
برای تهیه حلوا بادام ابتدا آرد را الک کنید، سپس داخل یک تابه مناسب بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید و با یک قاشق چوبی آرد را به صورت متداوم تفت دهید تا بوی خامی آرد گرفته شود ولی آرد تغییر رنگ ندهد.
پس از اینکه بوی خامی آرد به طور کامل گرفته شد (معمولا بین 30 تا 45 دقیقه زمان میبرد) تابه را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید. حالا مجددا آرد را الک کنید و به تابه برگردانید.
کره نرم شده را به تابه آرد اضافه کنید, حدود 5 دقیقه تفت دهید تا کره کاملا آب شود و با آرد ترکیب شود، سپس تابه را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید تا مخلوط آرد و کره از حرارت بیفتد.
پودر قند را الک کنید و بههمراه پودر بادام، پودر هل و پودر زنجبیل به مخلوط آرد و کره اضافه کنید و با قاشق چوبی مواد را به خوبی ترکیب کنید تا کاملا یکدست شوند و به خورد همدیگر بروند.
گردوی خرد شده را به سایر مواد اضافه کنید و حلوا را کف یک سینی دیوارهدار به ضخامت 2 سانتی متر فشرده کنید تا کاملا منسجم و یکدست شود.
حلوای منسجم شده را با یک چاقوی تیز یا کاتر برش بزنید و در ظرف سرو بچینید و با پودر پسته یا پودر گل تزئین کنید.