چیپس بوجیا
- نوشته مهرناز
- به روز شده در
- در پیشغذا بینالمللی
چیپس یکی از تنقلات بسیار خوشمزه و ساده است که میتوانید در خانه به صورت سالم تر تهیه کنید. این چیپس بسیار ترد و خوشمزه است و از نمونه های بازاری سالم تر است. چیپس بوجیا از چیپسهای پرطرفدار خوشمزه بینالمللی در سراسر جهان است که طعمی فوقالعاده ای دارد، برای مشاهده این آموزش در ادامه با وبسایت رنگ رنگی همراه باشید.
طرز تهیه چیپس بوجیا و مخصوص و خوشمزه با چاشنی سیر و زنجبیل
تهیه شده توسط مهرناز- مناسب برای 2 نفر
- زمان آماده سازی 40 دقیقه
- زمان پخت 5 دقیقه
- میزان کالری 300 کالری
مواد لازم چیپس بوجیا
- سیب زمینی 500 گرم
- آرد نخودچی یک سوم پیمانه
- آرد برنج یک چهارم پیمانه
- پودر سیر 1 قاشق چای خوری
- پودر زنجبیل 1 قاشق چای خوری
- سبزی گشنیز تازه یک چهارم پیمانه
- فلفل قرمز نصف قاشق چای خوری
- آب نصف پیمانه
- نمک نصف قاشق چای خوری
طرز تهیه چیپس بوجیا و مخصوص و خوشمزه سیر و زنجبیل
برای تهیه چیپس بوجیا سیبزمینیها را پوست بگیرید، به صورت ورقهای نازک خرد کنیدو سیبزمینیها ورقهای شده را داخل یک کاسه آب سرد قرار دهید تا نشاسته اضافیشان گرفته شود.
گشنیز را به صورت ساطوری ریز خرد کنید و به همراه آرد نخودچی را بههمراه آرد برنج، پودر سیر، پودر زنجبیل، پودر فلفل قرمز، نمک و آب را داخل یک کاسه بریزید. مواد داخل کاسه را به خوبی ترکیب کنید تا کاملا یکدست شوند.
پس از گذشت 20 تا 30 دقیقه سیبزمینیهای روقهای شده را از آب سرد خارج کنید و با یک دستمال تمیز کاملا خشک کنید تا آب آن گرفته شود.
حالا کاسه حاوی مواد طعم دهنده را در جلوی دست قرار دهید، سیبزمینیهای ورقهای شده را داخل کاسه مواد طعم دهنده بریزید و کمی مخلوط کنید تا سیبزمینیها طعم دار شوند.
سپس یک تابه مناسب روی حرارت قرار دهید و به اندازهای روغن اضافه کنید که سیبزمینیها هنگام سرخ شدن در روغن داغ شناور باشند. حالا سیبزمینیها را داخل روغن داغ بیاندازید و چند دقیقه زمان دهید تا سرخ شوند.
پس از اینکه سیبزمینیها به طور کامل سرخ شدند، آنها را روی دستمال حولهای یا توری فلزی قرار دهید تا روغن اضافیشان خارج شود. در پایان چیپسها را داخل ظرف مورد بریزید و بههمراه سس دلخواه میل کنید.