رنگ رنگی

کباب مشهدی

کباب مشهدی

کباب مشهدی نوعی کباب تابه‌ای است که مختص شهر مشهد است. کباب از غذاهای اصیل ایرانی، ترکی و عربی است و انواع مختلف دارد. کباب مشهدی اصیل به صورت لایه‌ای با سیب‌زمینی و پیاز و گوجه پخته و برشته می‌شود. کباب مشهدی را با کته زعفرانی و ماست محلی سرو می‌کنند. در ادامه برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کباب مشهدی با سایت رنگ رنگی همراه باشید.

کباب-مشهدی

طرز تهیه کباب مشهدی ساده و اصیل

تهیه شده توسط
  • مناسب برای 4 نفر
  • زمان آماده سازی 30 دقیقه
  • زمان پخت 30 دقیقه
  • میزان کالری 240 کالری

مواد لازم کباب مشهدی

  • گوشت چرخ کرده نصف کیلوگرم
  • سیب زمینی 3 عدد
  • پیاز 2 عدد بزرگ
  • گوجه فرنگی 3 عدد
  • رب گوجه فرنگی مقداری
  • نمک و فلفل و زردچوبه به میزان لازم

طرز تهیه کباب مشهدی ساده و اصیل

1

برای تهیه کباب مشهدی خوشمزه ابتدا پیاز را با رنده ریز، رنده کنید. درون یک کاسه گوشت و ادویه را با پیاز رنده شده مخلوط کنید و ورز دهید و داخل یخچال قرار دهید تا استراحت کند.

چیدن لایه سیب زمینی

2

کف تابه را با روغن چرب کنید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا داغ شود. سپس سیب‌زمینی‌ها را به صورت حلقه‌ای خرد کنید و در کنار هم کف تابه بچینید.

چیدن لایه پیاز

3

پیاز‌ها را به صورت حلقه‌ای در خرد کنید، سپس یک لایه از پیازهای حلقه شده را روی سیب‌زمینی‌ها بچینید.

چیدن لایه گوشت چرخ‌کرده مزه‌دار شده

4

گوشت چرخ کرده مزه دار شده را به اندازه یک گردو بردارید و کف دست گرد کنید. سپس به شکل کباب در بی‌آورید و روی حلقه‌های پیاز بچینید.

چیدن لایه گوجه و فلفل

5

روی کباب‌ها را با برش‌های گوجه‌فرنگی و فلفل سبز قلمی پر کنید.

آماده سازی سس کباب مشهدی

6

برای سس کباب مشهدی دو قاشق رب گوجه‌فرنگی را با کمی آب جوش حل کنید. ادویه نمک,فلفل و زردچوبه به آن بزنید, سپس زعفران غلیظ دم کرده را اضافه کنید.

اضافه کردن سس کباب مشهدی

7

سس آماده شده را روی کباب‌ها بریزید. در تابه را ببندید و روی حرارت ملایم بگذارید تا بپزد و به روغن بیفتد. سپس در ظرف سرو بچینید.

لطفا به این مطلب امتیازی دهید و نظر خود را بگویید:

2 نفر دیدگاه خود را نوشته‌اند

  • راضیه

    این رو امروز درست کردم. واقعا خوشمزه شد. 😊 ممنون از سایت خوب رنگ رنگی

  • نازنین بانو

    خیلی خوب بود. دست شما درد نکنه