کباب مشهدی
- نوشته رها
- به روز شده در
- در غذا ایرانی
- 2 دیدگاه
کباب مشهدی نوعی کباب تابهای است که مختص شهر مشهد است. کباب از غذاهای اصیل ایرانی، ترکی و عربی است و انواع مختلف دارد. کباب مشهدی اصیل به صورت لایهای با سیبزمینی و پیاز و گوجه پخته و برشته میشود. کباب مشهدی را با کته زعفرانی و ماست محلی سرو میکنند. در ادامه برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کباب مشهدی با سایت رنگ رنگی همراه باشید.
طرز تهیه کباب مشهدی ساده و اصیل
تهیه شده توسط رها- مناسب برای 4 نفر
- زمان آماده سازی 30 دقیقه
- زمان پخت 30 دقیقه
- میزان کالری 240 کالری
مواد لازم کباب مشهدی
- گوشت چرخ کرده نصف کیلوگرم
- سیب زمینی 3 عدد
- پیاز 2 عدد بزرگ
- گوجه فرنگی 3 عدد
- رب گوجه فرنگی مقداری
- نمک و فلفل و زردچوبه به میزان لازم
طرز تهیه کباب مشهدی ساده و اصیل
برای تهیه کباب مشهدی خوشمزه ابتدا پیاز را با رنده ریز، رنده کنید. درون یک کاسه گوشت و ادویه را با پیاز رنده شده مخلوط کنید و ورز دهید و داخل یخچال قرار دهید تا استراحت کند.
چیدن لایه سیب زمینی
کف تابه را با روغن چرب کنید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا داغ شود. سپس سیبزمینیها را به صورت حلقهای خرد کنید و در کنار هم کف تابه بچینید.
چیدن لایه پیاز
پیازها را به صورت حلقهای در خرد کنید، سپس یک لایه از پیازهای حلقه شده را روی سیبزمینیها بچینید.
چیدن لایه گوشت چرخکرده مزهدار شده
گوشت چرخ کرده مزه دار شده را به اندازه یک گردو بردارید و کف دست گرد کنید. سپس به شکل کباب در بیآورید و روی حلقههای پیاز بچینید.
چیدن لایه گوجه و فلفل
روی کبابها را با برشهای گوجهفرنگی و فلفل سبز قلمی پر کنید.
آماده سازی سس کباب مشهدی
برای سس کباب مشهدی دو قاشق رب گوجهفرنگی را با کمی آب جوش حل کنید. ادویه نمک,فلفل و زردچوبه به آن بزنید, سپس زعفران غلیظ دم کرده را اضافه کنید.
اضافه کردن سس کباب مشهدی
سس آماده شده را روی کبابها بریزید. در تابه را ببندید و روی حرارت ملایم بگذارید تا بپزد و به روغن بیفتد. سپس در ظرف سرو بچینید.
2 نفر دیدگاه خود را نوشتهاند
این رو امروز درست کردم. واقعا خوشمزه شد. 😊 ممنون از سایت خوب رنگ رنگی
خیلی خوب بود. دست شما درد نکنه