رنگ رنگی

کباب مشهدی

طرز تهیه کباب مشهدی ساده و اصیل

کباب مشهدی نوعی کباب تابه‌ای است که مختص شهر مشهد است. کباب از غذاهای اصیل ایرانی، ترکی و عربی است و انواع مختلف دارد. کباب مشهدی اصیل به صورت لایه‌ای با سیب‌زمینی و پیاز و گوجه پخته و برشته می‌شود. کباب مشهدی را با کته زعفرانی و ماست محلی سرو می‌کنند. در ادامه برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کباب مشهدی با سایت رنگ رنگی همراه باشید.

کباب-مشهدی

کباب مشهدی

تهیه شده توسط
  • زمان آماده سازی 30 دقیقه
  • زمان پخت 30 دقیقه
  • مناسب برای 4 نفر
  • میزان کالری 240 کالری

مواد لازم کباب مشهدی

موادمقدار
گوشت چرخ کردهنصف کیلوگرم
سیب زمینی3 عدد
پیاز بزرگ2 عدد
گوجه فرنگی3 عدد
رب گوجه فرنگیبه مقدرا کافی
نمک و فلفل و زردچوبهبه میزان لازم

1 طرز تهیه کباب مشهدی ساده و اصیل

برای تهیه کباب مشهدی خوشمزه ابتدا پیاز را با رنده ریز، رنده کنید. درون یک کاسه گوشت و ادویه را با پیاز رنده شده مخلوط کنید و ورز دهید و داخل یخچال قرار دهید تا استراحت کند.

2 چیدن لایه سیب زمینی

کف تابه را با روغن چرب کنید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا داغ شود. سپس سیب‌زمینی‌ها را به صورت حلقه‌ای خرد کنید و در کنار هم کف تابه بچینید.

3 چیدن لایه پیاز

پیاز‌ها را به صورت حلقه‌ای در خرد کنید، سپس یک لایه از پیازهای حلقه شده را روی سیب‌زمینی‌ها بچینید.

4 چیدن لایه گوشت چرخ‌کرده مزه‌دار شده

گوشت چرخ کرده مزه دار شده را به اندازه یک گردو بردارید و کف دست گرد کنید. سپس به شکل کباب در بی‌آورید و روی حلقه‌های پیاز بچینید.

5 چیدن لایه گوجه و فلفل

روی کباب‌ها را با برش‌های گوجه‌فرنگی و فلفل سبز قلمی پر کنید.

6 آماده سازی سس کباب مشهدی

برای سس کباب مشهدی دو قاشق رب گوجه‌فرنگی را با کمی آب جوش حل کنید. ادویه نمک,فلفل و زردچوبه به آن بزنید, سپس زعفران غلیظ دم کرده را اضافه کنید.

7 اضافه کردن سس کباب مشهدی

سس آماده شده را روی کباب‌ها بریزید. در تابه را ببندید و روی حرارت ملایم بگذارید تا بپزد و به روغن بیفتد. سپس در ظرف سرو بچینید.

جدول ارزش غذایی در هر وعده

مواد مغذیمقدار٪ نیاز روزانه *
🔥 کالری451.32 kcal-
🥩 پروتئین36.55 g%73
🌾 کربوهیدرات31.57 g%11
🍬 قند7.02 g%14
🥑 چربی19.13 g%27
🧈 چربی اشباع7.50 g%38
🥦 فیبر5.08 g%20
🧂 سدیم102.35 mg%4
* نیاز روزانه بر اساس رژیم 2000 کالری در روز
امتیاز و نظر شما کمک می‌کند این مقاله را بهتر کنیم! 🤍

2 نفر دیدگاه خود را نوشته‌اند

  • راضیه

    این رو امروز درست کردم. واقعا خوشمزه شد. 😊 ممنون از سایت خوب رنگ رنگی

  • نازنین بانو

    خیلی خوب بود. دست شما درد نکنه