
طرز تهیه برانچ برگر مخصوص
- نوشته رها
- به روز شده در
- در غذا بینالمللی
اگر از طرفداران همبرگر هستید حتما این سبک برگر را نیز میپسندید. برانچ برگر یک غذای بینالمللی است که با طعم خاص خود همه سلیقهها را راضی نگه میدارد. شاید در نگاه اول ترکیب گوشت و پیاز کاراملی نظر هر کسی را جلب میکند و اگر این ترکیب را امتحان کنید حتما از طرفداران آن میشوید. در ادامه با آموزش مرحله به مرحله طرز تهیه برانچ برگر با سایت رنگ رنگی همراه باشید.

برانچ برگر
تهیه شده توسط رها- زمان آماده سازی 15 دقیقه
- زمان پخت 8 دقیقه
- مناسب برای 2 نفر
- میزان کالری 572 کالری
مواد لازم برای برانچ برگر
مواد | مقدار | |
---|---|---|
گوشت چرخ کرده | 200 گرم | |
آب گوشت | 1 لیوان | |
پیاز درشت | 1 عدد | |
کره | 1 قاشق غذا خوری | |
نان همبرگر یا باگت | 2 عدد | |
تخم مرغ | 1 عدد | |
شیر | نصف لیوان | |
روغن مایع | 1 قاشق غذا خوری | |
پنیر گودا | به میزان لازم | |
نمک و فلفل سیاه | به میزان لازم |
1 طرز تهیه برانچ برگر مخصوص
برای تهیه برانچ برگر خوشمزه، ابتدا پیاز را به صورت خلالی نازک خرد کرده و درون یک تابه به همراه روغن و کره تفت دهید تا سبک و شیشهای شود. حالا آب گوشت را به تابه بیافزایید.
تخم مرغ را بههمراه شیر، نمک و فلفل سیاه درون یک کاسه مناسب ریخته و با همزن دستی به خوبی هم بزنید تا مایع یکدست و یکنواخت شود.
گوشت چرخ کرده را به صورت برگر فرم دهید و بیرون یخچال بگذارید و اجازه بدهید تا به دمای محیط برسد. سپس مقداری کره و روغن مایع درون تابه بریزید، گوشت چرخ کرده را درون تابه گذاشته و در این مرحله مقداری نمک و فلفل سیاه روی آن بپاشید اجازه دهید که دو طرف گوشت کاملا سرخ شود.
در ادامه قسمت بیرونی نان را درون مخلوط شیر و تخم مرغ فرو برده و خارج کنید، سپس مقداری پنیر گودا روی نان ریخته و برگر را روی آن قرار دهید. سپس مقداری پیاز کاراملی روی برگر ریخته و ورقههای پنیر گودا را روی برگر قرار دهید و مجددا نان را روی آن بگذارید. حالا دو طرفه نان که به مخلوط شیر و تخم مرغ آغشته است را کاملا سرخ کنید.
نکتههای برانچ برگر
جدول ارزش غذایی در هر وعده
مواد مغذی | مقدار | ٪ نیاز روزانه * |
---|---|---|
🔥 کالری | 1234.60 kcal | - |
🥩 پروتئین | 62.36 g | %125 |
🌾 کربوهیدرات | 153.45 g | %51 |
← 🍬 قند | 15.78 g | %32 |
🥑 چربی | 38.88 g | %56 |
← 🧈 چربی اشباع | 13.96 g | %70 |
🥦 فیبر | 8.73 g | %35 |
🧂 سدیم | 1853.88 mg | %81 |
* نیاز روزانه بر اساس رژیم 2000 کالری در روز |