رنگ رنگی

مسقطی شیر

طرز تهیه مسقطی با شیر و زعفران خوشمزه

مسقطی شیر از دسرهای ساده و خوشمزه ایرانی است و اصالت آن برای استان شیراز,شهر لار است. مسقطی شیر و زعفران با شیر و نشاسته درست می‌شود و عطر هل و گلاب آن بی‌نظیر است. در ادامه برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه مسقطی شیر با سایت رنگ رنگی همراه باشید.

مسقطی-شیر

مسقطی شیر

تهیه شده توسط
  • زمان آماده سازی 30 دقیقه
  • زمان پخت 30 دقیقه
  • مناسب برای 10 نفر
  • میزان کالری 240 کالری

مواد لازم مسقطی شیر

موادمقدار
نشانسته ذرت1 پیمانه
شیر5 پیمانه
شکر1 پیمانه
کرهنصف پیمانه
گلابنصف پیمانه
زعفران دم کردهبه میزان لازم
مغز بادام و مغز پستهبه میزان لازم
پودر هلنوک قاشق مرباخوری

1 طرز تهیه مسقطی شیر

برای تهیه مسقطی شیر خوشمزه ابتدا در یک قابلمه مناسب شیر را به‌همراه نشاسته ذرت و شکر بریزید و تند تند هم بزنید تا نشاسته گلوله نشود.

2

مخلوط نشاسته و شیر را به مدت 30 دقیقه روی حرارت ملایم قرار دهید و اجازه دهید به غلظت برسد.

3 اضافه کردن کره و هل

وقتی نشاسته و شیر به جوش آمد، کره را اضافه کنید و هم بزنید تا مواد ترکیب و یکدست شوند، سپس پودر هل را اضافه کنید, هم بزنید تا عطر هل آزاد شود.

4 ترکیب مغز بادام و گردو

مغز بادام و مغز گردو را به‌همراه گلاب به مسقطی شیر اضافه کنید، هم بزنید تا مواد ترکیب و یکدست شوند.

5 ترکیب زعفران به مسقطی

مسقطی شیر را به 2 قسمت تقسیم کنید، سپس به نیمی از مسقطی زعفران دم کرده اضافه کنید، مخلوط کنید تا رنگ مسقطی تغییر کند.

6 ریختن مسقطی در قالب

کف قالب را با مقداری روغن مایع چرب کنید و مایه مسقطی سفید را به صورت داغ درون ظرف بریزید، سپس مایه مسقطی زعفرانی را هم به صورت داغ روی مایه سفید بریزید تا به هم بچسبند.

7

روی مسقطی را با مغز بادام و گردو تزئین کنید، سپس چند ساعت درون یخچال قرار دهید تا خودش را بگیرد. پس از اینکه مسقطی سفت شد آن‌را از یخچال خارج کنید و به اندازه دلخواه برش بزنید.

جدول ارزش غذایی در هر وعده

مواد مغذیمقدار٪ نیاز روزانه *
🔥 کالری267.50 kcal-
🥩 پروتئین3.55 g%7
🌾 کربوهیدرات43.12 g%14
🍬 قند24.86 g%50
🥑 چربی9.13 g%13
🧈 چربی اشباع5.74 g%29
🥦 فیبر0.18 g%1
🧂 سدیم46.40 mg%2
* نیاز روزانه بر اساس رژیم 2000 کالری در روز
برچسب‌ها: دسر شیرینی ایرانی
هنوز هیچ نظری ثبت نشده! ❤️‍🔥
می‌خواهید اولین نفر باشید؟ 😊
امتیاز و نظر شما کمک می‌کند این مقاله را بهتر کنیم! 🤍