مسقطی شیر
مسقطی شیر از دسرهای ساده و خوشمزه ایرانی است و اصالت آن برای استان شیراز,شهر لار است. مسقطی شیر و زعفران با شیر و نشاسته درست میشود و عطر هل و گلاب آن بینظیر است. در ادامه برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه مسقطی شیر با سایت رنگ رنگی همراه باشید.
طرز تهیه مسقطی با شیر و زعفران خوشمزه
تهیه شده توسط آوا- مناسب برای 10 نفر
- زمان آماده سازی 30 دقیقه
- زمان پخت 30 دقیقه
- میزان کالری 240 کالری
مواد لازم مسقطی شیر
- نشانسته ذرت 1 پیمانه
- شیر 5 پیمانه
- شکر 1 پیمانه
- کره نصف پیمانه
- گلاب نصف پیمانه
- زعفران دم کرده به میزان لازم
- مغز بادام و مغز پسته به میزان لازم
- پودر هل نوک قاشق مرباخوری
طرز تهیه مسقطی شیر
برای تهیه مسقطی شیر خوشمزه ابتدا در یک قابلمه مناسب شیر را بههمراه نشاسته ذرت و شکر بریزید و تند تند هم بزنید تا نشاسته گلوله نشود.
مخلوط نشاسته و شیر را به مدت 30 دقیقه روی حرارت ملایم قرار دهید و اجازه دهید به غلظت برسد.
اضافه کردن کره و هل
وقتی نشاسته و شیر به جوش آمد، کره را اضافه کنید و هم بزنید تا مواد ترکیب و یکدست شوند، سپس پودر هل را اضافه کنید, هم بزنید تا عطر هل آزاد شود.
ترکیب مغز بادام و گردو
مغز بادام و مغز گردو را بههمراه گلاب به مسقطی شیر اضافه کنید، هم بزنید تا مواد ترکیب و یکدست شوند.
ترکیب زعفران به مسقطی
مسقطی شیر را به 2 قسمت تقسیم کنید، سپس به نیمی از مسقطی زعفران دم کرده اضافه کنید، مخلوط کنید تا رنگ مسقطی تغییر کند.
ریختن مسقطی در قالب
کف قالب را با مقداری روغن مایع چرب کنید و مایه مسقطی سفید را به صورت داغ درون ظرف بریزید، سپس مایه مسقطی زعفرانی را هم به صورت داغ روی مایه سفید بریزید تا به هم بچسبند.
روی مسقطی را با مغز بادام و گردو تزئین کنید، سپس چند ساعت درون یخچال قرار دهید تا خودش را بگیرد. پس از اینکه مسقطی سفت شد آنرا از یخچال خارج کنید و به اندازه دلخواه برش بزنید.