چیز کیک اسنیکرز
چیز کیک اسنیکرز یا همان کیک پنیر، از محبوبترین دسرها برای دورهمیهای خانوادگی یا دوستانه است که از مواد ساده تشکیل میشود و دستور پخت بسیار آسانی دارد. چیز کیک اسنیکرز یکی از کیکهای خوشمزه و فوق العاده با طعمی جادویی از پنیر، خامه، کارامل، شکلات است که میتوانید دستور تهیه آن را در رنگ رنگی آموخته و برای عزیزانتان تهیه کنید.
طرز تهیه چیز کیک اسنیکرز خوشمزه خانگی
تهیه شده توسط هانا- مناسب برای 10 نفر
- زمان آماده سازی 45 دقیقه
- زمان پخت 180 دقیقه
- میزان کالری 500 کالری
مواد لازم چیز کیک
- پودر کیک شکلاتی آماده 1 بسته
- تخم مرغ 3 عدد
- شیر 1 لیوان
مواد لازم چیز کیک اسنیکرز
- پنیر خامه ای 350 گرم
- خامه صبحانه 400 گرم
- روغن مایع سه چهارم لیوان
- پودر کارامل 1 بسته
- شیر نصف پیمانه
- پودر ژلاتین 1 قاشق غذا خوری
- شکر قهوه ای 1 پیمانه
- کره 50 گرم
- وانیل نوک قاشق چای خوری
- بادام زمینی به میزان لازم
برای چیزکیک اسنیکرزر، ابتدای فر را با حرارت 180 درجه سانتی گراد روشن کنید تا کاملا گرم شود، سپس تخم مرغها را درون یک کاسه مناسب ریخته و با همزن دستی به خوبی هم بزنید تا به خوبی مخلوط شوند.
روغن مایع و شیر را به کاسه اضافه کرده و در حد مخلوط شدن هم بزنید. پودر کیک را کمکم به کاسه اضافه کنید و با لیسک به صورت دورانی به یک سمت هم بزنید تا بافت مایه کیک یکدست شود.
درون قالب را کاملا با کاغذ روغنی بپوشانید و سپس مایه کیک را درون آن بریزید. حالا قالب را چندین مرتبه محکم روی سطح کار بزنید تا هوا و حبابهای اضافی بین مایه کیک از بین برود.
قالب را به مدت 30 دقیقه در طبقه وسط فر بگذارید تا کیک کاملا پخته شود. در این فاصله به سراغ درست کردن کرم چیز کیک بروید. برای این کار پنیرخامهای و خامه صبحانه را درون یک کاسه بریزید.
با همزن به خوبی هم بزنید تا یکدست شوند. سپس پودر کارامل را به کاسه اضافه کنید و مجددا هم بزنید.سپس شیر سرد را بههمراه ژلاتین مخلوط کرده و روی حرارت بخار کتری بنماری کنید تا ذرات ژلاتین حل شوند. پس از آن اجازه دهید مخلوط شیر و ژلاتین کاملا خنک شود، سپس به کاسه حاوی مایه پنیری اضافه کنید.
حالا مجددا کرم پنیری را هم بزنید تا یکدست و یکنواخت شود. پس از گذشت 30 دقیقه پخت کیک را چک کنید. برای این کار یک خلال دندان یا سیخ چوبی در را مرکز کیک فرو کنید و خارج کنید، اگر مایه کیک به آن نچسبد کیک کاملا پخته است. سپس قالب را از فر خارج کرده و اجازه دهید کیک کاملا خنک شود.
برای این منظور یک خلال دندان یا سیخ چوبی در مرکز کیک فرو برده و خارج کنید در صورتی که مایه کیک به آن نچسبیده بود کیک کاملا پخته است، سپس قالب را از فر خارج کرده و اجازه دهید کیک کاملا خنک شود.
زمانی که کیک کاملا خنک شد سطح آنرا با شیر مرطوب کنید و کرم چیز کیک را روی آن بریزید و با لیسک کاملا صاف و یکدست کنید. پس از آن قالب را به مدت 3 ساعت درون یخچال قرار دهید تا کرم چیز کیک سفت شود.
پس از گذشت این مدت به سراغ درست کردن سس شکلات تافی میرویم. شکر قهوهای را درون یک تابه ریخته و روی حرارت ملایم قرار دهید تا شکر کاملا ذوب شود. حرارت باید بسیار ملایم باشد تا شکر نسوزد.
وقتی که که شکر کاملا ذوب شد، کره را به آن اضافه کرده و پس از ذوب شدن کره خامه صبحانه را بیافزایید و با سرعت بالا هم بزنید تا سس تافی کاملا ترکیب و یکدست شود. وقتی که سس غلیظ شد، تابه را از روی حرارت بردارید.
بادام زمینی بو داده شده را به تابه اضافه کنید و به خوبی هم بزنید. زمانی که سس تافی کاملا خنک شد، آنرا برروی کیک ریخته و کاملا پخش کنید و مجددا قالب را به مدت یک ساعت درون یخچال قرار دهید.