شیر برنج
- نوشته اشکان
- به روز شده در
- در پیشغذا ایرانی
شیر برنج یک دسر خوشمزه و محبوب ایرانی است. شیر برنج برای اکثر ما خاطرات خوب را تداعی میکند. همچنین شیر برنج ساده یک میان وعده مقوی و خوشمزه برای کودکان است. شیربرنج مجلسی یک غذای کلاسیک که میتوان با دارچین, خامه, مربا, شیره در مهمانیها سرو کرد. شیربرنج را معمولا در روزهای گرم تابستان سرد و یا در شبهای سرد زمستان گرم سرو میکنند. برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه شیر برنج ساده و مجلسی در ادامه با سایت رنگرنگی همراه باشید.
طرز تهیه شیر برنج مجلسی خوشمزه
تهیه شده توسط اشکان- مناسب برای 4 نفر
- زمان آماده سازی 25 دقیقه
- زمان پخت 25 دقیقه
- میزان کالری 220 کالری
مواد لازم شیر برنج
- برنج 1 لیوان
- شیر 3 لیوان
- شکر 1 لیوان
- خامه نصف لیوان (اختیاری)
- گلاب 1 قاشق غذا خوری
- پودر پسته 1 قاشق چای خوری برای تزئین
- پودر هل 1 قاشق غذا خوری (اختیاری)
- دارچین به میزان لازم (اختیاری)
- نمک 1 پینچ
طرز تهیه شیر برنج مجلسی خوشمزه
برای تهیه شیر برنج مجلسی ابتدا برنج را در یک ظرف آب به مدت دو الی سه ساعت خیس کنید.
برنج خیس خورده را آبکشی کنید و بههمراه 3 لیوان آب و مقدار خیلی کمی نمک در یک قابلمه مناسب بریزید. سپس روی حرارت زیاد قرار دهید تا آب به جوش بیاید.
پس از اینکه آب برنج جوش آمد، صبر کنید تا بیشتر آب درون قابلمه تبخیر شود و فقط مقدار کمی از آب باقی بماند. همچنین برنج به طور کامل مغز پخت و باز شود.
شکر را با نصف لیوان آب جوش درون یک کاسه بریزید و هم بزنید، سپس به قابلمه برنج اضافه کنید.
پس از اضافه کردن شکر، باید مواد را چند دقیقه متداوم هم بزنیم تا شکر به طور کامل حل شود، سپس شیر را به مواد اضافه کنید و صبر کنید شیر برنج جا افتاده و به غلظت برسد.
پس از به غلظت رسیدن شیر برنج، گلاب را بههمراه پودر یا اسانس هل به شیربرنج اضافه کنید. و پس از 10 دقیقه زیر قابلمه را خاموش کنید.
پس از اینکه قابلمه را از روی حرارت برداشتید خامه را به شیر برنج اضافه کنید و هم بزنید. بهتر است خامه را از قبل در دمای محیط قرار دهید.
شیر برنج را در ظرف سرو بکشید و با پودر پسته و دارچین تزیین کنید و سرو کنید.