حلوا نوتلا
حلوا نوتلا یک دسر خوشمزه و محبوب است که با ترکیب نوتلا، آرد، کره، شکر و سایر مواد اولیه تهیه میشود. این حلوا طعمی دلچسب و بافتی نرم و لطیف دارد و میتواند به عنوان یک میان وعده یا دسر سرو شود. در سالهای اخیر در ایران حلوا نوتلا به عنوان یک دسر محبوب شناخته شده و طرفداران زیادی پیدا کرده است. این حلوا با مواد سادهای تهیه میشود که هزینه کمی نیز به همراه دارد، در ادامه با سایت رنگ رنگی همراه باشید.
طرز تهیه حلوا نوتلا ساده و خوشمزه برای مجالس
تهیه شده توسط لاله- مناسب برای 6 نفر
- زمان آماده سازی 20 دقیقه
- زمان پخت 60 دقیقه
- میزان کالری 320 کالری
مواد لازم
- آرد سبوس دار 1 پیمانه
- نوتلا 1 قاشق غذا خوری
- شکلات تخته ای تلخ 1 قاشق غذا خوری
- کره 2 قاشق غذا خوری
- پودر قند 1 قاشق غذا خوری
- روغن مایع 2 قاشق غذا خوری
- دارچین به میزان لازم
طرز تهیه حلوا نوتلا ساده و خوشمزه
برای تهیه حلوا نوتلا در ابتدا آرد سبوسدار را درون تابه مناسب بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید، سپس به خوبی تفت دهید تا بوی خامی آرد گرفته شده و کمی تغییر رنگ پیدا کند. در ادامه آرد را 3 مرتبه الک کنید و دوباره به تابه باز گردانید.
اضافه کردن روغن و کره
حالا روغن مایع را بههمراه کره به تابه اضافه کنید و به همراه آرد به خوبی تفت دهید تا آرد کمی سرخ شود، سپس تابه را از روی حرارت کنار بگذارید.
اضافه کردن پودر قند و دارچین
سپس پودر قند را بههمراه پودر دارچین درون تابه الک کرده و به خوبی مخلوط کنید تا خمیر سفتی به دست آید.
اضافه کردن شکلات
در ادامه نوتلا را بههمراه شکلات تختهای روی بخار کتری بن ماری کنید تا کاملا ذوب شوند. حالا شکلات ذوب شده را به تابه اضافه کرده و به خوبی مخلوط کنید تا حلوا یکدست و یکنواخت شود.
شکل دادن حلوا نوتلا
حلوا نوتلا را درون قالبهای سیلیکونی ریخته و با دست فشار دهید تا حلوا شکل قالب را بگیرد. در این مرحله قالب را چندین مرتبه محکم روی سطح کار بکوبید تا هوا و حبابهای اضافی بین حلوا از بین بروند.
سپس قالب را به مدت 1 ساعت درون فریزر قرار دهید تا حلوا نوتلا کاملا سفت شود. پس از گذشت این زمان قالب را از فریزر خارج کنید، سپس حلوا را به آرامی از قالب جدا کرده و درون ظرف سرور بچینید. در نهایت حلوا نوتلا را با مقداری خلال پسته تزیین کنید و بههمراه چای سرو کنید.
1 نفر دیدگاه خود را نوشتهاند
من این رو قبلا با دستور دیگه ای درست کرده بودم و خوشم اومده بود. اون دستور رو پیدا نکردم با این درست کردم این از اون هم بهتر شد.