سالاد میگو
سالاد میگو از سالادهای خوشمزه و سالم دریایی است که با سبزیجات متنوعی تهیه میشود، در ادامه برای مشاهده آموزش سالاد میگو با سایت رنگ رنگی همراه باشید.
طرز تهیه سالاد میگو خوشمزه و مجلسی
تهیه شده توسط آلما- مناسب برای 4 نفر
- زمان آماده سازی 30 دقیقه
- زمان پخت 30 دقیقه
- میزان کالری 150 کالری
مواد لازم
- میگو 300 گرم
- کاهو فرانسوی 200 تا 300 گرم
- گوجه فرنگی 3 تا 4 عدد کوچک
- سرکه بالزامیک 2 قاشق غذا خوری
- روغن زیتون 8 قاشق غذا خوری
- پودر سیر نصف قاشق چای خوری
- پاپریکا به میزان لازم
- نمک و فلفل سیاه به میزان لازم
طرز تهیه سالاد میگو خوشمزه و مجلسی
برای تهیه سالاد میگو ابتدا میگوها را بشویید و رگ سیاه پشت آنها را بگیرید، سپس داخل یک ظرف مناسب بریزید.
مزه دار کردن میگوها
نصف روغن زیتون را بههمراه مقداری نمک، فلفل سیاه و پودر سیر به میگوها اضافه کنید. میگوها را زیر و رو کنید تا طعم دار شوند، سپس یک سلفون روی ظرف بکشید و به مدت 30 دقیقه در یخچال قرار دهید تا میگوها به خوبی طعمدار شوند.
سرخ کردن میگوها
میگوهای مزهدار شده را بههمراه کمی روغن داخل یک تابه تفت دهید تا کمی سرخ شوند.
تهیه سس سالاد
برای تهیه سس سالاد, روغن زیتون را بههمراه سرکه بالزامیک، پاپریکا، پودر سیر و مقداری نمک و فلفل سیاه مخلوط کنید تا کاملا یکدست شوند.
آمادهسازی سبزیجات سالاد
کاهوهای خرد شده را داخل ظرف سرو بریزید, سپس گوجهفرنگیها را نیز خرد کنید و به ظرف سالاد اضافه کنید. سپس میگوهای پخته را نیز روی سالاد بچینید و درصورت تمایل سس را روی سبزیجات و میگو بریزید.