کباب بلدرچین
- نوشته رها
- به روز شده در
- در غذا ایرانی
کباب بلدرچین، غذایی خوشمزه و پرطرفدار است که از گوشت لطیف بلدرچین به همراه سبزیجات و ادویه جات تهیه می شود. این غذا در بسیاری از نقاط جهان، به خصوص در ایران، خاورمیانه، مدیترانه و اروپا محبوب است. در ایران نیز کباب بلدرچین از غذاهای سنتی و اصیل به شمار می رود و در بسیاری از رستوران ها و منازل سرو می شود. اگر به دنبال یک غذای سالم و خوشمزه هستید، کباب بلدرچین گزینهای عالی است. بلدرچین را میتوان برروی منقل و یا در فر تهیه کرد.
خواص بلدرچین
بلدرچین منبع غنی پروتئین، ویتامین ها و مواد معدنی است. کباب بلدرچین کالری و چربی کمی دارد و می تواند به عنوان بخشی از یک رژیم غذایی سالم برای کاهش وزن استفاده شود. بلدرچین به دلیل داشتن مقدار زیادی ویتامین B6 و سلنیوم به تقویت سیستم ایمنی بدن کمک می کنند. همچنین کباب بلدرچین حاوی چربی های اشباع نشده و امگا 3 است که برای سلامت قلب مفید هستند. از همه اینها گذشته، بلدرچین منبع خوبی از کولین است که برای عملکرد مغز و حافظه مفید است. برای مشاهده طرز تهیه کباب بلدرچین حرفهای ذغالی و طرز تهیه بلدرچین در فر با سایت رنگرنگی همراه باشید.
طرز تهیه کباب بلدرچین خوشمزه با دو روش کبابی و در فر
تهیه شده توسط رها- مناسب برای 2 نفر
- زمان آماده سازی 10 دقیقه
- زمان پخت 15 دقیقه
- میزان کالری 120 کالری
مواد لازم برای کباب بلدرچین
- بلدرچین 4 عدد
- پیاز 2 عدد متوسط
- روغن مایع 4 قاشق غذا خوری
- لیمو ترش 1 عدد کوچک
- زعفران دم کرده 1 استکان سر خالی
- کره 50 گرم
- نمک و فلفل سیاه به میزان لازم
- فلفل دلمه ای 1 عدد (اختیاری)
روش تهیه کباب بلدرچین رستورانی
برای تهیه کباب بلدرچین ابتدا یک کاسه بزرگ انتخاب کنید. کاسه باید به اندازهای باشد که بلدرچینها کاملا در آن جا شوند و از کاسه بیرون نزنند. بلدرچینها را داخل کاسه قرار دهید.
مزه دار کردن بلدرچین
برای مزه دار کردن بلدرچین، آب لیموترش را بگیرید و همراه روغن مایع، نصف زعفراندم کرده، نمک و فلفل به بلدرچینهای داخل کاسه آن اضافه کنید. با دست مواد را چند دقیقه روی گوشت بلدرچینها و داخل آن ماساژ دهید تا همه جای بلدرچینها کاملا به مواد آغشته شود.
مخلوط کردن پیاز
پیازها را به صورت خلالی خرد کنید و درون کاسه بریزید. حالا مواد را در همه قسمتهای گوشت بلدرچین پخش کنید و کمی هم بزنید تا به خوبی مخلوط شوند.
قرار دادن در یخچال
حالا روی کاسه را با سلفون بپوشانید و در یخچال قرار دهید. برای این که مزه مواد به خورد گوشت بلدرچین برود باید چند ساعت صبر کنید. 5 تا 6 ساعت زمان مناسبی برای استراحت مواد است. اما اگر زمان کافی دارید بهتر است آنها را 12 ساعت در یخچال استراحت دهید. این کار باعث میشود بو زهم گوشت بلدرچین گرفته شود و مزه پیاز و ادویهها به گوشت نفوذ کند.
به سیخ کشیدن بلدرچین
پس از گذشت زمان مناسب، بلدرچینها را از یخچال خارج کنید و اجازه دهید تا به دمای محیط برسند. در این مدت میتوانید آنها را به سیخ بکشید. برای سیخ کردن هر بلدرچین بهتر است از دو سیخ استفاده کنید تا هنگام قرار دادن برروی منقل نچرخند و روی آنها کنترل داشته باشید.
تهیه زعفران و کره
کره را به روش بن ماری ذب کنید و با باقیمانده زعفران مخلوط کنید و به همراه یک فرچه یا برس کنار دستتان بگذارید. در صورت تمایل میتوانید از کره زعفرانی آماده نیز استفاده کنید.
کباب کردن بلدرچین
برای کباب کردن بلدرچین ها آنها را برروی ذغال یا منقل قرار دهید و هر یک تا دو دقیقه آنها را بچرخانید تا گوشت بلدرچین به صورت یکدست کباب شود. در هنگام چرخاندن ترکیب کره ذوب شده و زعفران را روی کبابها بمالید تا لذیذتر شوند. این کار سبب میشود تا در کنار طعم دلچسبتر، بلدرچین کبابی خوش رنگتر و مجلسیتری داشته باشید.