رنگ رنگی

شیرینی محلی شمالی

طرز تهیه شیرینی محلی و سنتی شمالی خوشمزه

شیرینی محلی شمالی همچون غذا های شمالی طعم‌های خاص و بی‌نظیری دارند که باید آنها را امتحان کرد. این شیرینی‌ها با طعم‌های متنوعی پخته می‌شود که برای همه سلیقه‌ها مناسب است، در سایت رنگ رنگی می‌خواهیم آموزش کامل شیرینی محلی شمالی را به شما رائه دهیم.

شیرینی-محلی-شمالی

شیرینی محلی شمالی

تهیه شده توسط
  • زمان آماده سازی 120 دقیقه
  • زمان پخت 20 دقیقه
  • مناسب برای 8 نفر
  • میزان کالری 460 کالری

مواد لازم شیرینی محلی شمالی

موادمقدار
روغن جامد1 کیلوگرم
آرد سفید قنادی (سه صفر)1.2 کیلوگرم
پودر قند500 گرم
آرد برنج300 گرم
تخم مرغ5 عدد
زرده تخم مرغ3 عدد
وانیلنوک قاشق چای خوری
نمکنوک قاشق چای خوری

1 طرز تهیه شیرینی محلی و سنتی شمالی خوشمزه

برای تهیه شیرینی محلی شمالی، ابتدای روغن جامد را درون یک کاسه مناسب و با دور تند همزن برقی به مدت 50 دقیقه هم بزنید تا روغن جامد کاملا حجیم، سفید و خامه‌ای شود.

2 مخلوط کردن مواد

پس از گذشت این زمان تخم مرغ‌ها را به‌همراه وانیل به کاسه بی‌افزایید و مجددا با دور تند همزن برقی در حد مخلوط شدن هم بزنید. در ادامه پودر قند را درون الک ریخته و 3 مرتبه الک کنید، سپس به کاسه بی‌افزایید.

3 اضافه کردن آرد

در ادامه مجددا مخلوط روغن جامد را با دو تند همزن برقی به مدت 15 دقیقه هم بزنید تا پودر قند کاملا حل شود. حالا آرد قنادی را به‌همراه آرد برنج و نمک درون یک پارچه تمیز بریزید، سپس الک کنید.

4

بهتر است برای لطیف تر شدن بافت شیرینی، آرد‌ها را از پارچه با جنس حریر رد کنید. حالا مواد خشک را به تدریج به مخلوط روغن جامد اضافه کنید، سپس با دست به خوبی ورز دهید تا خمیری نرم و لطیف حاصل شود.

5

در این مرحله روی خمیر بدست آمده را با سلفون پوشانده ، سپس اجازه دهید به مدت 1 ساعت در دمای محیط استراحت کند. پس از گذشت این زمان فر را روی حرارت 175 درجه سانتی گراد قرار دهید تا کاملا گرم شود.

6

حالا خمیر را بین دو کیسه فریزر پهن کنید و با کمک وردنه به قطر 2 تا 3 میلی متر باز کرده، سپس با قالب‌های زیبای دلخواه، قالب بزنید.

7

حالا به دلخواه روی خمیر‌های قالب زده را با ترافل رنگی، تخم خرفه و زرده تخم مرغ و یا مربا تزئین کنید. در این مرحله درون سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید، سپس خمیر‌های قالب زده را درون آن بچینید و سینی را طبقه وسط فر قرار داده و اجازه دهید شیرینی‌ها به مدت 25 دقیقه درون فر بمانند تا کاملا پخته شوند.

8

پس از گذشت این زمان سینی را از فر خارج کنید اجازه دهید دهید که شیرینی‌ها در سینی فر کاملا خنک شوند.

نکته‌های شیرینی محلی شمالی

استفاده از همزن برقی و زمان گفته شده برای هم زدن روغن در کیفیت شیرینی موثر است.
زمانی که شیرینی‌ها کاملا خنک شدند آن‌ها را از کاغذ روغنی جدا کنید در غیر این صورت شیرینی‌ها خورد می شوند.
در صورت نبود آرد برنج می‌توانید به اندازه حجم آرد برنج، آرد قنادی اضافه کنید.

جدول ارزش غذایی در هر وعده

مواد مغذیمقدار٪ نیاز روزانه *
🔥 کالری1556.27 kcal-
🥩 پروتئین7.65 g%15
🌾 کربوهیدرات92.90 g%31
🍬 قند62.59 g%125
🥑 چربی130.58 g%187
🧈 چربی اشباع63.05 g%315
🥦 فیبر0.90 g%4
🧂 سدیم52.68 mg%2
* نیاز روزانه بر اساس رژیم 2000 کالری در روز
هنوز هیچ نظری ثبت نشده! ❤️‍🔥
می‌خواهید اولین نفر باشید؟ 😊
امتیاز و نظر شما کمک می‌کند این مقاله را بهتر کنیم! 🤍