رنگ رنگی

شیرینی محلی شمالی

شیرینی محلی شمالی

شیرینی محلی شمالی همچون غذا های شمالی طعم‌های خاص و بی‌نظیری دارند که باید آنها را امتحان کرد. این شیرینی‌ها با طعم‌های متنوعی پخته می‌شود که برای همه سلیقه‌ها مناسب است، در سایت رنگ رنگی می‌خواهیم آموزش کامل شیرینی محلی شمالی را به شما رائه دهیم.

شیرینی-محلی-شمالی

طرز تهیه شیرینی محلی و سنتی شمالی خوشمزه

تهیه شده توسط
  • مناسب برای 8 نفر
  • زمان آماده سازی 120 دقیقه
  • زمان پخت 20 دقیقه
  • میزان کالری 460 کالری

مواد لازم شیرینی محلی شمالی

  • روغن جامد 1 کیلوگرم
  • آرد قنادی 1.2 کیلوگرم
  • پودر قند 500 گرم
  • آرد برنج 300 گرم
  • تخم مرغ 5 عدد
  • زرده تخم مرغ 3 عدد
  • وانیل نوک قاشق چای خوری
  • نمک نوک قاشق چای خوری

طرز تهیه شیرینی محلی و سنتی شمالی خوشمزه

1

برای تهیه شیرینی محلی شمالی، ابتدای روغن جامد را درون یک کاسه مناسب و با دور تند همزن برقی به مدت 50 دقیقه هم بزنید تا روغن جامد کاملا حجیم، سفید و خامه‌ای شود.

مخلوط کردن مواد

2

پس از گذشت این زمان تخم مرغ‌ها را به‌همراه وانیل به کاسه بی‌افزایید و مجددا با دور تند همزن برقی در حد مخلوط شدن هم بزنید. در ادامه پودر قند را درون الک ریخته و 3 مرتبه الک کنید، سپس به کاسه بی‌افزایید.

اضافه کردن آرد

3

در ادامه مجددا مخلوط روغن جامد را با دو تند همزن برقی به مدت 15 دقیقه هم بزنید تا پودر قند کاملا حل شود. حالا آرد قنادی را به‌همراه آرد برنج و نمک درون یک پارچه تمیز بریزید، سپس الک کنید.

4

بهتر است برای لطیف تر شدن بافت شیرینی، آرد‌ها را از پارچه با جنس حریر رد کنید. حالا مواد خشک را به تدریج به مخلوط روغن جامد اضافه کنید، سپس با دست به خوبی ورز دهید تا خمیری نرم و لطیف حاصل شود.

5

در این مرحله روی خمیر بدست آمده را با سلفون پوشانده ، سپس اجازه دهید به مدت 1 ساعت در دمای محیط استراحت کند. پس از گذشت این زمان فر را روی حرارت 175 درجه سانتی گراد قرار دهید تا کاملا گرم شود.

6

حالا خمیر را بین دو کیسه فریزر پهن کنید و با کمک وردنه به قطر 2 تا 3 میلی متر باز کرده، سپس با قالب‌های زیبای دلخواه، قالب بزنید.

7

حالا به دلخواه روی خمیر‌های قالب زده را با ترافل رنگی، تخم خرفه و زرده تخم مرغ و یا مربا تزئین کنید. در این مرحله درون سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید، سپس خمیر‌های قالب زده را درون آن بچینید و سینی را طبقه وسط فر قرار داده و اجازه دهید شیرینی‌ها به مدت 25 دقیقه درون فر بمانند تا کاملا پخته شوند.

8

پس از گذشت این زمان سینی را از فر خارج کنید اجازه دهید دهید که شیرینی‌ها در سینی فر کاملا خنک شوند.

نکته‌های شیرینی محلی شمالی

استفاده از همزن برقی و زمان گفته شده برای هم زدن روغن در کیفیت شیرینی موثر است.
زمانی که شیرینی‌ها کاملا خنک شدند آن‌ها را از کاغذ روغنی جدا کنید در غیر این صورت شیرینی‌ها خورد می شوند.
در صورت نبود آرد برنج می‌توانید به اندازه حجم آرد برنج، آرد قنادی اضافه کنید.
لطفا به این مطلب امتیازی دهید و نظر خود را بگویید:
شما اولین نفری هستید که نظر خود را می نویسید.