خورش گردو اسفناج
- نوشته هانا
- به روز شده در
- در غذا ایرانی
خورش گردو اسفناج یکی از خورشتهای سنتی ایرانی است. در اصل، خورش گردو اسفناج با گوشت قرمز تهیه میشود، اما میتوانید به دلخواه با مرغ یا به صورت گیاهی نیز این خورش را تهیه کنید. برای چاشنی این خورش، میتوانید از رب انار و آبغوره استفاده کنید. اسفناج، که یک سبزی فوقالعاده مقوی است، به خورش گردو اسفناج خواص بینظیری نیز میدهد. این خورش را میتوانید به همراه پلو زعفرانی سرو کنید. در ادامه برای مشاهده آموزش خورش گردو اسفناج با سایت رنگ رنگی همراه باشید.
طرز تهیه خورش گردو اسفناج دامغانی ساده و لذیذ
تهیه شده توسط هانا- مناسب برای 4 نفر
- زمان آماده سازی 45 دقیقه
- زمان پخت 45 دقیقه
- میزان کالری 300 کالری
مواد لازم
- گوشت خورشتی 400 گرم
- اسفناج 500 گرم
- مغز گردو 300 گرم
- پیاز 3 عدد متوسط
- رب انار ترش 2 قاشق غذا خوری
- شکر 1 قاشق غذا خوری (اختیاری)
- ادویه کاری به میزان لازم
- نمک و فلفل سیاه و زردچوبه به میزان لازم
- روغن مایع به میزان لازم
طرز تهیه خورش گردو اسفناج دامغانی ساده و لذیذ
برای تهیه خورش گردو اسفناج خوشمزه و مجلسی ابتدا پیاز را به صورت نگینی ریز خرد کنید و یا رنده ریز بزنید. داخل یک تابه مخلوط کره و روغن بریزید و پیاز را داخل روغن تفت دهید.
سرخ کردن گوشت
گوشت خورشتی را به پیاز اضافه کنید و خوب تفت دهید تا گوشت تغییر رنگ دهد.
اضافه کردن گردو به خورش
ادویه ها را به گوشت اضافه کنید و تفت دهید تا عطر ادویه ها بلند شود. سپس گردو پودرشده را اضافه کنید و به همراه مواد کمی تفت دهید تا بوی خامی گردو گرفته شود.
پخت گوشت
چند لیوان آب جوش روی مواد گوشت و گردو بریزید و روی حرارت کم قرار دهید تا بجوش بیاید و حدود 3 ساعت زمان نیاز است تا گوشت کاملا پخته شود.
سرخ کردن اسفناج
اسفناج های ساطوری شده را داخل تابه با کمی روغن تفت دهید تا نرم شود و کمی تغییر رنگ دهد.
اضافه کردن اسفناج
پس از پخته شدن گوشت باید اسفناج سرخ شده و رب انار و مقداری نمک را به خورش اضافه کنید و هم بزنید و درب قابلمه را بگذارید تا رنگ سبری اسفناج حفظ شود.
در ۱۰ دقیقه انتهای پخت میتوانید مقداری آبغوره اضافه کنید و زمانی که خورش غلیظ شد از روی حرارت بردارید و به همراه پلو سرو کنید.