ساندویچ ژامبون تنوری
- نوشته آلما
- به روز شده در
- در غذا بینالمللی
ساندویچ ژامبون تنوری از انواع ساندویچهای خوشمزه و پرطرفدار بینالمللی است که با دستورهای متنوعی تهیه میشود. در ادامه برای مشاهده آموزش ساندویچ ژامبون تنوری با سایت رنگ رنگی همراه باشید.
طرز تهیه ساندویچ ژامبون تنوری خوشمزه با قارچ و پنیر
تهیه شده توسط آلما- مناسب برای 2 نفر
- زمان آماده سازی 30 دقیقه
- زمان پخت 30 دقیقه
- میزان کالری 400 کالری
مواد لازم ساندویچ ژامبون تنوری
- ژامبون مرغ یا گوشت 300 گرم
- پنیر پیتزا به میزان لازم
- چیپس خلالی به میزان لازم
- پنیر گودا 2 تا 4 ورق
- قارچ 100 گرم
- کاهو 2 تا 4 برگ
- گوجه فرنگی 1 عدد
- خیار شور 4 تا 6 عدد
- پیاز 1 عدد کوچک
- سس مایونز 2 تا 4 قاشق غذا خوری
- سس کچاپ 1 تا 2 قاشق چای خوری
- آب لیمو ترش 1 قاشق غذا خوری
- نمک و فلفل سیاه و آویشن به میزان لازم
- روغن به میزان لازم
- نان باگت 2 عدد متوسط
طرز تهیه ساندویچ ژامبون تنوری با قارچ و پنیر
برای تهیه ساندویچ ژامبون تنوری خوشمزه ابتدا سس مخصوص را تهیه کنید و تا تهیه ساندویچها در یخچال قرار دهید.
تهیه سس مخصوص
برای تهیه سس مخصوص ابتدا خیار شور را بههمراه پیاز با رنده ریز رنده کنید، سپس با فشار دست آب اضافیشان را بگیرید و داخل یک کاسه مناسب بریزید.
سس مایونز را بههمراه سس کچاپ، آب لیمو ترش و مقداری نمک، فلفل سیاه، آویشن به کاسه اضافه کنید و مواد را به خوبی ترکیب کنید تا سس کاملا یکدست شود. سپس سس را تا زمان آماده شدن ساندویچ در یخچال قرار دهید.
سرخ کردن قارچ
قارچ را به صورت ورقهای خرد کنید و در یک تابه مناسب با مقداری روغن تفت دهید تا قارچ به طور کامل سرخ شود، سپس آنرا از تابه خارج کنید و کنار بگذارید.
سرخ کردن ژامبونها
در یک تابه مناسب گریل 1 قاشق غذاخوری روغن اضافه کنید، سپس ژامبونها را به طور کامل گریل کنید. (برای هر نفر 4 ورق ژامبون نیاز دارید)
هر 4 ژامبون را روی هم قرار دهیم و به مقدار مساوی پنیر پیتزا روی هر کدام بریزید.سپس پنیرهای گودا را نیز روی ژامبونها قرار دهید تا ذوب شوند.
بسته به ذائقه خود خمیر داخل نان باگت را کمی خالی کنید ، سپس داخل نانهای باگت به مقدار دلخواه از سس مخصوص بریزید و پخش کنید.
یک لایه کاهو و گوجهفرنگی حلقه ای خرد شده داخل نان باگت بچینید.
ژامبونهای گریل شده و پنیری را روی سس و کاهو قرار دهید, سپس قارچ سرخ شده را بههمراه چیپس خلالی روی ژامبون بریزید و سرو کنید.