رنگ رنگی

ساندویچ ژامبون تنوری

ساندویچ ژامبون تنوری

ساندویچ ژامبون تنوری از انواع ساندویچ‌های خوشمزه و پرطرفدار بین‌المللی است که با دستورهای متنوعی تهیه می‌شود. در ادامه برای مشاهده آموزش ساندویچ ژامبون تنوری با سایت رنگ رنگی همراه باشید.

ساندویچ-ژامبون-تنوری

طرز تهیه ساندویچ ژامبون تنوری خوشمزه با قارچ و پنیر

تهیه شده توسط
  • مناسب برای 2 نفر
  • زمان آماده سازی 30 دقیقه
  • زمان پخت 30 دقیقه
  • میزان کالری 400 کالری

مواد لازم ساندویچ ژامبون تنوری

  • ژامبون مرغ یا گوشت 300 گرم
  • پنیر پیتزا به میزان لازم
  • چیپس خلالی به میزان لازم
  • پنیر گودا 2 تا 4 ورق
  • قارچ 100 گرم
  • کاهو 2 تا 4 برگ
  • گوجه فرنگی 1 عدد
  • خیار شور 4 تا 6 عدد
  • پیاز 1 عدد کوچک
  • سس مایونز 2 تا 4 قاشق غذا خوری
  • سس کچاپ 1 تا 2 قاشق چای خوری
  • آب لیمو ترش 1 قاشق غذا خوری
  • نمک و فلفل سیاه و آویشن به میزان لازم
  • روغن به میزان لازم
  • نان باگت 2 عدد متوسط

طرز تهیه ساندویچ ژامبون تنوری با قارچ و پنیر

1

برای تهیه ساندویچ ژامبون تنوری خوشمزه ابتدا سس مخصوص را تهیه کنید و تا تهیه ساندویچ‌ها در یخچال قرار دهید.

تهیه سس مخصوص

2

برای تهیه سس مخصوص ابتدا خیار شور را به‌همراه پیاز با رنده ریز رنده کنید، سپس با فشار دست آب اضافی‌شان را بگیرید و داخل یک کاسه مناسب بریزید.

3

سس مایونز را به‌همراه سس کچاپ، آب لیمو ترش و مقداری نمک، فلفل سیاه، آویشن به کاسه اضافه کنید و مواد را به خوبی ترکیب کنید تا سس کاملا یکدست شود. سپس سس را تا زمان آماده شدن ساندویچ در یخچال قرار دهید.

سرخ کردن قارچ

4

قارچ را به صورت ورقه‌ای خرد کنید و در یک تابه مناسب با مقداری روغن تفت دهید تا قارچ به طور کامل سرخ شود، سپس آن‌را از تابه خارج کنید و کنار بگذارید.

سرخ کردن ژامبون‌ها

5

در یک تابه مناسب گریل 1 قاشق غذاخوری روغن اضافه کنید، سپس ژامبون‌ها را به طور کامل گریل کنید. (برای هر نفر 4 ورق ژامبون نیاز دارید)

6

هر 4 ژامبون را روی هم قرار دهیم و به مقدار مساوی پنیر پیتزا روی هر کدام بریزید.سپس پنیرهای گودا را نیز روی ژامبون‌ها قرار دهید تا ذوب شوند.

7

بسته به ذائقه خود خمیر داخل نان باگت را کمی خالی کنید ، سپس داخل نان‌های باگت به مقدار دلخواه از سس مخصوص بریزید و پخش کنید.

8

یک لایه کاهو و گوجه‌فرنگی حلقه‌ ای خرد شده داخل نان باگت بچینید.

9

ژامبون‌های گریل شده و پنیری را روی سس و کاهو قرار دهید, سپس قارچ سرخ شده را به‌همراه چیپس خلالی روی ژامبون بریزید و سرو کنید.

لطفا به این مطلب امتیازی دهید و نظر خود را بگویید:
شما اولین نفری هستید که نظر خود را می نویسید.