کوکوی نخود فرنگی
- نوشته آوا
- به روز شده در
- در غذا ایرانی
کوکوی نخود فرنگی از انواع غذاهای فوری و حاضری است که می توانید در دستور آن از سبزیجات معطر هم استفاده کنید. کوکوی نخود سبز از غذاهای مخصوص شمال ایران است که بسیار لذیذ و سبک است, اگر دنبال یک شام خوشمزه و سریع هستید کوکوی نخود سبز گزینه خوبی است. در ادامه برای مشاهده آموزش کوکوی نخود فرنگی با سایت رنگ رنگی همراه باشید.
طرز تهیه کوکوی نخود فرنگی لذیذ به سبک شمالی
تهیه شده توسط آوا- مناسب برای 4 نفر
- زمان آماده سازی 30 دقیقه
- زمان پخت 30 دقیقه
- میزان کالری 180 کالری
مواد لازم
- نخود فرنگی 300 گرم
- سیب زمینی 4 عدد متوسط
- پیاز 1 عدد درشت
- سیر 3 حبه
- تخم مرغ 3 عدد
- روغن به میزان لازم
- نمک و فلفل سیاه و زردچوبه به میزان لازم
طرز تهیه کوکوی نخود فرنگی لذیذ به سبک شمالی
برای تهیه کوکوی نخود فرنگی خوشمزه ابتدا نخود فرنگی را بههمراه 2 پیمانه آب و 1 قاشق چایخوری نمک داخل یک قابلمه مناسب بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا نخود فرنگیها به طور کامل بپزند.
سیبزمینیها را رنده کنید و پس از گرفتن آب اضافاش داخل یک کاسه بریزید. سپس سیر و پیاز را نیز با رنده ریز رنده کنید و پس از گرفتن آب اضافیشان به کاسه حاوی سیبزمینی اضافه کنید.
پس از اینکه نخودفرنگی به طور کامل پخت آنرا آبکشی کنید و به بقیه مواد اضافه کنید, سپس تخم مرغ را بههمراه مقداری نمک، فلفل سیاه و زردچوبه اضافه کنید و به خوبی با هم ترکیب کنید.
در یک تابه مقداری روغن بریزید و صبر کنید تا روغن داغ شود. مایع کوکو نخود سبز را در تابه بریزید و با پشت قاشق آنرا صاف کنید، سپس صبر کنید تا یک سمت کوکو سرخ شود.
کوکو را برگردانید تا سمت دیگرش نیز سرخ شود. سپس در سینی سرو بریزید.