رنگ رنگی

بیسکویت خرمایی

بیسکویت خرمایی

بیسکویت خرمایی یک بیسکویت بدون کرم است و از همین رو چربی و شکر کمتری به نسبت بیسکویت‌های کرم‌دار معمولی دارد, همین است که می‌توان آن را به تمامی افراد پیشنهاد داد زیرا یک خوراکی سالم و کم‌ضرر است. طرح روی بیسکوییت خرمایی دلخواه می‌باشد و می‌توانید از انواع مهرها برای تهیه این بیسکوییت خوشمزه و مجلسی استفاده کنید. در ادامه برای مشاهده آموزش بیسکویت خرمایی با سایت رنگ رنگی همراه باشید.

بیسکویت-خرمایی

طرز تهیه بیسکویت خرمایی مقوی و خوشمزه

تهیه شده توسط
  • مناسب برای 4 نفر
  • زمان آماده سازی 30 دقیقه
  • زمان پخت 30 دقیقه
  • میزان کالری 220 کالری

مواد لازم بیسکوییت خرمایی

  • آرد سفید ( 1 پیمانه+ 2.5 قاشق غذا خوری) 75 گرم

مواد لازم مغز بیسکوییت

  • خرما بدون هسته 100 گرم
  • تخم مرغ 1 عدد
  • پودر قند (0.3 پیمانه) 55 گرم
  • بیکینگ پودر (0.75 قاشق چای خوری) 3 گرم
  • روغن مایع ( 4 قاشق غذا خوری) 50 گرم
  • وانیل نوک قاشق چای خوری
  • آب 2 تا 3 قاشق غذا خوری
  • دارچین و زنجبیل به اندازه دلخواه

طرز تهیه بیسکویت خرمایی مقوی و خوشمزه

1

برای تهیه بیسکویت خرمایی ابتدا هسته خرما‌ها را بگیرید و داخل قابلمه‌ قرار دهید و 2 قاشق غذاخوری آب به آن اضافه کنید و روی حرارت بسیار ملایم بگذارید و با پشت قاشق روی آن‌ها فشار بی‌آورید تا کاملا له شوند.

2

دارچین را روی خرما‌ها بپاشید و با قاشق خوب خرماها را زیر و رو کنید و تفت دهید تا عطر دارچین داخل خرماها بپیچد. سپس از روی حرارت بردارید.

آماده سازی خمیر بیسکویت خرمایی

3

تخم مرغ را داخل کاسه‌ای بشکنید و روغن مایع را به‌همراه وانیل و پودرقند به آن اضافه کنید و با قاشق هم بزنید تا یکدست شوند.

4

بیکینگ پودر و آرد را الک کنید و کم‌کم به مخلوط تخم مرغ اضافه کنید و با قاشق مواد را مخلوط کنید. مخلوط کردن را تا جایی که مایه سفت شود ادامه دهید.

5

پس از اینکه خمیر سفت شد با دست چرب خمیر را ورز دهید و آرد را همان طور کم‌کم اضافه کنید و با خمیر مخلوط کنید تا خمیر یکدست و نرم شود تا جایی که دیگر به دست نچسبد.

صاف کردن خمیر

6

یک نایلون روی صفحه کار قرار دهید و خمیر را روی آن بگذارید و یک نایلون نیز روی خمیر قرار دهید و خمیر را با وردنه به ضخامت 3 میل در صاف کنید.

پر کردن خمیر با مواد خرما

7

نایلون رویی را بردارید و خمیر را با کاتر برش بزنید. سپس روی آن کمی از مایع خرما بریزید و یک خمیر کاتر خورده دیگر را روی آن بگذارید و دور آن را مرتب کنید و کمی فشار دهید.

8

شیرینی‌ خرمایی‌ها را با 1 سانتیمتر فاصله کنار یکدیگر درون سینی فر چرب و یا پوشیده از کاغذ روغنی بچینید.

پخت بیسکویت خرمایی در فر

9

سینی را داخل فر قرار دهید تا به مدت 15 الی 20 دقیقه بیسکویت ‌ها بپزند. برای اینکه از پخت آن‌ها اطمینان حاصل کنید ته یکی از شیرینی‌ها را آرام بلند کنید اگر طلایی بود حتما پخته اند.

لطفا به این مطلب امتیازی دهید و نظر خود را بگویید:

1 نفر دیدگاه خود را نوشته‌اند

  • ز ح

    توضیحات خوبی دادید. و اینکه دو لایه بسکوئیت میشه و مغزدار، جالبه.