رنگ رنگی

کیک پودینگ سیب

طرز تهیه کیک پودینگ سیب خوشمزه خانگی

  • نوشته هانا
  • به روز شده در
  • در کیک

کیک پودینگ سیب از کیک‌های خوشمزه و پرطرفدار است که بافتی نرم و سبک دارد, کیک پودینگ سیب را می‌توانید در منزل با مواد اولیه در‌دسترس تهیه کنید. همچنین این کیک شیک و مجلسی برای پذیرایی و مهمانی بسیار مناسب است. در ادامه برای آشنایی کامل طرز تهیه کیک پودینگ سیب با سایت رنگ رنگی همراه باشید.

کیک-پودینگ-سیب

کیک پودینگ سیب

تهیه شده توسط
  • زمان آماده سازی 40 دقیقه
  • زمان پخت 40 دقیقه
  • مناسب برای 6 نفر
  • میزان کالری 280 کالری

مواد لازم برای کیک

موادمقدار
تخم مرغ متوسط3 عدد
شیرسه چهارم پیمانه
شکر1 پیمانه
روغن مایعسه چهارم پیمانه
آرد2.5 پیمانه
وانیلنصف قاشق چای خوری
بیکینگ پودر2 قاشق چای خوری
سیب متوسط2 عدد
دارچینبه اندازه دلخواه

مواد لازم برای پودینگ

موادمقدار
نشاسته ذرت1 قاشق غذا خوری
شکر1 قاشق غذا خوری
تخم مرغ1 عدد
شیر1 پیمانه

1 طرز تهیه پودینگ

برای تهیه کیک پودینگ سیب خوشمزه ابتدا پودینگ را آماده کنید، برای این کار شیر را که به دمای محیط رسیده است در ظرفی بریزید و شکر را به آن اضافه کنید و با همزن دستی هم بزنید تا کاملا مخلوط شوند.

2

تخم مرغ را به شیر اضافه کنید و هم بزنید تا از لختگی خارج شود سپس نشاسته ذرت را اضافه کنید و هم بزنید تا مخلوط یکدست شود.

3

ظرف پودینگ را روی حرارت ملایم قرار دهید و مدام هم بزنید کمی غلیظ شود سپس از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید تا سرد شود.

4 طرز تهیه کیک

برای درست کردن کیک ابتدا تخم‌ مرغ‌ها را در ظرفی بریزید و با همزن برقی بزنید تا پف کنند, سپس شکر را اضافه کنید و به مدت 4 تا 5 دقیقه دیگر با دور تند همزن بزنید.

5

وقتی مخلوط تخم مرغ و شکر کرم رنگ و کشدار شد و بافت یکدستی تشکیل شد وانیل را به مواد اضافه کنید و یک دقیقه دیگر بزنید تا عطر وانیل آزاد شود و کاملا با مواد ترکیب شود.

در صورتی که از وانیل شکری استفاده می‌کنید یک بسته وانیل معادل 5 گرم را روی مواد بریزید.

6 اضافه کردن شیر به مواد کیک

شیر را که به دمای محیط رسیده است به مواد اضافه کنید و هم بزنید تا شیر کاملا با مواد ترکیب شود, سپس روغن مایع را هم اضافه کنید و کمی هم بزنید تا مخلوط یکدست شود.

7 الک کردن آرد کیک

در ظرف دیگری آرد و بیکینگ پودر را دو بار الک کنید تا سبک و بافت آرد یکدست شود.

8

آرد الک شده را کم‌کم و در چند مرحله به مخلوط مایع کیک اضافه کنید و با لیسک در یک جهت و به شکل دورانی هم بزنید تا با هم مخلوط شوند و خمیر به غلظت مناسب برسد.

9 انتقال مواد کیک و پودینگ به قالب

کف قالب مورد نظر را با روغن مایع یا کره چرب کنید و نصف مایه کیک را داخل قالب بریزید و به آرامی به سطح ضربه بزنید تا هوای داخل آن خارج شود.

10 اضافه کردن سیب خرد شده به مایع کیک

سیب‌ها را به شکل مکعبی و ریز خرد کنید و روی مایع کیک پخش کنید.

می‌توانید به دلخواه و با توجه به ذائقه خودتان مقداری پودر دارچین را وسط مایع کیک بپاشید.
11

مایع کیک باقی مانده را به آرامی روی خمیر و سیب‌ها بریزید، طوری که سیب‌ها را کامل بپوشاند و سطح خمیر صاف و یکدست شود.

12

پودینگ سرد شده را داخل قیف بریزید و روی خمیر با سلیقه خودتان به هر شکل و طرحی که خواستید بریزید و فرم دهید.

13

قالب را درون فر قرار دهید و حرارت آن را روی 180 درجه تنظیم کنید و به مدت 35 الی 40 دقیقه اجازه دهید تا کیک بپزد و طلایی شود.

14

پس از 40 دقیقه با استفاده از یک خلال دندان کیک را تست کنید اگر مایع خمیر به آن نچسبید یعنی خوب پخته و آماده است، سپس از فر در بیاورید و در دمای محیط بگذارید تا خنک شود.

15

پس از سرد شدن کیک پودینگ سیب به دلخواه و سلیقه خودتان مقداری پودر قند روی تمام سطح آن الک کنید و کیک را به شکل و اندازه دلخواه برش بزنید.

جدول ارزش غذایی در هر وعده

مواد مغذیمقدار٪ نیاز روزانه *
🔥 کالری777.55 kcal-
🥩 پروتئین15.34 g%31
🌾 کربوهیدرات112.27 g%37
🍬 قند44.08 g%88
🥑 چربی30.00 g%43
🧈 چربی اشباع5.15 g%26
🥦 فیبر3.48 g%14
🧂 سدیم257.19 mg%11
* نیاز روزانه بر اساس رژیم 2000 کالری در روز
هنوز هیچ نظری ثبت نشده! ❤️‍🔥
می‌خواهید اولین نفر باشید؟ 😊
امتیاز و نظر شما کمک می‌کند این مقاله را بهتر کنیم! 🤍