
طرز تهیه کیک پودینگ سیب خوشمزه خانگی
کیک پودینگ سیب از کیکهای خوشمزه و پرطرفدار است که بافتی نرم و سبک دارد, کیک پودینگ سیب را میتوانید در منزل با مواد اولیه دردسترس تهیه کنید. همچنین این کیک شیک و مجلسی برای پذیرایی و مهمانی بسیار مناسب است. در ادامه برای آشنایی کامل طرز تهیه کیک پودینگ سیب با سایت رنگ رنگی همراه باشید.

کیک پودینگ سیب
تهیه شده توسط هانا- زمان آماده سازی 40 دقیقه
- زمان پخت 40 دقیقه
- مناسب برای 6 نفر
- میزان کالری 280 کالری
مواد لازم برای کیک
مواد | مقدار | |
---|---|---|
تخم مرغ متوسط | 3 عدد | |
شیر | سه چهارم پیمانه | |
شکر | 1 پیمانه | |
روغن مایع | سه چهارم پیمانه | |
آرد | 2.5 پیمانه | |
وانیل | نصف قاشق چای خوری | |
بیکینگ پودر | 2 قاشق چای خوری | |
سیب متوسط | 2 عدد | |
دارچین | به اندازه دلخواه |
مواد لازم برای پودینگ
مواد | مقدار | |
---|---|---|
نشاسته ذرت | 1 قاشق غذا خوری | |
شکر | 1 قاشق غذا خوری | |
تخم مرغ | 1 عدد | |
شیر | 1 پیمانه |
1 طرز تهیه پودینگ
برای تهیه کیک پودینگ سیب خوشمزه ابتدا پودینگ را آماده کنید، برای این کار شیر را که به دمای محیط رسیده است در ظرفی بریزید و شکر را به آن اضافه کنید و با همزن دستی هم بزنید تا کاملا مخلوط شوند.
تخم مرغ را به شیر اضافه کنید و هم بزنید تا از لختگی خارج شود سپس نشاسته ذرت را اضافه کنید و هم بزنید تا مخلوط یکدست شود.
ظرف پودینگ را روی حرارت ملایم قرار دهید و مدام هم بزنید کمی غلیظ شود سپس از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید تا سرد شود.
4 طرز تهیه کیک
برای درست کردن کیک ابتدا تخم مرغها را در ظرفی بریزید و با همزن برقی بزنید تا پف کنند, سپس شکر را اضافه کنید و به مدت 4 تا 5 دقیقه دیگر با دور تند همزن بزنید.
وقتی مخلوط تخم مرغ و شکر کرم رنگ و کشدار شد و بافت یکدستی تشکیل شد وانیل را به مواد اضافه کنید و یک دقیقه دیگر بزنید تا عطر وانیل آزاد شود و کاملا با مواد ترکیب شود.
6 اضافه کردن شیر به مواد کیک
شیر را که به دمای محیط رسیده است به مواد اضافه کنید و هم بزنید تا شیر کاملا با مواد ترکیب شود, سپس روغن مایع را هم اضافه کنید و کمی هم بزنید تا مخلوط یکدست شود.
7 الک کردن آرد کیک
در ظرف دیگری آرد و بیکینگ پودر را دو بار الک کنید تا سبک و بافت آرد یکدست شود.
آرد الک شده را کمکم و در چند مرحله به مخلوط مایع کیک اضافه کنید و با لیسک در یک جهت و به شکل دورانی هم بزنید تا با هم مخلوط شوند و خمیر به غلظت مناسب برسد.
9 انتقال مواد کیک و پودینگ به قالب
کف قالب مورد نظر را با روغن مایع یا کره چرب کنید و نصف مایه کیک را داخل قالب بریزید و به آرامی به سطح ضربه بزنید تا هوای داخل آن خارج شود.
10 اضافه کردن سیب خرد شده به مایع کیک
سیبها را به شکل مکعبی و ریز خرد کنید و روی مایع کیک پخش کنید.
مایع کیک باقی مانده را به آرامی روی خمیر و سیبها بریزید، طوری که سیبها را کامل بپوشاند و سطح خمیر صاف و یکدست شود.
پودینگ سرد شده را داخل قیف بریزید و روی خمیر با سلیقه خودتان به هر شکل و طرحی که خواستید بریزید و فرم دهید.
قالب را درون فر قرار دهید و حرارت آن را روی 180 درجه تنظیم کنید و به مدت 35 الی 40 دقیقه اجازه دهید تا کیک بپزد و طلایی شود.
پس از 40 دقیقه با استفاده از یک خلال دندان کیک را تست کنید اگر مایع خمیر به آن نچسبید یعنی خوب پخته و آماده است، سپس از فر در بیاورید و در دمای محیط بگذارید تا خنک شود.
پس از سرد شدن کیک پودینگ سیب به دلخواه و سلیقه خودتان مقداری پودر قند روی تمام سطح آن الک کنید و کیک را به شکل و اندازه دلخواه برش بزنید.
جدول ارزش غذایی در هر وعده
مواد مغذی | مقدار | ٪ نیاز روزانه * |
---|---|---|
🔥 کالری | 777.55 kcal | - |
🥩 پروتئین | 15.34 g | %31 |
🌾 کربوهیدرات | 112.27 g | %37 |
← 🍬 قند | 44.08 g | %88 |
🥑 چربی | 30.00 g | %43 |
← 🧈 چربی اشباع | 5.15 g | %26 |
🥦 فیبر | 3.48 g | %14 |
🧂 سدیم | 257.19 mg | %11 |
* نیاز روزانه بر اساس رژیم 2000 کالری در روز |