رنگ رنگی

کیک پودینگ سیب

کیک پودینگ سیب

  • نوشته هانا
  • به روز شده در
  • در کیک

کیک پودینگ سیب از کیک‌های خوشمزه و پرطرفدار است که بافتی نرم و سبک دارد, کیک پودینگ سیب را می‌توانید در منزل با مواد اولیه در‌دسترس تهیه کنید. همچنین این کیک شیک و مجلسی برای پذیرایی و مهمانی بسیار مناسب است. در ادامه برای آشنایی کامل طرز تهیه کیک پودینگ سیب با سایت رنگ رنگی همراه باشید.

کیک-پودینگ-سیب

طرز تهیه کیک پودینگ سیب خوشمزه خانگی

تهیه شده توسط
  • مناسب برای 6 نفر
  • زمان آماده سازی 40 دقیقه
  • زمان پخت 40 دقیقه
  • میزان کالری 280 کالری

مواد لازم برای کیک

  • تخم مرغ 3 عدد متوسط
  • شیر سه چهارم پیمانه
  • شکر 1 پیمانه
  • روغن مایع سه چهارم پیمانه
  • آرد 2.5 پیمانه
  • وانیل نصف قاشق چای خوری
  • بیکینگ پودر 2 قاشق چای خوری
  • سیب 2 عدد متوسط
  • دارچین به اندازه دلخواه

مواد لازم برای پودینگ

  • نشاسته ذرت 1 قاشق غذا خوری
  • شکر 1 قاشق غذا خوری
  • تخم مرغ 1 عدد
  • شیر 1 پیمانه

طرز تهیه پودینگ

1

برای تهیه کیک پودینگ سیب خوشمزه ابتدا پودینگ را آماده کنید، برای این کار شیر را که به دمای محیط رسیده است در ظرفی بریزید و شکر را به آن اضافه کنید و با همزن دستی هم بزنید تا کاملا مخلوط شوند.

2

تخم مرغ را به شیر اضافه کنید و هم بزنید تا از لختگی خارج شود سپس نشاسته ذرت را اضافه کنید و هم بزنید تا مخلوط یکدست شود.

3

ظرف پودینگ را روی حرارت ملایم قرار دهید و مدام هم بزنید کمی غلیظ شود سپس از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید تا سرد شود.

طرز تهیه کیک

4

برای درست کردن کیک ابتدا تخم‌ مرغ‌ها را در ظرفی بریزید و با همزن برقی بزنید تا پف کنند, سپس شکر را اضافه کنید و به مدت 4 تا 5 دقیقه دیگر با دور تند همزن بزنید.

5

وقتی مخلوط تخم مرغ و شکر کرم رنگ و کشدار شد و بافت یکدستی تشکیل شد وانیل را به مواد اضافه کنید و یک دقیقه دیگر بزنید تا عطر وانیل آزاد شود و کاملا با مواد ترکیب شود.

در صورتی که از وانیل شکری استفاده می‌کنید یک بسته وانیل معادل 5 گرم را روی مواد بریزید.

اضافه کردن شیر به مواد کیک

6

شیر را که به دمای محیط رسیده است به مواد اضافه کنید و هم بزنید تا شیر کاملا با مواد ترکیب شود, سپس روغن مایع را هم اضافه کنید و کمی هم بزنید تا مخلوط یکدست شود.

الک کردن آرد کیک

7

در ظرف دیگری آرد و بیکینگ پودر را دو بار الک کنید تا سبک و بافت آرد یکدست شود.

8

آرد الک شده را کم‌کم و در چند مرحله به مخلوط مایع کیک اضافه کنید و با لیسک در یک جهت و به شکل دورانی هم بزنید تا با هم مخلوط شوند و خمیر به غلظت مناسب برسد.

انتقال مواد کیک و پودینگ به قالب

9

کف قالب مورد نظر را با روغن مایع یا کره چرب کنید و نصف مایه کیک را داخل قالب بریزید و به آرامی به سطح ضربه بزنید تا هوای داخل آن خارج شود.

اضافه کردن سیب خرد شده به مایع کیک

10

سیب‌ها را به شکل مکعبی و ریز خرد کنید و روی مایع کیک پخش کنید.

می‌توانید به دلخواه و با توجه به ذائقه خودتان مقداری پودر دارچین را وسط مایع کیک بپاشید.
11

مایع کیک باقی مانده را به آرامی روی خمیر و سیب‌ها بریزید، طوری که سیب‌ها را کامل بپوشاند و سطح خمیر صاف و یکدست شود.

12

پودینگ سرد شده را داخل قیف بریزید و روی خمیر با سلیقه خودتان به هر شکل و طرحی که خواستید بریزید و فرم دهید.

13

قالب را درون فر قرار دهید و حرارت آن را روی 180 درجه تنظیم کنید و به مدت 35 الی 40 دقیقه اجازه دهید تا کیک بپزد و طلایی شود.

14

پس از 40 دقیقه با استفاده از یک خلال دندان کیک را تست کنید اگر مایع خمیر به آن نچسبید یعنی خوب پخته و آماده است، سپس از فر در بیاورید و در دمای محیط بگذارید تا خنک شود.

15

پس از سرد شدن کیک پودینگ سیب به دلخواه و سلیقه خودتان مقداری پودر قند روی تمام سطح آن الک کنید و کیک را به شکل و اندازه دلخواه برش بزنید.

لطفا به این مطلب امتیازی دهید و نظر خود را بگویید:
شما اولین نفری هستید که نظر خود را می نویسید.