کباب لقمه
- نوشته رها
- به روز شده در
- در غذا ایرانی
کباب لقمه از انواع کبابهای خوشمزه ایرانی است که با رعایت چند نکته ساده میتوانید کباب لقمهای زعفرانی را در خانه به راحتی تهیه کنید. در ادامه برای مشاهده آموزش کباب لقمه خوشمزه خانگی با سایت رنگرنگی همراه باشید.
طرز تهیه کباب لقمه خوشمزه و خانگی
تهیه شده توسط رها- مناسب برای 4 نفر
- زمان آماده سازی 30 دقیقه
- زمان پخت 30 دقیقه
- میزان کالری 300 کالری
مواد لازم
- گوشت چرخ کرده 500 گرم
- گوجه فرنگی 4 عدد
- پیاز سفید 2 عدد بزرگ
- سبزی معطر 1 قاشق غذا خوری
- آرد سوخاری 1 قاشق غذا خوری
- زعفران دم کرده 1 قاشق غذا خوری
- نمک و فلفل سیاه به میزان لازم
- روغن به میزان لازم
- سیخ چوبی به میزان لازم
طرز تهیه کباب لقمه خوشمزه و خانگی
برای تهیه کباب لقمه زعفرانی خانگی ابتدا پیازها را رنده ریز کنید و داخل صافی بریزید و آب آن را بگیرید و داخل ظرفی بریزید.
گوشت چرخ کرده را به پیاز اضافه کنید و کمی فلفل سیاه و نمک نیز روی گوشت بپاشید. سپس مایه کباب را به خوبی ورز دهید.
سبزی معطر که میتواند شامل ترخون،ریحان و یا جعفری تازه را به گوشت اضافه کنید, سپس زعفران دم کرده و آرد سوخاری را در آخر به مایه کباب بیافزایید.
مایه را با دست به خوبی ورز دهید تا مواد کاملا به خورد گوشت برود و منسجم شود. روی ظرف را با سلفون بپوشانید و داخل یخچال به مدت 20 دقیقه استراحت دهید.
سیخهای چوبی را حداقل به مدت 10 دقیقه داخل آب ولرم قرار دهید. در یک تابه مناسب مقداری روغن بریزید و روی شعله با حرارت کم قرار دهید.
مایه کباب را مجددا چند دقیقه با دست ورز دهید، سپس مایه کباب را به سیخ بکشید و زمانیکه روغن داغ شد سیخهای کباب را به ترتیب داخل تابه بچینید تا پخته و سرخ شوند. یک طرف کبابها که سرخ شد سیخها را بر گردانید تا طرف دیگر کبابها نیز سرخ شود.
در حین سرخ شدن کباب گوجهفرنگیها را از وسط نصف کنید و در فضای خالی تابه قرار دهید تا کنار کبابها سرخ شوند.