سالاد ماکارونی
- نوشته آلما
- به روز شده در
- در پیشغذا بینالمللی
سالاد ماکارونی، یک غذای محبوب و خوشمزه است که در سراسر جهان به خصوص در ایران، طرفداران زیادی دارد. مواد لازم برای سالاد ماکارونی شامل ماکارونی، سس مایونز، خیارشور، کالباس یا مرغ، هویج، ذرت و نخود فرنگی است, اما میتوانید با توجه به سلیقه خود، مواد دیگر برای سالاد ماکارونی مانند فلفل دلمه، قارچ، نخود فرنگی، ذرت، سس کچاپ، ماست و ... را نیز در لیست مواد سالاد ماکارونی اضافه کنید. اصالت سالاد ماکارونی به طور دقیق مشخص نیست، اما ریشه آن به ایتالیا و سالاد پاستای "پاستا سالاد" میرسد. محبوبیت سالاد ماکارونی به دلیل طعم دلچسب، تنوع مواد، سهولت تهیه و قیمت مناسب آن است. سالاد ماکارونی به عنوان پیش غذا، غذای اصلی یا حتی یک میان وعده کامل سرو میشود.در ادامه برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه سالاد ماکارونی با سایت رنگ رنگی همراه باشید.
طرز تهیه سالاد ماکارونی خوشمزه و محبوب
تهیه شده توسط آلما- مناسب برای 4 نفر
- زمان آماده سازی 30 دقیقه
- زمان پخت 30 دقیقه
- میزان کالری 350 کالری
مواد لازم سالاد ماکارونی
- سینه مرغ یا ژامبون طعم دلخواه 300 گرم
- ماکارونی فرمی 300 گرم
- خیارشور 6 عدد متوسط
- نخود فرنگی 100 گرم
- ذرت 100 گرم
- سس مایونز به اندازه دلخواه
- نمک و فلفل سیاه به میزان لازم
طرز تهیه سالاد ماکارونی
برای تهیه سالاد ماکارونی مخصوص ابتدا یک قابلمه آب روی حرارت قرار دهید و اجازه دهید آب جوش بیاید، سپس 1 قاشق چایخوری روغن مایع بههمراه مقداری نمک به آب جوش اضافه کنید.
ماکارونیهای فرمی را داخل آب جوشیده بریزید. پس از گذشت 7 تا 10 دقیقه ماکارونیها را داخل آبکش بریزید و با آب سرد آبکشی کنید، سپس صبر کنید تا آب اضافیشان خارج شود.
پخت مرغ
در صورتی که بخواهید در تهیه سالاد ماکارونی خوشمزه از گوشت مرغ استفاده کنید ابتدا باید گوشت مرغ را آبپز کنید. برای این منظور گوشت مرغ را بههمراه مقداری آب، نمک، زردچوبه و یک پیاز خرد شده درون یک قابلمه مناسب بریزید و روی حرارت قرار دهید تا گوشت مرغ بپزد.
ژامبون یا سینه مرغ پخته را به صورت نگینی خرد کنید و در یک کاسه بزرگ و جادار بریزید.
خیارشور را به صورت نگینی ریز خرد کنید و به کاسه حاوی ژامبون یا مرغ اضافه کنید.
ذرت و نخود فرنگی را به کاسه اضافه کنید. (ذرت و نخود فرنگی را میتوانید خودتان آبپز کنید یا اینکه کنسرو آنها را تهیه کنید.)
ماکارونیهای فرمی که آب اضافهشان رفت را به کاسه اضافه کنید.
مزه دار کردن سس مایونز
سس مایونز را داخل یک کاسه کوچک بریزید سپس مقداری نمک ، فلفل سیاه و در صورت تمایل کمی شوید خشک و آب لیمو ترش به سس اضافه کنید و مواد سس را خوب مخلوط کنید تا کاملا یکدست شوند.
سس سالاد را به مواد سالاد اضافه کنید و خیلی آرام مواد را زیر و رو کنید تا مواد سالاد له نشود، سس باید به تمام نقاط سالاد برسد. مواد را آرام بهم بزنید تا خرد یا له نشوند زیرا ظاهر سالاد خراب میشود.
پس از اینکه سالاد آماده شد آنرا به سلیقه خود تزیین کنید و حداقل یک ساعت قبل از سرو در یخچال قرار دهید تا مزه مواد با هم به خوبی ترکیب شوند و یا به اصطلاح جا بیفتد.