جوجه کباب تنوری
- نوشته رها
- به روز شده در
- در غذا ایرانی
جوجه کباب تنوری از روشهای پخت مرغ میباشد که میتوانید داخل تابه و یا در فر و توستر کباب کنید و یا حتی میتوانید این جوجه کباب خوشمزه را روی ذغال کباب کنید. جوجه کباب تنوری از غذاهای خوشمزه و مجلسی ایرانی است که در مراسمهای مختلف سرو میشود، در ادامه برای مشاهده آموزش جوجه کباب تنوری با سایت رنگ رنگی همراه باشید.
طرز تهیه جوجه کباب تنوری مجلسی و خوشمزه
تهیه شده توسط رها- مناسب برای 4 نفر
- زمان آماده سازی 30 دقیقه
- زمان پخت 30 دقیقه
- میزان کالری 200 کالری
مواد لازم
- سینه مرغ 2 عدد کامل
- ماست چکیده 1 قاشق غذا خوری
- روغن زیتون 4 قاشق غذا خوری
- گوجه فرنگی 4 عدد
- فلفل سبز 4 عدد
- زعفران دم کرده به میزان لازم
- نمک و فلفل سیاه و فلفل قرمز به میزان لازم
- آویشن به میزان لازم
- سیخ چوبی به تعداد کافی
طرز تهیه جوجه کباب تنوری مجلسی و خوشمزه
برای تهیه جوجه کباب تنوری خوشمزه ابتدا گوشت مرغ را به صورت نگینی و یا درشت و به اصطلاح جوجه کبابی خرد کنید و در ظرف مناسبی بریزید.
آماده سازی سس برای مرینت جوجه
روغن زیتون را بههمراه ماست چکیده, مقداری زعفران دم کرده و نمک، فلفل سیاه، آویشن و فلفل قرمز به جوجهها اضافه کنید و مواد را به خوبی با هم ترکیب کنید.
استراحت دادن جوجه
روی ظرف را با سلفون بپوشانید و به مدت حداقل 2 ساعت در یخچال قرار دهید.
به سیخ زدن جوجه کباب تنوری
گوجهفرنگیها و فلفل سبز را به صورت مکعبی خرد کنید.
جوجههای طعم دار شده را از یخچال خارج کنید, سپس در هر سیخ چوبی دو تکه مرغ را بین یک قطعه فلفل سبز و یک قطعه گوجه فرنگی قرار دهید.
قرار دادن جوجه کباب در فر
سینی فر را چرب کنید و سیخهای جوجه را داخل سینی فر قرار دهید، سپس به مدت 15 تا 20 دقیقه درون فر با دمای 250 درجه سانتیگراد قرار دهید.
در آخر چند دقیقه گریل را روشن کنید تا روی جوجه کباب تنوری و برشته شود.