کباب مانیسا
- نوشته رها
- به روز شده در
- در غذا بینالمللی
کباب مانیسا از غذاهای ترکیهای بسیار خوشمزه و محبوب است. مانیسا کباب به نام شهر مانیسا در ترکیه معروف است و از نظر اصالت و سادگی در پخت، جذابیت دارد. مانیسا کباب به فرم لولهای تهیه میشود و میتوانید آن را با نان و سس مخصوص سرو کنید. کباب مانیسا به روشهای مختلفی تهیه میشود، ما در سایت رنگرنگی سادهترین و خوشمزهترین رسپی را برای شما توضیح میدهیم. در ادامه برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کباب مانیسا با سایت رنگ رنگی همراه باشید.
طرز تهیه کباب مانیسا ترکیهای منحصر به فرد
تهیه شده توسط رها- مناسب برای 8 نفر
- زمان آماده سازی 45 دقیقه
- زمان پخت 45 دقیقه
- میزان کالری 400 کالری
مواد لازم مانیسا کباب
- گوشت چرخ کرده 1.5 کیلوگرم
- آرد سوخاری نصف پیمانه
- پیاز 2 عدد
- نمک و فلفل سیاه و فلفل قرمز 1.5 قاشق چای خوری
مواد لازم سس مخصوص
- کره 1.5 قاشق غذا خوری
- رب گوجه فرنگی 2 قاشق غذا خوری
- رب چیلی 1 قاشق غذا خوری
- نمک و فلفل سیاه نصف قاشق چای خوری
دورچین و تزئین مالیسا کباب
- فلفل سبز و گوجه فرنگی به اندازه دلخواه
- کره 1.5 قاشق غذا خوری
- نان پیتا یا لواش به تعداد کافی
طرز تهیه کباب مانیسا ترکیهای منحصر به فرد
برای تهیه کباب مانیسا ابتدا پیازهای رنده شده را و بههمراه گوشت چرخ کرده, آرد سوخاری, مقداری نمک، فلفل سیاه و فلفل قرمز درون یک ظرف بریزید و با هم ترکیب کنید و خوب ورز دهید.
به سیخ زدن کباب
ترکیب گوشت که کاملا منسجم شد, را به اندازه یک نارنگی بردارید و روی سیخ چوبی با دست فیکس کنید. همه مایه کباب را به همین شکل آماده کنید و در یک سینی بچینید و 1 ساعت در یخچال استراحت دهید.
تهیه سس مخصوص مانیسا کباب
کره را درون تابه روی حرارت قرار دهید تا ذوب شود، سپس رب گوجهفرنگی و رب چیلی را اضافه کنید و کمی تفت دهید تا ربها سرخ شوند. سپس مقداری نمک و فلفل سیاه اضافه کنید.
سیخهای کباب را از یخچال خارج کنید، و درون یک تابه با مقداری روغن سرخ کنید.
سرو مانیسا کباب
مقداری کره روی نان بمالید, سپس کمی سس مخصوص بریزید, و کباب مانیسا را روی سس قرار دهید و با گوجه اسلایس شده و فلفل سبز به عنوان دورچین کباب مانیسا را تزئین کنید.