کوفته ترکیه ای در فر
- نوشته لاله
- به روز شده در
- در غذا بینالمللی
کوفته از غذاهای محبوب ایران و ترکیه است که پخت این کوفته ترکیه ای در کشور ترکیه در فر مرسوم میباشد. کوفته ترکیه ایی با گوشت درست می شود و طعم جعفری میان گوشت تجربه دلپذیری را ایجاد میکند. در ادامه برای مشاهده آموزش کامل طرز تهیه کوفته ترکیهای در فر با سایت رنگ رنگی همراه باشید.
طرز تهیه کوفته ترکیه ای در فر خوشمزه و فوری
تهیه شده توسط لاله- مناسب برای 4 نفر
- زمان آماده سازی 30 دقیقه
- زمان پخت 45 دقیقه
- میزان کالری 230 کالری
مواد لازم
- گوشت چرخ کرده 600 گرم
- پیاز 1 عدد بزرگ
- سیر 2 حبه بزرگ
- آرد سوخاری نصف پیمانه
- زرده تخم مرغ 1 عدد بزرگ
- رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذا خوری
- جعفری 1 دسته کوچک
- جوش شیرین 1 قاشق چای خوری
- آب 1 پیمانه
- فلفل دلمه ای 2 عدد کوچک
- پودر پاپریکا به میزان لازم
- روغن به میزان لازم
- نمک و فلفل سیاه و زردچوبه به میزان لازم
طرز تهیه کوفته ترکیهای در فر خوشمزه و فوری
برای تهیه کوفته ترکیهایی در فر ابتدا فر را با دمای 220 درجه سانتیگراد روشن کنید تا به خوبی گرم شود.
ترکیب مواد کوفته
پیاز را رنده کنید و آب اضافی آن را به طور کامل بگیرید، و درون یک کاسه مناسب بریزید. سیرها را نیز در همان ظرف رنده کنید.
گوشت چرخ کرده را بههمراه زرده تخم مرغ، جوش شیرین، رب گوجهفرنگی و مقداری نمک، فلفل سیاه، زردچوبه و پودر پاپریکا به سیر و پیاز رنده شده اضافه کنید.
جعفری خرد شده و آرد سوخاری را اضافه کنید و با دست مخلوط کنید تا یکدست شوند.
پس از اینکه همه مواد کاملا ترکیب شدند، کمکم آب اضافه کنید و با دست ورز دهید تا بافت مایه کوفته کمی چسبناک شود.
شکل دادن کوفته و چیدن در سینی فر
سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید، سپس به اندازه یک نارنگی کوچک از مایه کوفته بر دارید و به صورت گرد شکل دهید، سپس روی کاغذ روغنی قرار دهید و آنرا کمی فشار دهید تا قطرش کم شود.
با قلمو مقداری روغن مایع روی کوفتهها بمالید، سپس فلفل دلمهها را خرد کنید و لابه لای کوفتهها بچینید.
سینی را درون فر قرار دهید و اجازه دهید کوفتهها حدود 30 دقیقه بپزند. پس از گذشت این زمان کوفتهها را برگردانید و گریل را روشن کنید تا روی کوفتهها خوشرنگ شود.