شیرینی آلمانی
شیرینی آلمانی شباهت زیادی به شیرینی مشهدی و یا مربایی دارد. این شیرینی مارمالادی هم بسیار خوشمزه است و از دو لایه بیسکویت ترد تشکیل شده که میان آنها مربا و مارمالاد ریخته میشود. شیرینی آلمانی خوشمزه را با اشکال مختلف و انواع مارمالادها میتوانید درست کنید، در ادامه برای مشاهده آموزش شیرینی آلمانی با سایت رنگ رنگی همراه باشید.
طرز تهیه شیرینی آلمانی خوشمزه و مخصوص شب عید
تهیه شده توسط اشکان- مناسب برای 4 نفر
- زمان آماده سازی 30 دقیقه
- زمان پخت 30 دقیقه
- میزان کالری 240 کالری
مواد لازم شیرینی آلمانی
- کره یا مارگارین 150 گرم
- آرد سفید 300 گرم
- تخم مرغ 1 عدد
- وانیل مایع نصف قاشق چای خوری
- پودر شکر 80 گرم
- مارمالاد یا مربا با طعم دلخواه به میزان لازم
- شکلات تخته ای به میزان لازم
طرز تهیه شیرینی آلمانی خوشمزه و مجلسی به سبک قنادی
برای تهیه شیرینی آلمانی ابتدا فر را روشن کنید و روی 175 درجه سانتیگراد قرار دهید تا زودتر گرم شود.
مخلوط کره و شکر
کره را داخل کاسهای قرار دهید و پودر شکر را به آن اضافه کنید و با دور کند همزن برقی کره و شکر را به مدت 5 دقیقه بزنید تا سفید و پوک شود.
اضافه کردن تخم مرغ
تخم مرغ را داخل پیالهای بشکنید و در صورت سالم بودن بههمراه وانیل به ترکیب کره اضافه کنید و در حد مخلوط شدن مواد را هم بزنید.
اضافه کردن آرد
آرد را کمکم اضافه کنید و با لیسک به صورت دورانی مواد را مخلوط کنید تا خمیر نرم شود. نیاز نیست خمیر را ورز بدهید چون به روغن میافتد و خشک میشود.
خمیر را به دو قسمت مساوی تقسیم کنید. سپس یک قسمت را داخل سلفون قرار دهید و داخل یخچال بگذارید.
پهن کردن خمیر شیرینی
کاغذ روغنی را روی صفحه کار پهن کنید و قسمت دوم خمیر را روی آن قرار دهید و یک کاغذ روغنی دیگر روی خمیر قرار دهید تا خمیر بین دو کاغذ روغنی باشد.
کاتر زدن خمیر
با وردنه خمیر را به ضخامت 3 میل باز کنید. سپس سینی فر را بیرون بیآورید و با همان کاغذ روغنی خمیر را روی سینی قرار دهید. کاغذ روغنی روی خمیر را بردارید و با فاصله از هم خمیر را کاتر بزنید تا زمان پخت شیرینیها به یکدیگر نچسبند.
سینی را داخل فر گرم شده بگذارید تا به مدت 10 الی 15 دقیقه شیرینی آلمانیها بپزند. همین که کف شیرینیها طلایی شدند یعنی به طور کامل پخته اند.
در ادامه سینی را از داخل فر بیرون بیآورید و چند دقیقه صبر کنید تا شیرینیها به طور کامل خنک شده و با دمای محیط یکسان شوند.
ریختن مربا یا مارمالاد داخل شیرینی
مارمالاد را داخل قیف یک بار مصرف بریزید، سپس یکی یکی شیرینیهای خنک شده را بردارید و سمت صاف آن کمی مارمالاد بریزید و شیرینی دیگر را روی آن قرار دهید تا فیکس شود و داخل سینی بچینید.
تزیین با شکلات
شکلات تختهای را روی حرارت آب بن ماری کنید و روی شیرینیها را به هر صورت که تمایل دارید با شکلات ذوب شده تزئین کنید و داخل ظرف سرو آنها را بچینید.