رنگ رنگی

شیرینی آلمانی

شیرینی آلمانی

شیرینی آلمانی شباهت زیادی به شیرینی مشهدی و یا مربایی دارد. این شیرینی مارمالادی هم بسیار خوشمزه است و از دو لایه بیسکویت ترد تشکیل شده که میان آنها مربا و مارمالاد ریخته میشود. شیرینی آلمانی خوشمزه را با اشکال مختلف و انواع مارمالادها می‌توانید درست کنید، در ادامه برای مشاهده آموزش شیرینی آلمانی با سایت رنگ رنگی همراه باشید.

شیرینی-آلمانی

طرز تهیه شیرینی آلمانی خوشمزه و مخصوص شب عید

تهیه شده توسط
  • مناسب برای 4 نفر
  • زمان آماده سازی 30 دقیقه
  • زمان پخت 30 دقیقه
  • میزان کالری 240 کالری

مواد لازم شیرینی آلمانی

  • کره یا مارگارین 150 گرم
  • آرد سفید 300 گرم
  • تخم مرغ 1 عدد
  • وانیل مایع نصف قاشق چای خوری
  • پودر شکر 80 گرم
  • مارمالاد یا مربا با طعم دلخواه به میزان لازم
  • شکلات تخته ای به میزان لازم

طرز تهیه شیرینی آلمانی خوشمزه و مجلسی به سبک قنادی

1

برای تهیه شیرینی آلمانی ابتدا فر را روشن کنید و روی 175 درجه سانتیگراد قرار دهید تا زودتر گرم شود.

مخلوط کره و شکر

2

کره را داخل کاسه‌ای قرار دهید و پودر شکر را به آن اضافه کنید و با دور کند همزن برقی کره و شکر را به مدت 5 دقیقه بزنید تا سفید و پوک شود.

قبل از تهیه شیرینی آلمانی حتما حدود نیم ساعت کره را از یخچال خارج کنید تا هم دمای محیط گردد.

اضافه کردن تخم مرغ

3

تخم مرغ را داخل پیاله‌ای بشکنید و در صورت سالم بودن به‌همراه وانیل به ترکیب کره اضافه کنید و در حد مخلوط شدن مواد را هم بزنید.

اضافه کردن آرد

4

آرد را کم‌کم اضافه کنید و با لیسک به صورت دورانی مواد را مخلوط کنید تا خمیر نرم شود. نیاز نیست خمیر را ورز بدهید چون به روغن می‌افتد و خشک می‌شود.

5

خمیر را به دو قسمت مساوی تقسیم کنید. سپس یک قسمت را داخل سلفون قرار دهید و داخل یخچال بگذارید.

پهن کردن خمیر شیرینی

6

کاغذ روغنی را روی صفحه کار پهن کنید و قسمت دوم خمیر را روی آن قرار دهید و یک کاغذ روغنی دیگر روی خمیر قرار دهید تا خمیر بین دو کاغذ روغنی باشد.

کاتر زدن خمیر

7

با وردنه خمیر را به ضخامت 3 میل باز کنید. سپس سینی فر را بیرون بی‌آورید و با همان کاغذ روغنی خمیر را روی سینی قرار دهید. کاغذ روغنی روی خمیر را بردارید و با فاصله از هم خمیر را کاتر بزنید تا زمان پخت شیرینی‌ها به یکدیگر نچسبند.

8

سینی را داخل فر گرم شده بگذارید تا به مدت 10 الی 15 دقیقه شیرینی آلمانی‌ها بپزند. همین که کف شیرینی‌ها طلایی شدند یعنی به طور کامل پخته اند.

9

در ادامه سینی را از داخل فر بیرون بی‌آورید و چند دقیقه صبر کنید تا شیرینی‌ها به طور کامل خنک شده و با دمای محیط یکسان شوند.

ریختن مربا یا مارمالاد داخل شیرینی

10

مارمالاد را داخل قیف یک بار مصرف بریزید، سپس یکی یکی شیرینی‌های خنک شده را بردارید و سمت صاف آن کمی مارمالاد بریزید و شیرینی دیگر را روی آن قرار دهید تا فیکس شود و داخل سینی بچینید.

تزیین با شکلات

11

شکلات تخته‌ای را روی حرارت آب بن ماری کنید و روی شیرینی‌ها را به هر صورت که تمایل دارید با شکلات ذوب شده تزئین کنید و داخل ظرف سرو آن‌ها را بچینید.

لطفا به این مطلب امتیازی دهید و نظر خود را بگویید:
شما اولین نفری هستید که نظر خود را می نویسید.