سوپ رشته با کوفته قلقلی
- نوشته لاله
- به روز شده در
- در پیشغذا ایرانی
سوپ رشته با کوفته قلقلی، یک غذای ایرانی اصیل و پرطرفدار است, که به خاطر طعم لذیذ و مواد مغذیاش، بین مردم محبوبیت زیادی دارد. سوپ گوشت قلقلی و رشته, همانطور که از نام آن پیداست از گوشت چرخ کرده قلقلی و رشته تهیه شده است. سوپ رشته و کوفته قلقلی، به عنوان یک غذای کامل و مغذی، سرشار از پروتئین، ویتامینها و مواد معدنی است. سوپ کوفته قلقلی، به خصوص برای کودکان و افراد مسن که به غذای نرم و لطیف نیاز دارند، بسیار مناسب است. علاوه بر این، سوپ رشته با کوفته قلقلی، به دلیل طعم دلچسب و سیرکنندهاش، در فصول سرد سال، به عنوان یک غذای گرمابخش و دلچسب، سرو میشود. کوفته قلقلی با سوپ، همچنین گزینه مناسبی برای مهمانیها و دورهمیها است و به راحتی میتوان آن را در حجم زیاد تهیه کرد. اگر به دنبال تهیه یک سوپ گرمابخش و دلچسب هستید, در ادامه برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه سوپ رشته با کوفته قلقلی خوشمزه با سایت رنگ رنگی همراه باشید.
طرز تهیه سوپ رشته با کوفته قلقلی خوشمزه
تهیه شده توسط لاله- مناسب برای 4 نفر
- زمان آماده سازی 15 دقیقه
- زمان پخت 30 دقیقه
- میزان کالری 200 کالری
مواد لازم برای کوفته قلقلی
- گوشت چرخ کرده 400 گرم
- پیاز رنده شده 1 عدد بزرگ
- جعفری ساطوری شده یک پنجم پیمانه
- تخم مرغ 1 عدد متوسط
- آرد سوخاری 2 قاشق غذا خوری
- نمک و فلفل سیاه و زردچوبه به میزان لازم
مواد لازم برای سوپ رشته
- رشته ماکارونی برنجی یا رشته فرنگی 1 پیمانه
- پیاز 1 تا 2 عدد متوسط
- سیر رنده شده 2 تا 3 حبه
- آب یا آب گوشت 4.5 لیوان
- کره 2 قاشق غذا خوری
- روغن زیتون 2 قاشق غذا خوری
- هویج 2 عدد متوسط
- نمک و فلفل سیاه و چیلی به میزان لازم
دستور پخت سوپ رشته با کوفته قلقلی
برای تهیه سوپ رشته خوشمزه و مخصوص با گوشت قلقلی، میتوانید بسته به ذائقه خود از ترکیب سبزیجات مختلف در کنار گوشت قلقلی استفاده کنید. در این دستور پخت از هویج, جعفری و سیر برای طعم بهتر استفاده شده است.
تهیه کوفته قلقلی
گوشت چرخکرده، پیاز رنده شده، جعفری، تخم مرغ، نان خشک پودر شده یا آرد سوخاری، نمک، فلفل سیاه و زردچوبه را در یک کاسه بزرگ مخلوط کنید. سپس مخلوط را به خوبی ورز دهید تا یکدست شود.
از مواد گوشتی به اندازه یک گردو بردارید و به شکل کوفته قلقلی درآورید. کوفتهها را کنار بگذارید تا در ادامه به سوپ اضافه کنید.
تهیه سوپ
در یک قابلمه بزرگ، روغن زیتون را روی حرارت متوسط گرم کنید. سپس پیازهای نگینی خرد شده را اضافه کنید و تفت دهید تا نرم و شفاف شوند.
سیر رنده شده و هویج نگینی خرد شده را به قابلمه پیاز اضافه کنید و به مدت 5 دقیقه دیگر تفت دهید.
زردچوبه، فلفل سیاه و نمک را به قابلمه اضافه کنید و به مدت 1 دقیقه دیگر تفت دهید. سپس آب یا آب گوشت را اضافه کنید و بگذارید بجوشد.
اضافه کردن کوفته قلقلیها
کوفته قلقلیها را به آرامی داخل سوپ در حال جوش بریزید. حرارت را کم کنید و به مدت 30 تا 40 دقیقه یا تا زمانی که کوفتهها پخته شوند، بپزید.
اضافه کردن رشته
10 دقیقه قبل از اتمام پخت، رشته فرنگی را اضافه کنید و بپزید تا نرم شود. سپس سوپ را در ظرف سرو بریزید و با جعفری ساطوری شده تزئین و سرو کنید.