رنگ رنگی

چیز کیک پرتقالی

چیز کیک پرتقالی

چیز کیک پرتقالی از انواع میوه‌ای چیز کیک‌هاست که پایه آن بیسکوییت، پودر ژله پرتقال و آب پرتقال است. چیز کیک‌ها از شیرینی‌های مدرن هستند که از پنیر و خامه تشکیل شده است و پایه بیسکوییت یا کیک دارد و در انواع میوه‌ای، شکلاتی، وانیلی و... تهیه می‌شوند. چیز کیک پرتقالی به دلیل ظاهر زیبایی که دارد، انتخاب بسیار مناسبی برای پذیرایی در مهمانی و جشن‌هاست. در ادامه این مطلب طرز تهیه چیز کیک پرتقالی در منزل با روشی آسان تقدیم شما کاربران سایت رنگ رنگی می‌شود.

چیز-کیک-پرتقالی

طرز تهیه چیز کیک پرتقالی خوشمزه و مجلسی با بیسکویت

تهیه شده توسط
  • مناسب برای 6 نفر
  • زمان آماده سازی 30 دقیقه
  • زمان پخت 15 دقیقه
  • میزان کالری 260 کالری

مواد لازم چیز کیک پرتقال

  • بیسکوییت پتی بور کاکائویی 1.5 بسته
  • پنیر لبنه 500 گرم
  • خامه 200 میلی لیتر
  • پودر قند 1 لیوان
  • تخم مرغ 2 عدد
  • کره 80 گرم
  • آرد 1 قاشق غذا خوری
  • نشاسته 1 قاشق غذا خوری
  • آب پرتقال تازه 2 لیوان
  • شکر دانه ریز نصف لیوان
  • نشاسته 2 قاشق غذا خوری

طرز تهیه پایه چیز کیک پرتقالی

1

برای درست کردن چیز کیک پرتقال، بیسکوییت‌ها را پودر کنید. برای این کار می‌توان از آسیاب یا هاون دستی استفاده کرد. همچنین می‌توان بیسکوییت‌ها را با رنده ریز رنده کرد.

2

کره را درون یک کاسه بریزید و روی بخار کتری قرار دهید تا ذوب شود. سپس با بیسکوییت‌های خورد شده ترکیب کنید.

3

قالب مافین را بر دارید. درون هر قالب یک کاغذ مافین قرار دهید. سپس از مخلوط بیسکوییت و کره درون قالب بریزید و فشار دهید تا سفت و منسجم شود.

4

در یک کاسه دیگر، پنیر لبنه و خامه و پودر قند را بریزید و با همزن برقی به مدت 2 تا 3 دقیقه هم بزنید تا فرم بگیرد و یکدست شود.

5

حالا تخم مرغ‌ها را به آن اضافه کنید و به آرامی با لیسک مخلوط کنید. مخلوط کردن را انقدر ادامه دهید تا مواد یکدست به وجود آید. مخلوط پنیری را روی پایه بیسکوییت‌ها بریزید. سپس در فر که از قبل با دمای 160 درجه سانتی گراد گرم شده است قرار دهید تا بپزد.

آماده سازی سس پرتقال چیز کیک

6

حین پختن می‌توان سس آن را تهیه کرد. برای این کار، آب پرتقال و نشاسته و شکر دانه ریز را درون یک قابلمه بریزید و مخلوط کنید. سپس روی حرارت ملایم قرار دهید و با لیسک مرتب هم بزنید تا غلیظ شود. در ادامه سس را از روی حرارت بر دارید اما به همزدن ادامه دهید تا سس کم‌کم حرارت خود را از دست دهد و خنک شود.

7

مافین‌ها که پخته شد، از فر خارج کنید و صبر کنید تا از حرارت بیفتد. برای این که مطمئن شویم چیز کیک‌ها درون فر پخته شده است، وسط آن باید غلیظ شده باشد. در این صورت پخته شده و نیاز نیست روی آن طلایی شود.

8

سپس سس را روی آن بریزید و درون یخچال قرار دهید تا استراحت کند و خنک شود.

نکته‌های چیز کیک پرتقالی

چیز کیک‌ها کوچک هستند و زمان زیادی برای پخت لازم ندارند و حدود یک 15 دقیقه برای پختن آن‌ها کافی است.
لطفا به این مطلب امتیازی دهید و نظر خود را بگویید:
شما اولین نفری هستید که نظر خود را می نویسید.