پیده سوسیس
- نوشته لاله
- به روز شده در
- در غذا بینالمللی
پیده سوسیس از غذاهای خوشمزه و محبوب کشور ترکیه است. پیده (pide) از معروفترین غذاهای ترکیه است که با عنوان پیتزای ترکی شناخته میشود. پیده مانند پیتزا از تکهای خمیر تهیه میشود که قبل از گذاشتن در فر آن را با مواد متنوع پر میکنند. پیده سوسیس یکی از انواع پیده است که با سوسیس تهیه میشود. در ادامه برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه پیده سوسیس با سایت رنگ رنگی همراه باشید.
طرز تهیه پیده سوسیس و پنیر خوشمزه ترکیه ای
تهیه شده توسط لاله- مناسب برای 4 نفر
- زمان آماده سازی 45 دقیقه
- زمان پخت 45 دقیقه
- میزان کالری 350 کالری
مواد لازم برای خمیر پیده
- آرد 3 لیوان
- خمیر مایه 1 قاشق غذا خوری
- شکر 1 قاشق غذا خوری
- شیر خشک 3 قاشق غذا خوری
- آب ولرم 1 لیوان
- نمک 1 پینچ
- روغن مایع یک چهارم لیوان
مواد لازم مواد میانی پیده
- سوسیس 5 عدد
- پیاز 1 عدد بزرگ
- فلفل سبز 1 عدد
- رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذا خوری
- پنیر پیتزا به میزان لازم
- کنجد به میزان لازم
- نمک و فلفل سیاه و ادویه دلخواه به میزان لازم
طرز تهیه پیده سوسیس و پنیر ترکیهای
برای تهیه پیده سوسیس و پنیر خوشمزه ابتدا فر را با حرارت 180 درجه سانتی گراد روشن کنید تا فر کاملا گرم شود.
آماده سازی خمیر پیده
خمیر مایه را بههمراه شکر، شیر خشک، آب ولرم، نمک و یک لیوان آرد درون یک کاسه مناسب بریزید و مخلوط کنید. سپس مایه به دست آمده را به مدت 5 دقیقه استراحت دهید تا عمل بیاید.
پس از به عمل آمدن مایه خمیر مابقی آرد را بههمراه روغن مایع به ظرف مایه خمیر اضافه کنید, سپس خمیر را به مدت 5 دقیقه به خوبی ورز دهید.
خمیر را بدون استراحت به چانههای یکسان تقسیم کنید و روی سطح کار با کمک وردنه به شکل بیضی باز کنید. سپس خمیرها را به صورت قایق فرم دهید، و انتها و ابتدای آنرا به هم بچسبانید.
آماده سازی مواد میانی پیده
سوسیسها را به صورت نگینی ریز خرد کنید, سپس درون یک تابه با مقداری روغن مایع سرخ کنید. پس از سرخ شدن از تابه خارج کنید.
پیاز را نگینی خرد کنید و در تابه تفت دهید تا سبک و شیشهای شود، سپس فلفل سبز را ریز خرد کنید و به تابه بیافزایید و کمی تفت دهید.
رب گوجهفرنگی را به تابه اضافه کنید و با پیاز و فلفل سرخ کنید, سپس سوسیسهای سرخ شده را بههمراه مقداری نمک، فلفل سیاه و ادویه دلخواه به تابه اضافه کنید و تفت دهید تا بوی خامی ادویهها از بین برود و مواد ترکیب شوند.
چیدن مواد میانی پیده
سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید، سپس خمیرهای قایقی شکل را با حفظ فاصله از هم درون سینی فر بچینید. مقداری پنیر پیتزا به صورت یکنواخت درون خمیرها بریزید و روی پنیر پیتزا را با ترکیب سوسیس آماده شده بپوشانید.
رومال تخم مرغ و کنجد روی خمیر پیده
روی پیدهها را با کیسه فریزر بپوشانید و اجازه دهید به مدت 15 دقیقه استراحت کنند تا حجیم شوند. پس از گذشت این زمان لبههای خمیر را با تخم مرغ رومال کنید و درصورت تمایل مقداری کنجد روی آن بریزید.
سینی را طبقه وسط فر بگذارید. 10 دقیقه آخر پخت گریل را روشن کنید تا روی پنیر پیتزا برشته و لبههای خمیر طلایی و خوشرنگ شود.