چیکن وینگز (بال مرغ مجلسی)
- نوشته شهرزاد
- به روز شده در
- در پیشغذا بینالمللی
چیکن وینگز یا بال مرغ از فینگرفودهای خوشمزه و محبوب آمریکایی است، بال مرغ را می توان با مواد مختلف طعم دار و سپس سرخ کرد. در ادامه برای مشاهده آموزش کامل تهیه چیکن وینگز با سایت رنگ رنگی همراه باشید.
طرز تهیه چیکن وینگز خوشمزه و مجلسی
تهیه شده توسط شهرزاد- مناسب برای 4 نفر
- زمان آماده سازی 35 دقیقه
- زمان پخت 35 دقیقه
- میزان کالری 450 کالری
مواد لازم
- روغن آفتابگردان 4 قاشق غذا خوری
- بال مرغ 20 عدد
- ماست 5 قاشق غذا خوری
- رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذا خوری
- پوست لیمو ترش نصف قاشق چای خوری
- آب لیمو ترش 2 تا 3 قاشق غذا خوری
- جعفری تازه 2 تا 3 قاشق غذا خوری
- نمک و فلفل سیاه به میزان لازم
- پودر آویشن و پول بیبر و اورگانو 1 از هر کدام قاشق چای خوری
مواد لازم برای سس روکش
- سس تند 2 قاشق غذا خوری
- کره 2 تا 3 قاشق غذا خوری
- شکر 1 قاشق غذا خوری
مواد لازم برای سس ماست
- ماست 1 پیمانه
- جعفری تازه 1 قاشق غذا خوری
- نمک و فلفل سیاه به میزان لازم
طرز تهیه چیکن وینگز خوشمزه و مجلسی
برای تهیه چیکن وینگز ابتدا چربی بالهای مرغ را جدا کنید و کنار بگذارید.
در یک کاسه مناسب ماست را بههمراه روغن آفتابگردان، نمک، فلفل سیاه، پودر آویشن، پول بیبر و اورگانو بریزید و مخلوط کنید.
آب لیمو ترش تازه را بههمراه پوست آن و رب گوجهفرنگی به کاسه اضافه کنید و به خوبی مخلوط کنید.
جعفری تازه را بشورید و به صورت ریز خرد کنید، سپس به بقیه مواد اضافه کنید و به خوبی مخلوط کنید.
بالهای مرغ را درون مواد بریزید و به خوبی ماساژ دهید تا مواد طعم دهنده به خورد بالها بروند.سپس روی کاسه را بپوشانید و اجازه دهید بالهای مرغ به مدت 2 ساعت درون یخچال استراحت کنند.
فر را با حرارت 180 درجه سانتی گراد روشن کنید تا گرم شود. سپس سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید و بالهای مرغ مزهدار شده را درون سینی بچینید و سینی را در طبقه میانی فر قرار دهید.
بالهای مرغ باید به مدت 30 دقیقه درون فر بمانند تا کاملا پخته و روی آنها طلایی و خوشرنگ شوند.
آماده سازی سس روکش
در این فاصله که بالها درون فر میپزند سس را آماده کنید، برای این منظور کره را روی حرارت کتری بنماری کنید.
کره ذوب شده را بههمراه سس تند و شکر درون یک کاسه مناسب بریزید و به خوبی مخلوط کنید.
آماده سازی سس ماست
برای درست کردن سس ماست، ابتدا جعفری را به صورت ریز خرد کنید و درون یک کاسه مناسب بریزید. سپس ماست را بههمراه مقداری نمک و فلفل سیاه به کاسه اضافه کنید و به خوبی مخلوط کنید تا مواد ترکیب و یکدست شوند.
مخلوط بالهای سوخاری با سس روکش
پس از گذشت 30 دقیقه سینی بالها را از فر خارج کنید و بالهای مرغ را بلافاصله درون کاسه حاوی سس روکش بریزید و بخوبی مخلوط کنید تا کاملا به سس آغشته شوند. سپس درون ظرف سرو بچینید.
بالها را با مقداری پیازچه خرد شده تزیین کنید و بههمراه سس ماست سرو کنید.