رنگ رنگی

چیکن وینگز (بال مرغ مجلسی)

طرز تهیه چیکن وینگز خوشمزه و مجلسی

چیکن وینگز یا بال مرغ از فینگرفود‌های خوشمزه و محبوب آمریکایی است، بال مرغ را می توان با مواد مختلف طعم دار و سپس سرخ کرد. در ادامه برای مشاهده آموزش کامل تهیه چیکن وینگز با سایت رنگ رنگی همراه باشید.

چیکن-وینگز-(بال-مرغ-مجلسی)

چیکن وینگز (بال مرغ مجلسی)

تهیه شده توسط
  • زمان آماده سازی 35 دقیقه
  • زمان پخت 35 دقیقه
  • مناسب برای 4 نفر
  • میزان کالری 450 کالری

مواد لازم

موادمقدار
روغن آفتابگردان4 قاشق غذا خوری
بال مرغ20 عدد
ماست5 قاشق غذا خوری
رب گوجه فرنگی1 قاشق غذا خوری
پوست لیمو ترشنصف قاشق چای خوری
آب لیمو ترش2 تا 3 قاشق غذا خوری
جعفری تازه2 تا 3 قاشق غذا خوری
نمک و فلفل سیاهبه میزان لازم
آویشن و پول بیبر و اورگانو1 قاشق چای خوری

مواد لازم برای سس روکش

موادمقدار
سس تند2 قاشق غذا خوری
کره2 تا 3 قاشق غذا خوری
شکر1 قاشق غذا خوری

مواد لازم برای سس ماست

موادمقدار
ماست1 پیمانه
جعفری تازه1 قاشق غذا خوری
نمک و فلفل سیاهبه میزان لازم

1 طرز تهیه چیکن وینگز خوشمزه و مجلسی

برای تهیه چیکن وینگز ابتدا چربی بال‌های مرغ را جدا کنید و کنار بگذارید.

2

در یک کاسه مناسب ماست را به‌همراه روغن آفتابگردان، نمک، فلفل سیاه، پودر آویشن، پول بیبر و اورگانو بریزید و مخلوط کنید.

3

آب لیمو ترش تازه را به‌همراه پوست آن و رب گوجه‌فرنگی به کاسه اضافه کنید و به خوبی مخلوط کنید.

4

جعفری تازه را بشورید و به صورت ریز خرد کنید، سپس به بقیه مواد اضافه کنید و به خوبی مخلوط کنید.

5

بال‌های مرغ را درون مواد بریزید و به خوبی ماساژ دهید تا مواد طعم دهنده به خورد بال‌ها بروند.سپس روی کاسه را بپوشانید و اجازه دهید بال‌های مرغ به مدت 2 ساعت درون یخچال استراحت کنند.

6

فر را با حرارت 180 درجه سانتی گراد روشن کنید تا گرم شود. سپس سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید و بال‌های مرغ مزه‌دار شده را درون سینی بچینید و سینی را در طبقه میانی فر قرار دهید.

7

بال‌های مرغ باید به مدت 30 دقیقه درون فر بمانند تا کاملا پخته و روی آن‌ها طلایی و خوشرنگ شوند.

8 آماده سازی سس روکش

در این فاصله که بال‌ها درون فر می‌پزند سس را آماده کنید، برای این منظور کره را روی حرارت کتری بن‌ماری کنید.

9

کره ذوب شده را به‌همراه سس تند و شکر درون یک کاسه مناسب بریزید و به خوبی مخلوط کنید.

10 آماده سازی سس ماست

برای درست کردن سس ماست، ابتدا جعفری را به صورت ریز خرد کنید و درون یک کاسه مناسب بریزید. سپس ماست را به‌همراه مقداری نمک و فلفل سیاه به کاسه اضافه کنید و به خوبی مخلوط کنید تا مواد ترکیب و یکدست شوند.

11 مخلوط بال‌های سوخاری با سس روکش

پس از گذشت 30 دقیقه سینی بال‌ها را از فر خارج کنید و بال‌های مرغ را بلافاصله درون کاسه حاوی سس روکش بریزید و بخوبی مخلوط کنید تا کاملا به سس آغشته شوند. سپس درون ظرف سرو بچینید.

12

بال‌ها را با مقداری پیازچه خرد شده تزیین کنید و به‌همراه سس ماست سرو کنید.

جدول ارزش غذایی در هر وعده

مواد مغذیمقدار٪ نیاز روزانه *
🔥 کالری983.82 kcal-
🥩 پروتئین110.19 g%220
🌾 کربوهیدرات14.03 g%5
🍬 قند9.94 g%20
🥑 چربی52.16 g%75
🧈 چربی اشباع14.99 g%75
🥦 فیبر1.96 g%8
🧂 سدیم414.90 mg%18
* نیاز روزانه بر اساس رژیم 2000 کالری در روز
هنوز هیچ نظری ثبت نشده! ❤️‍🔥
می‌خواهید اولین نفر باشید؟ 😊
امتیاز و نظر شما کمک می‌کند این مقاله را بهتر کنیم! 🤍