رنگ رنگی

چیکن وینگز (بال مرغ مجلسی)

چیکن وینگز (بال مرغ مجلسی)

چیکن وینگز یا بال مرغ از فینگرفود‌های خوشمزه و محبوب آمریکایی است، بال مرغ را می توان با مواد مختلف طعم دار و سپس سرخ کرد. در ادامه برای مشاهده آموزش کامل تهیه چیکن وینگز با سایت رنگ رنگی همراه باشید.

چیکن-وینگز-(بال-مرغ-مجلسی)

طرز تهیه چیکن وینگز خوشمزه و مجلسی

تهیه شده توسط
  • مناسب برای 4 نفر
  • زمان آماده سازی 35 دقیقه
  • زمان پخت 35 دقیقه
  • میزان کالری 450 کالری

مواد لازم

  • روغن آفتابگردان 4 قاشق غذا خوری
  • بال مرغ 20 عدد
  • ماست 5 قاشق غذا خوری
  • رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذا خوری
  • پوست لیمو ترش نصف قاشق چای خوری
  • آب لیمو ترش 2 تا 3 قاشق غذا خوری
  • جعفری تازه 2 تا 3 قاشق غذا خوری
  • نمک و فلفل سیاه به میزان لازم
  • پودر آویشن و پول بیبر و اورگانو 1 از هر کدام قاشق چای خوری

مواد لازم برای سس روکش

  • سس تند 2 قاشق غذا خوری
  • کره 2 تا 3 قاشق غذا خوری
  • شکر 1 قاشق غذا خوری

مواد لازم برای سس ماست

  • ماست 1 پیمانه
  • جعفری تازه 1 قاشق غذا خوری
  • نمک و فلفل سیاه به میزان لازم

طرز تهیه چیکن وینگز خوشمزه و مجلسی

1

برای تهیه چیکن وینگز ابتدا چربی بال‌های مرغ را جدا کنید و کنار بگذارید.

2

در یک کاسه مناسب ماست را به‌همراه روغن آفتابگردان، نمک، فلفل سیاه، پودر آویشن، پول بیبر و اورگانو بریزید و مخلوط کنید.

3

آب لیمو ترش تازه را به‌همراه پوست آن و رب گوجه‌فرنگی به کاسه اضافه کنید و به خوبی مخلوط کنید.

4

جعفری تازه را بشورید و به صورت ریز خرد کنید، سپس به بقیه مواد اضافه کنید و به خوبی مخلوط کنید.

5

بال‌های مرغ را درون مواد بریزید و به خوبی ماساژ دهید تا مواد طعم دهنده به خورد بال‌ها بروند.سپس روی کاسه را بپوشانید و اجازه دهید بال‌های مرغ به مدت 2 ساعت درون یخچال استراحت کنند.

6

فر را با حرارت 180 درجه سانتی گراد روشن کنید تا گرم شود. سپس سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید و بال‌های مرغ مزه‌دار شده را درون سینی بچینید و سینی را در طبقه میانی فر قرار دهید.

7

بال‌های مرغ باید به مدت 30 دقیقه درون فر بمانند تا کاملا پخته و روی آن‌ها طلایی و خوشرنگ شوند.

آماده سازی سس روکش

8

در این فاصله که بال‌ها درون فر می‌پزند سس را آماده کنید، برای این منظور کره را روی حرارت کتری بن‌ماری کنید.

9

کره ذوب شده را به‌همراه سس تند و شکر درون یک کاسه مناسب بریزید و به خوبی مخلوط کنید.

آماده سازی سس ماست

10

برای درست کردن سس ماست، ابتدا جعفری را به صورت ریز خرد کنید و درون یک کاسه مناسب بریزید. سپس ماست را به‌همراه مقداری نمک و فلفل سیاه به کاسه اضافه کنید و به خوبی مخلوط کنید تا مواد ترکیب و یکدست شوند.

مخلوط بال‌های سوخاری با سس روکش

11

پس از گذشت 30 دقیقه سینی بال‌ها را از فر خارج کنید و بال‌های مرغ را بلافاصله درون کاسه حاوی سس روکش بریزید و بخوبی مخلوط کنید تا کاملا به سس آغشته شوند. سپس درون ظرف سرو بچینید.

12

بال‌ها را با مقداری پیازچه خرد شده تزیین کنید و به‌همراه سس ماست سرو کنید.

لطفا به این مطلب امتیازی دهید و نظر خود را بگویید:
شما اولین نفری هستید که نظر خود را می نویسید.