بلغور پلو
- نوشته لاله
- به روز شده در
- در غذا بینالمللی
بلغور پلو یک غذای ترکیهای است که بسیار خوشمزه و مغذی میباشد و در کنار انواع پروتئین میتوان آن را سرو کرد. بلغور پلو یک غذای بسیار مقوی ساده و ارزان است. بلغور یا به زبان ترکی (یارما) همان گندم کوبیده شده است که دارای خواص و مواد معدنی فراوانی میباشد. پلو بلغور ترکیه جایگزین عالی برای برنج سفید و تنها رقیب دمی گوجه ایرانی است. بلغور پلو بسیار خوشمزه در اکثر رستورانهای ترکیهای وجود دارد و به تنهایی، با گوشت، مرغ، پنیرفتا یا ماست سرو میشود. در ادامه برای مشاهده آموزش بلغور پلو ساده ترکیهای با سایت رنگ رنگی همراه باشید.
طرز تهیه بلغور پلو ترکیهای خوشمزه و مخصوص
تهیه شده توسط لاله- مناسب برای 3 نفر
- زمان آماده سازی 30 دقیقه
- زمان پخت 30 دقیقه
- میزان کالری 180 کالری
مواد لازم
- بلغور پلویی 2 لیوان
- گوجه فرنگی 1 عدد درشت
- رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذا خوری
- پیاز 1 عدد
- فلفل سبز 1 عدد
- نمک و فلفل سیاه و زردچوبه به میزان لازم
- روغن به میزان لازم
طرز تهیه بلغور پلو ترکیهای خوشمزه و مخصوص
برای تهیه بلغور پلو خوشمزه ابتدا بلغور را از 2 ساعت قبل بخیسانید.
سرخ کردن پیاز
پیاز را به صورت نگینی ریز خرد کنید و بههمراه کمی روغن داخل یک تابه مناسب تفت دهید.
سرخ کردن سیر
پس از اینکه پیاز به خوبی سرخ شد، سیر را به صورت نگینی ریز خرد کنید و به تابه پیاز اضافه کنید و تفت دهید.
اضافه کردن گوجه و فلفل
گوجهفرنگی و فلفل خرد شده را به قابلمه اضافه کنید و چند دقیقه تفت دهید.
رب گوجهفرنگی را به تابه اضافه کنید و به خوبی تفت دهید تا رنگ رب باز شود و طعم خامی آن گرفته شود.
اضافه کردن بلغور و چاشنی
بلغور خیس خورده را آبکش کنید و به قابلمه اضافه کنید، سپس مقداری نمک، زردچوبه، فلفل سیاه بههمراه آب جوش اضافه کنید و اجازه دهید با حرارت ملایم بلغور بپزد و آب درون قابلمه به طور کامل کشیده شود.
دم کشیدن بلغور پلو
پس از اینکه آب درون قابلمه کشیده شد، درب قابلمه را بگذارید تا بلغور پلو به مدت 15 دقیقه دم بکشد. سپس بلغور پلو را در ظرف سرو بکشید و بههمراه ماست چکیده سرو کنید.