رنگ رنگی

بلغور پلو

بلغور پلو

بلغور پلو یک غذای ترکیه‌ای است که بسیار خوشمزه و مغذی می‌باشد و در کنار انواع پروتئین می‌توان آن را سرو کرد. بلغور پلو یک غذای بسیار مقوی ساده و ارزان است. بلغور یا به زبان ترکی (یارما) همان گندم کوبیده شده است که دارای خواص و مواد معدنی فراوانی می‌باشد. پلو بلغور ترکیه جایگزین عالی برای برنج سفید و تنها رقیب دمی گوجه ایرانی است. بلغور پلو بسیار خوشمزه در اکثر رستوران‌های ترکیه‌ای وجود دارد و به تنهایی، با گوشت، مرغ، پنیر‌فتا یا ماست سرو می‌شود. در ادامه برای مشاهده آموزش بلغور پلو ساده ترکیه‌ای با سایت رنگ رنگی همراه باشید.

بلغور-پلو

طرز تهیه بلغور پلو ترکیه‌ای خوشمزه و مخصوص

تهیه شده توسط
  • مناسب برای 3 نفر
  • زمان آماده سازی 30 دقیقه
  • زمان پخت 30 دقیقه
  • میزان کالری 180 کالری

مواد لازم

  • بلغور پلویی 2 لیوان
  • گوجه فرنگی 1 عدد درشت
  • رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذا خوری
  • پیاز 1 عدد
  • فلفل سبز 1 عدد
  • نمک و فلفل سیاه و زردچوبه به میزان لازم
  • روغن به میزان لازم

طرز تهیه بلغور پلو ترکیه‌ای خوشمزه و مخصوص

1

برای تهیه بلغور پلو خوشمزه ابتدا بلغور را از 2 ساعت قبل بخیسانید.

سرخ کردن پیاز

2

پیاز را به صورت نگینی ریز خرد کنید و به‌همراه کمی روغن داخل یک تابه مناسب تفت دهید.

سرخ کردن سیر

3

پس از اینکه پیاز به خوبی سرخ شد، سیر را به صورت نگینی ریز خرد کنید و به تابه پیاز اضافه کنید و تفت دهید.

اضافه کردن گوجه و فلفل

4

گوجه‌فرنگی و فلفل خرد شده را به قابلمه اضافه کنید و چند دقیقه تفت دهید.

5

رب گوجه‌فرنگی را به تابه اضافه کنید و به خوبی تفت دهید تا رنگ رب باز شود و طعم خامی آن گرفته شود.

اضافه کردن بلغور و چاشنی

6

بلغور خیس خورده را آبکش کنید و به قابلمه اضافه کنید، سپس مقداری نمک، زردچوبه، فلفل سیاه به‌همراه آب جوش اضافه کنید و اجازه دهید با حرارت ملایم بلغور بپزد و آب درون قابلمه به طور کامل کشیده شود.

دم کشیدن بلغور پلو

7

پس از اینکه آب درون قابلمه کشیده شد، درب قابلمه را بگذارید تا بلغور پلو به مدت 15 دقیقه دم بکشد. سپس بلغور پلو را در ظرف سرو بکشید و به‌همراه ماست چکیده سرو کنید.

لطفا به این مطلب امتیازی دهید و نظر خود را بگویید:
شما اولین نفری هستید که نظر خود را می نویسید.