رنگ رنگی

بریلو

طرز تهیه بریلو یا ژله بریلو خانگی با نشاسته ذرت

بریلو چیست؟

بریلو یک مایع ژله‌ای است که از آن برای تزیین کیک و شیرینی استفاده می‌شود. بریلو طعم‌ها و رنگ‌بندی‌های مختلف دارد و شما بسته به سلیقه خود می‌توانید از آن استفاده کنید.

از ژله بریلو برای, جلوگیری از تماس هوا با میوه‌ها و در نتیجه سیاه شدن آن‌ها, براق کردن تزیینات روی کیک و شیرینی استفاده می‌شود. بریلو رقیق شده با استفاده از برس قنادی روی کیک یا تزئینات زده می‌شود.

کاور کیک با ژله بریلو

بریلو به صورت غلیظ برای نوشتن و طراحی روی کیک و به صورت رقیق شده به عنوان سس براق استفاده دارد. ژل بریلو به عنوان کاور کیک به تنهایی کاربردی نیست و ابتدا باید کیک با خامه، باترکریم یا گاناش پوشیده شود و بعد روی آن بریلوی رقیق ریخته شود.

چه موقع ژله بریلو را روی کیک بریزیم

از بریلو برای تثبیت کردن خامه زده شده نیز می‌توان استفاده کرد. بعد از فرم دادن و زدن خامه، می‌توانید کمی بریلو برای تثبیت خامه اضافه کنید. نشاسته موجود دربریلو به مقاوم شدن خامه کمک می‌کند و باعث می‌شود خامه در دمای محیط دیرتر تغییر فرم بدهد. برای این منظور به ازای هر یک پیمانه خامه زده شده یک قاشق غذاخوری بریلو بریزید.

ژله بریلو طعم و رنگ‌های مختلف دارد که بسته به سلیقه خود می‌توانید از این محصول استفاده کنید. در ادامه برای مشاهده آموزش کامل تهیه بریلو خانگی با سایت رنگ رنگی همراه باشید.

بریلو

بریلو

تهیه شده توسط
  • زمان آماده سازی 20 دقیقه
  • زمان پخت 20 دقیقه
  • مناسب برای 4 نفر
  • میزان کالری 300 کالری

مواد لازم بریلو

موادمقدار
آبیک چهارم پیمانه
آب لیمو ترشیک چهارم پیمانه
نشاسته ذرت1 قاشق غذا خوری
شکریک سوم پیمانه
رنگ خوراکی ژله‌ای (اختیاری)به میزان لازم
اسانس خوراکی (اختیاری)به میزان لازم

1 طرز تهیه بریلو یا ژله بریلو خانگی با نشاسته ذرت

برای تهیه بریلوی خانگی ابتدا در یک کاسه کوچک نشاسته ذرت را با یک هشتم پیمانه آب مخلوط کنید تا کاملا نشاسته در آب حل شود.

2

دریک قابلمه کوچک یک هشتم پیمانه آب را با شکر مخلوط کنید و روی حرارت قرار دهید. پس از اینکه شکر کاملا حل شد و به جوش آمد آب لیمو ترش و مخلوط نشاسته را به قابلمه اضافه کنید و مرتب هم بزنید تا غلیظ شود.

3

ژله که به غلظت دلخواه رسید از روی حرارت بردارید و اجازه دهید خنک شود سپس با رنگ ژله‌ای خوراکی آن را رنگ کنید.

نکته‌های بریلو

اگر بریلو را برای نوشتن روی خامه در نظر گرفته‌اید باید غلیظ تر بردارید ولی اگر برای کاور کردن روی کیک استفاده می‌شود بهتر است رقیق‌تر از ماست باشد.
اگر بریلو غلیظ بود می‌توانید با کمی آب آن را رقیق کنید.
بریلوی خانگی را می‌توانید به مدت 2 ماه در یخچال نگهداری کنید.
برای تهیه بریلو با نشاسته ذرت از آبلیمو آماده یا مانده استفاده نکنید. هنگاه تهیه بریلو همان موقع آب لیمو را بگیرید و مصرف کنید.

جدول ارزش غذایی در هر وعده

مواد مغذیمقدار٪ نیاز روزانه *
🔥 کالری75.09 kcal-
🥩 پروتئین0.06 g%0
🌾 کربوهیدرات19.29 g%6
🍬 قند15.31 g%31
🥑 چربی0.03 g%0
🧈 چربی اشباع0.00 g%0
🥦 فیبر0.07 g%0
🧂 سدیم1.24 mg%0
* نیاز روزانه بر اساس رژیم 2000 کالری در روز
برچسب‌ها: کیک خانگی ژله
امتیاز و نظر شما کمک می‌کند این مقاله را بهتر کنیم! 🤍

1 نفر دیدگاه خود را نوشته‌اند

  • بهار

    خوب بود ممنون کاش بگید این مقدار مواد اولیه چقدر ژله بهمون میده