سالاد تن ماهی و لوبیا سفید
- نوشته آلما
- به روز شده در
- در پیشغذا بینالمللی
سالاد تن ماهی و لوبیا سفید از پیش غذاهایی است که مورد علاقه افراد زیادی قرار دارد. این سالاد را میتوان به عنوان پیشغذا در مهمانیها و یا عصرانه در تولدها سرو نمود یا به صورت شام سبک در خانه تهیه کرد. ترکیب تن ماهی با سبزیجات دلخواه بسیار سیر کننده و در عین حال کم کالری است. در ادامه برای مشاهده این آموزش با سایت رنگرنگی همراه باشید.
طرز تهیه سالاد تن ماهی و لوبیا سفید خوشمزه و مجلسی
تهیه شده توسط آلما- مناسب برای 4 نفر
- زمان آماده سازی 30 دقیقه
- زمان پخت 60 دقیقه
- میزان کالری 200 کالری
مواد لازم سالاد تن ماهی و لوبیا سفید
- تن ماهی 1 عدد
- اسفناج یا بی بی اسفناج 1 پیمانه
- لوبیا سفید نصف پیمانه
- زیتون بدون هسته نصف پیمانه
- پیاز 1 تا 2 عدد متوسط
- گوجه فرنگی 1 تا 2 عدد متوسط
- نمک و فلفل به میزان لازم
- آب لیمو ترش به میزان لازم
- روغن زیتون 2 تا 3 قاشق غذا خوری
طرز تهیه سالاد تن ماهی و لوبیا سفید خوشمزه و مجلسی
برای تهیه سالاد تن ماهی و لوبیا سفید, ابتدا لوبیاها را از شب قبل بشوئید و اجازه دهید خیس بخورند تا نفخ آن از بین برود.
لوبیاها را درون یک قابلمه بریزید و بگذارید تا با مقداری آب روی حرارت بجوشند و به طور کامل پخته شوند. وقتی لوبیاها پخته شدند، درون آبکش بریزید و اجازه دهید خنک شوند.
کنسرو تنماهی را حدود 20 دقیقه درون یک قابلمه کوچک بجوشانید.
تن ماهی را درون تابهای بریزید و با مقداری روغن تفت دهید و کنار بگذارید تا از حرارت بیفتد.
پیازها را به صورت خلالی خرد کنید, و به همراه لوبیاها درون یک کاسه بریزید.
گوجهها را به صورت نگینی، ریز خرد کنید و به کاسه اضافه کنید.
اسفناجها و تنماهی را کمی خرد کنید و به سالاد اضافه کنید.
نمک و فلفل سیاه را اضافه کنید و در آخر آب لیموترش و روغن زیتون را به آن بیافزایید و به آرامی مخلوط کنید تا همه مواد مزه دار و به خوبی ترکیب شوند. سپس در ظرف مناسب، سرو کنید.